Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Welkom thuis.

U leest om dit moment het verhaal Welkom thuis gepost door Dani. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Dani
Gepost op: 2006-10-5

Verhaal:

Welkom thuis
Vanavond was het dan zover, ik had mijn vriendin Jennifer al drie weken niet gezien omdat ik vanuit mijn werk drie weken naar Italië was geweest, maar nu zag ik haar weer ik had haar ontzettend gemist. Van Schiphol reed ik naar huis, het was half acht en om negen was ik thuis aangekomen. Net voordat ik de sleutel in het slot van de voordeur wilde steken ging de deur open en met een verleidelijke glimlach zei Jen, Hoi lieverd ik heb je gemist, ik jou ook en we kusten hevig. Ik liet mijn tas vallen en Jen sprong in mijn armen, ik tilde haar op terwijl onze tongen elkaar hevig omhelsten deed ik met mijn voet de deur dicht. O wat rook ze weer heerlijk, ik droeg haar naar de grote leren bank en liet haar in de bank zitten. Ze keek me verleidelijk aan terwijl ze met haar handen haar haren los maakte. Mijn blik gleed over haar blote nek naar haar heerlijk borsten die in dit witte topje goed tot uitdrukking kwamen. Ze was nu al opgewonden en ik zag dat haar tepels zicht door het topje heen wilde drukken, net als mijn pik die inmiddels een grote proportionele vorm had aangenomen. Trek je topje uit zei ik en gewillig trok ze haar topje over haar hoofd en ik aanschouwde haar heerlijke borstpartij. O wat een geile meid ben je zei ik. Kom eens hier zei ze heel zachtjes en heel geil, ik liep naar haar toe en ging voor haar staan. Ze maakte mijn riem en broek los en trok daarna mijn broek en mijn zwarte boxer naar beneden. Mijn pik was blij bevrijdt te zijn en liet zich dan ook van zijn beste kant zien. Ze bukte en sloot haar mooie vollen lippen om mijn eikel en begon me heerlijk te pijpen, eerst erg subtiel en langzaam en ik kreunde van genot, dieper zei ik geil en ze nam bijna mijn volledig pik in haar mond, steeds harder en sneller. O schat wat heb ik jou en je heerlijke pik gemist, kreunde ze tussendoor. Toen nam ik haar hoofd vast en besloot het andersom te doen, mijn pik bleef in haar mond en ik begon haar in haar mond te neuken, damn wat was dit lekker. na een aantal minuten kwam ze recht staan en deed mijn shirt uit, strelend met haar handen over mijn lichaam beet ze zachtjes in mijn tepels.
Nu deed ze haar jeans en zwart doorschijnend slipje uit en ik bekeek haar in al haar geilheid en schoonheid. Op het moment dat ik haar wilde vastpakken liep ze weg en zei geil: Als je me wilt neuken kom je achter me aan. Ik lachte en zag haar mooie lichaam, haar rondingen waren erg mooi en ze zag eruit als een acht of nee, meer als een nul met in het midden een riem strak aangetrokken. Ik zag haar naar de grote, stevige eiken houten tafel lopen en zag hoe ze zich voorover bukte. Haar anus en haar kutje waren goed zichtbaar en ik liep zo snel ik kon naar haar toe, bij haar aangekomen zei ze: ik wil dat je me keihard neukt want die dildo heeft me niet heel veel plezier gegeven in de afgelopen drie weken zoals jij dat kunt. Mijn drang en geilheid om mijn pik tussen haar lipjes door te drukken was ontzettend groot maar eerst wilde ik haar proeven. Eenmaal achter haar liet ik me op mijn knieën zakken en liet mijn tong eerst over haar anus glijden, vervolgens naar haar kutje, damn wat was ze nat en ik proefde haar kutvocht in mijn mond, terwijl ik haar heerlijk befte kreunde Jen van genot en ze begon nog harder te kreunen toen ik een vinger in haar kontgat liet glijden. Na enkele geile minuten nam de drang van het neuken toch over en ik ging staan, mijn vinger bleef echter haar anus van binnen bewerken en ik liet mijn eikel tegen haar schaamlippen aan drukken, dit duurde niet lang omdat ze zo ontzettend nat was dat ik werkelijk naar binnen gezogen werd. Toen ik helemaal in haar zat kreunde ik van genot en zei O Jen zeg dat je me wilt en dat zei ze in volle overtuigen. Ik liet er nu geen gras meer over groeien en zo snel als ik kon liet ik mijn pik in en uit haar natte kutje gaan. Na een aantal minuten voelde ik dat haar lichaam begon te trillen en ik kwam met een harde kreun klaar waarop Jennifer het ook niet meer hield en schreeuwde en kreunde. O wat was dat lekker zei ik, ja inderdaad zei Jen maar ik wil vanavond meer van jou en je heerlijke pik, die inmiddels op half zeven was gaan hangen. Ze kwam recht, draaide zich om en gaf me een heerlijk kus. Welkom thuis zei ze lief.
Op het moment dat we samen onder de douche wilde staan keken we het raam uit, en zagen onze jonge buurvrouw die ons liefdesspel aandacht gevolgd had......

(wordt vervolgd)

Aantal keer bekeken: 18729
Waardering: 8.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online