Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Weeshuis deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Weeshuis deel 2 gepost door love_me. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: love_me
Gepost op: 2010-9-8

Verhaal:

Weeshuis deel 2
Toen de vrouw mij mijn kamer had laten zien mocht ik me wat opfrissen. Ik had gedoucht en zat daarna aangekleed op mijn bed. Wat moest ik nu doen? Daar had de vrouw niks over gezegd! Ik keek naar mijn kleren. Ik had mijn zwarte spijkerbroek aangedaan met een wit topje. Opeens werd de deur opengegooid en kwamen er twee meisjes binnen. "Neus was inderdaad weer lekker ouderwets haha!" zei het ene meisje. Toen zagen ze mij. "Dus dat zei Neus!" de meisjes begonnen te lachen. Ik keen van de een naar de ander. "Zo. Jij bent dus die 'nieuwe'waar we zo aardig tegen moesten zijn." Ik frons mijn wenkbrauwen en zeg: "Je bepaalt zelf wel of je aardig tegen mij bent." De meisjes glimlachde. "Goed geantwoord." Ik keek ze verbaast aan. Ze lachte en gingen naast me op bed zitten. "Ik ben Sarah en dat is Valerie. Wij stellen deze vraag aan elke nieuwe. En er is nog nooit iemand geweest die het goede antwoord gaf. Behalve jij. En Sarah," zei Valerie. Ik knikte langzaam en moest toen wel lachen. "Hoe oud zijn jullie?" vroeg ik. "Ik ben veertien en Sarah dertien. En jij?"
"Ik ben ook veertien. ik heet trouwens Syenna." Valerie keek me aan. "Mooie naam." Ik glimlachte. "zullen wij je alles uitleggen? En trouwens als neus vraagt wie je vriendin voortaan is, zeg maar Valerie en Sarah. Dat vraagt ze altijd. En trouwens neus is die dikke vrouw." Ik lachte opnieuw. "Oké."

Dit is deel twee en ik maak gewoon soms een deel erbij. Groetjes Love_me

Aantal keer bekeken: 2104
Waardering: 6.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online