Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Why me.

U leest om dit moment het verhaal Why me gepost door Romy . Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Romy
Gepost op: 2011-4-30

Verhaal:

Why me

Ik keek teleurgesteld naar de prachtige ring die erg duur moest zijn geweest. Maar hij was van de verkeerde persoon. Ik was niet gelukkig. Mijn ouders hebben me gedwongen met hem te trouwen. Zijn naam was Aidan. Een oog man, daarom moest ik ook met hem trouwen. Aidan deed nooit aardig wanneer we alleen waren. Juist het tegenovergestelde. En ikzelf deed dat ook niet. Er ontstonden zelfs gevechten. Ik heb wel een paar keer voor mijn ouders gesmeekt om weer terug naar huis te kunnen, maar Aidan loog het weer uit. Maar die dag had ik een kans om te ontsnappen. Ik kon bij Neil overnachten.
Met hem wou ik trouwen, hij was lief en luisterde naar mijn problemen. Aidan was die dag weg om 'zaken' te doen. Voor de zekerheid voelde ik aan de voordeur of die open was, dan kon ik meteen weggaan, maar die was op slot. Ik moest dus door het raam. Ik moest een raam van boven nemen, anders zou hij er meteen achter komen. Maar ook het bovenste raam kon ik niet open krijgen. Als ik het raam kapot zou maken zou het glas op het bij dakje vallen en het zou Aidan vast niet opvallen. Ik keek rond de kamer of er ook grote harde voorwerpen lagen. Ik pakte een soort en met knuppel wat ne hard genoeg leek om het raam in een keer te breken. Ik zette veel kracht in en sloeg in op het raam. Zoals ik had ingeschat ging hij meteen kapot. Ik sloeg voor de zekerheid de scherpe punten ook nog even weg. Voorzichtig ging ik staat op het schuine bij dakje. Door een stuk klas die net nog een heel raam was gleed ik uit. Met mijn nagels probeerde ik me nog ergens aan vast te grijpen, maar het dakje was glad en kwam met een klap neer op gelukkig gras. Wel had ik een paar stukken glas gegrepen waardoor mijn handen onder het bloed zaten. Maar spijtig genoeg zag ik in de verte de auto van Aidan aankomen. Ik raakte volkomen in paniek en daarom verstopte ik me maar in de struikjes. Wanneer hij parkeerde op de oprit hoorde ik hem met iemand praten. Blijkbaar aan de telefoon. ' Morgen neem ik haar mee, ze is vast veel geld waard. ' Hoorde ik hem mompelen waar ik nog meer van in paniek raakte. Hij sloot de deur van het huis en ik zette het op een rennen. Weg van die ellendige man die mijn leven had verpest. Na ongeveer een kilometer stopte ik met rennen. Ik was uitgeput. Achter me hoorde ik een auto. Ik keek om of het niet de auto van Aidan was, maar dat was ie wel. Ik raakte nog meer in paniek en ging het bos in aan de linkerkant van de weg. Weer zette ik het op een rennen terwijl ik uitgeput was. Ik struikelde over een boel taken, en mijn broek werd helemaal verscheurd door de doorns en scherpe punten van de takken. Een vlijmscherpe tak kwam door mijn lichaam heen, en ik zag zwart voor mijn ogen. En nu ga ik je achtervolgen

Jeez, ik verveel me doad, sorry voor dit domme verhaal, geen inspiratie meer dus dom einde

Aantal keer bekeken: 4174
Waardering: 4.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online