Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wie is de Baas 2.

U leest om dit moment het verhaal Wie is de Baas 2 gepost door Johan Verdoorn. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Johan Verdoorn
Gepost op: 2008-5-23

Verhaal:

Wie is de Baas 2
Wie is de Baas? deel 2

De eerste dagen na mijn bezoek aan Anna was ik behoorlijk van mijn stuk en ik was regelmatig niet bij de les met mijn gedachte.
Het kan haast niet anders dan dat mijn vrouw gemerkt moet hebben dat ik zo stil was en eigenlijk niet veel aandacht aan haar en de kinderen schonk.
Maar ik ben wel vaker van de wereld met mijn gedachte.
Na het weekend kon ik het niet meer volhouden en toen ik dinsdag morgen alleen thuis was draaide ik met een bonkend hart in mijn lijf het nummer van Anna.
De telefoon ging 5 keer over en ik begon al te denken dat ze niet thuis was toen er werd opgenomen, aan de andere kant hoorde ik de warme stem van Anna die “hallo” zij en vervolgens hakkelde ik “met Johan”, “met wie” was haar reactie.
Even wist ik niet wat ik moest doen om duidelijk te maken wie ik was.
Toen Anna vroeg of ik soms die geile werkster kende die haar zo goed geholpen had de afgelopen week. Ja, mompelde ik dat ben ik. Waarom zeg je dat dan niet was haar reactie!
Het wordt hoog tijd om mijn huis weer een beurtje te geven was haar reactie, maar er is vandaag een probleem, mijn vriendin komt in de middag en dan wil ik geen werkster hebben die steeds rondloopt.
Dus als je vanmorgen kunt komen is dat prima, maar in de middag wordt er niet gepoetst.
Ja, meesteres was mijn reactie, ik kom zo vlug als ik kan naar u toe.
Snel schoot ik mijn jas aan en haalde mijn fiets uit de schuur en als een raket was ik onderweg om naar mijn “werk” te gaan.
Een kwartier later stond ik bij de brievenbussen van de flat van Anna en zocht snel de juiste bel. Ik hoorde alleen de klik van het slot en even later stond ik voor haar deur op de 4e etage.
De deur was al open op een kier en voorzichtig duwde ik tegen de deur.
Dit maal stond Anna niet in de hal maar er lag een briefje op de grond. Ik sloot de deur achter mij en las het briefje aandachtig door.

“Hallo sletje,
Je weet wat er schoongemaakt moet worden, je weet wat de bedoeling is!
Kleed je maar om in de logeerkamer, je werkkleding ligt op het bed en je eigen kleding netjes in de kast doen en als ik toestemming geef mag je de sleutel aan mij geven en aan de slag gaan. Eert maak je een lekker bak thee voor de meesters en vervolgens weet je de bedoeling.”

In de hal was ook een deur naar de logeerkamer en snel hing ik mijn jas op en ging de logeerkamer in.
Op het bed lagen een aantal kledingstukken, een string, een bh-tje een paar kousen een schortje en een wit mutsje zo als dienstmeisjes in een hotel wel dragen.
Mijn eigen kleding deed ik snel uit en legde dit in de kledingkast.
Toen ik zo poedelnaakt in de kamer stond, stond mijn pik al statig vooruit bij het idee dat ik deze werkkleding aan mocht trekken.
Snel deed ik het stringetje aan maar ik kreeg mijn gereedschap er niet geheel in.
Toen de kousen, het nylon voelde heerlijk aan toen ik de kousen afrolde langs mijn benen.
Het bh-tje zat lekker strak en ik voelde mij al een echte dame, mijn tepels jeukte van genoegen. Toen het schortje om waar de bobbel in bleef staan die ik niet kon verbergen.
Een druppel voorvocht had al snel een natte plek gemaakt in het schortje.
En toen het mutsje voor de spiegel opgezet, ik leek wel een echt kamermeisje en voelde me eigenlijk best trots.
Mijn meesteres klopt op de deur en vroeg of ik daar bleef wonen en zij ik begin goed dorst te krijgen.
Ik riep snel terug dat ik er aan kwam en voor thee ging zorgen.
Zij riep nog, war blijft de sleutel? En ik liep snel naar de woonkamer waar Anna reeds op de stoel zat en haar hand uitstrekte om de sleutel van de kledingkast te pakken.
“Zo ben je daar eindelijk” was haar reactie, ik mompelde zacht “Ja meesteres”.
“Je ziet er goed uit” was haar reactie alleen, Waarom zit er een vlek op je schortje?
Ik wist daar geen reactie op te geven en zij, zij kom maar eens even dicht bij me staan.
Ze tilde het schortje op en keek naar mijn pik die alleen maar stijver werd en meer ging lekken. Op tafel had zij een doos staan en die trok ze naar zich toe.
In de doos zatten allerlei riemen en andere spullen die ik wel eens in een sex-shop had gezien.
Anna pakte een riempje met wat later bleek een aantal prikkers aan de binnen zijde.
Een een stofdoek legde zij over mijn pik en de riem ging toen daarover om mijn pik en werd stevig aangetrokken en een scheut van pijn ging door mijn pik.
Een tweede riem ging rond mijn balzak en pik en ook die werd goed aangetrokken.
Door de pijn was mijn pik een stuk minder stijf geworden en de string werd op getrokken en het schortje ging naar beneden.
Zo zij mijn bazin, zo kan je aan het werk en toen ik mij omdraaide om de thee te gaan maken kreeg ik een flinke pets met de vlakke hand op mijn billen die door de string geen bedekking hadden.
Vlug ging ik naar de keuken en zette de waterkoker op om thee water te koken voor de thee van mijn meesteres.
Terwijl ik daar stond speelde de opwinding weer aardig op, wat zag mijn meester er vandaag weer heerlijk uit! Ze droeg een jurkje waar haar bosten goed in uit kwamen, en verder zag ik mooie nylon kousen en een zwarte schoen met kleine naaldhakjes. Wat er onder zat kom ik niet zien, maar daar zou ik als ik lief was misschien wel achter komen.
Even later klikte de waterkoker uit en ik schonk de thee op in de gereedstaande pot met een zakje engelse thee. Het zakje haalde ik door de pot en ik schonk een theeglas vol voor mijn meesteres. Snel bracht ik haar een kopje en zette het bij haar op tafel. Is er verder niets? Was haar vraag. Kijk maar eens in de kast in de keuken en ik vond al snel een doos Belgische bonbons en presenteerde mijn meesteres een bonbon. Zet de doos maar op tafel ik lust er zo nog wel een en wie weet verdien jij er ook één?
Nu moest ik snel aan de slag met de schoonmaak, met een plumo liep ik door de kamer en was druk met het afstoffen van de kast , het dresswaar en de vensterbanken. In mijn ooghoeken zag ik de geile blik van mijn meesteres, om mij een beetje op te geilen hield zij haar benen een stukje uit elkaar vaardoor mijn oog viel op haar kruis en zag dat zij geen slipje droeg. Maar mijn werk zat er nog niet op dus probeerde ik mijn gedachte bij het werk te houden.
Toen het stoffen klaar was wilde ik de stofzuiger gaan halen, maar ik werd geroepen en snel liep ik naar mijn meesters en zij gaf opdracht om op de knieen te gaan zitten.
Ze gaf opdracht om mijn ogen dicht te doen en even later voelde ik haar natte vinger tegen mijn lippen en ik deed mijn mond gulzig open, ik proefde haar heerlijke kut sap. Terwijl ik zo bezig was had zij even zitten vingeren en haar vingers waren kletsnat.
Vervolgens voelde ik iets wat ik niet thuis kan brengen maar toen ik er zachtjes op beet bleek het een Belgische bonbon te zijn die ik als beloning kreeg.
Zo en nu weer aan de slag was haar reactie, na de middag komt mijn vriendin en dan wil ik geen schoonmaakwerk meer in huis!
Vlug haalde ik de stofzuiger en begon met de slaapkamer, logeerkamer en na de hal was de woonkamer aan de beurt waar Anna nog steeds met een tijdschrift zat en mij uit haar ooghoek in de gaten hield.
Je bent wel een heel lieve werkster zij ze en je doet goed je best. Wil je voormiddag ook bij mij blijven of moet je nog werken. Mijn reactie was dat ik thuis de boel al glad had en niet voor zes uur thuis hoef te zijn.
Dat is fijn dan mag je voormiddag bij mij blijven en lief naast mij zitten op de grond als mijn vriendin komt.
Ik ging snel door met stofzuigen tot de kamer klaar was en ik ruimde snel de stofzuiger op in de werkkast.
Vlug liep ik naar de kamer en ging op mijn knieën voor meesteres Anna zitten en melde dat ik klaar was met het werk. Je ben t een goede werkster en je mag nu voor ons beide een kopje thee inschenken. Snel ging ik naar de keuken en vulde eerst het theeglas van Anna en vervolgens zocht ik een tweede glas voor mij zelf.
Met de gevulde glazen liep ik naar de kamer en zette deze op de tafel.
Anna zij blijf jij maar even voor me staan en ze tilde het schortje op waar mijn pik verpakt in een stofdoek zichtbaar was die uit de string stak. De doek was ondertussen aardig nat geworden van het vocht dat er tijdens het schoonmaken uit was gelopen.
Ze zij je mag nu de riempjes los maken en je pik bevrijden. De doek mag je in de was doen en de riempjes in mijn doos met speeltjes.
Ik was weer snel terug uit de badkamer waar de wasbox stond en de top van mijn pik stond fier omhoog en keek over de rand van de string.
Zo werkster, zij Anna je mag nu hier bij mij komen zitten en je thee rustig opdrinken.
Anna aaide over mijn stekelkopje en ik voelde me wel een hondje die een beloning kreeg.
Zo kwam ik tot rust en Anna vroeg of ik nog wensen had. Ik durfde niet echt te vertellen dat ik naar haar verlangde. Maar kreeg wel een rode kop van verlegenheid.
Wil je anders soms nog iets eten? Wel ik had wel trek, maar wist niet of ik van opwinding wel een hap door mijn keel kon krijgen.
Dan mag jij voor ons brood smeren in de keuken! Ik lust wel een broodje kaas en een met jam, was haar opdracht.
Even later stond ik in de keuken en snel maakt ik drie broodjes klaar, twee voor Anna en één voor mij met kaas.
Snel was ik weer in de kamer en aan de voeten van Anna at ik mijn brood op terwijl zij genoot van haar brood en thee.
Toen alles op was, moest ik de spullen afwassen en opruimen en niet lang daarna zat ik weer op mijn plekje naast Anna.
Ik was eigenlijk best moe van het werken en de opwinding.
Niet lang daarna moest Anna naar het toilet en zo als de vorige keer moest ik mee en vooraf kreeg ik de blinddoek voor die ik tot nu toe steeds op kreeg als ik de kans kreeg echt de kut van Anna te bewonderen.
Ik had wel een glimp opgevangen tijdens het werken maar meer had ik niet gezien terwijl ik met heel mijn hard verlangde om haar te beminnen.
Ik liep schuifelend achter Anna aan naar de wc en terwijl zij ging zitten mocht ik met mijn hoofd tussen haar knieën wachten tot de straal die ik hoorde op hield en Anna schoof een stukje naar voren en ik moest haar kut mooi schoon en droog likken.
Ik kreeg een aai over mijn bol en de wc werd door getrokken.
Anna ging vervolgens niet naar de kamer maar nam mij mee aan mijn hand naar de slaapkamer. Zo sletje zij Anna nu heb je mij zo opgewonden dat ik ook wel eens een beloning wil van jou.
Ik merkte dat zij op de rand van het bed ging zitten en zij gaf mij opdracht tussen haar benen te gaan zitten. Zij duwde mijn hoofd met een ruk in haar kruis en er volgde een korte opdracht “likken”. En daar zal ik Anna liet zich achterover op bed vallen en ik likte als een jonge hond tot niet lang daarna haar kut heerlijk nat werd en ik merkte dat haar ademhaling steeds sneller ging. Ze duwde mijn hoofd strak in haar kruis en ik deed mijn best zo als ik nooit eerder had gedaan. Even later kwam haar ademhaling op een hoogtepunt en ik voelde hoe er een golf geil uit haar kut spoot en ik genoot met volle teugen.
Ook Anna was heel tevreden en ze duwde mijn hoofd weg toen het even te veel werd en ze slaakte een diepe zucht.
Sletje, zij ze dat heb je goed gedaan en ik beveel je om mij voor de rest van mijn leven minstens eens per week mij zo te likken. Op dit moment voelde ik me zeer vereerd, maar een leven lang is toch wel heel lang!
Na even rustig te hebben gelegen kwam Anna overeind en we gingen naar de woonkamer in afwachting van haar vriendin. Terwijl ik mijn blinddoek af mocht doen.
Anna gaf mij opdracht om naast haar stoel op de grond te gaan zitten en zo zaten wij een minuut of vijftien toen de bel ging en ik opdracht kreeg deze open te doen om de vriendin van Anna binnen te laten.
Snel stond ik op en liep naar de hal waar ik door de intercom riep “wie is daar” en ik hoorde een stem “ik, Truus”, ik drukte op de knop en beneden ging de deur van het slot en Truus was onderweg naar boven.
Even later stond een dame voor de deur die ik schatte op een jaar of 65, met een vrolijk gezicht en een mooi bondjasje en daar onder een rokje tot net op de knie.
Ik opende de deur en liet haar snel binnen, ze bekeek mij van top tot teen en zij, mijn vriendin heeft een mooie werkster in dienst. (blijkbaar was zij al op de hoogte van mij en was zij reeds ingelicht)
Ik pakte haar jasje aan en hing deze op de kapstok en vervolgens liep ik voor haar uit de kamer binnen.
Anna wees naast haar stoel en snel ging ik weer zitten op mijn plekje dicht bij Anna.
Truus liep op Anna af en gaf haar een dikke welkomstkus op beide wangen en één op haar mond.
Zo schat wil je wat drinken? Was haar vraag en Truus reactie was, ja een kopje thee zou fijn zijn.
Ik kreeg een tikje van Anna en snel liep ik naar de keuken om een volle waterkoker op te zetten. Toen deze klikte, schonk ik snel de thee op en slingerde het theezakje enkele keren door de pot om de thee snel kleur te geven.
Ik schonk snel twee glazen thee in en zette deze op een dienblad met een suikerpotje er naast.
In de kamer gekomen gaf ik de dames hun kopje en Anna zij mij dat ik zelf ook een glas mocht nemen.
Niet lang daarna zat ik weer op mijn plek en de dames waren volop in gesprek en ik zat stil te dromen. Tot ik opeens hoorde dat het over mij ging.
Zo An, dat heb je goed voor elkaar zo’n werkster, is ze ook een beetje gehoorzaam en lief, was haar vraag en Anna knikte tevreden en vond het alleen jammer dat ik niet altijd tot haar beschikking stond. Ze vertelde dat ik vanmorgen de woning een flinke beurt had gegevens en met een ondeugende glimlach vertelde zij dat ook zij een kleine beurt had gehad.
Zo, zo zij Truus, jij bent maar een boffert. Ik wilde dat ik zo’n werkster had en zij keek met een ondeugende blik naar mijn schortje waar weer een flinke bult onder zat en een nat plekje zichtbaar was.
Tja zij Anna, voormiddag hoeft zij niet schoon te maken maar dat wil niet zeggen dat zij niet hoeft te werken!
Als je wil mag jij haar wel eens even mee nemen naar de slaapkamer, ik moet zelf nog even een boodschap doen en dan kan jij mijn sletje best even voor je laten werken.
Truus keek Anna aan en zij, dat lijkt mij wel wat ik ben al 5 jaar weduwe en al die tijd heb ik geen man gehad.
Dat is dan afgesproken zij Anna en toen de thee op was liep Anna naar de hal om haar jas aan te doen en zij gaf mij opdracht om bij Truus te blijven en gehoorzaam te zijn en alles te doen waar Truus opdracht voor gaf.
Even later viel de voordeur in het slot en Truus keek mij eens aan en gaf opdracht om te gaan staan. Ze bekeek mij en vroeg waarom ik hier werkte.
Ik stamelde dat ik al jaren droom van een oudere vriendin en dat ik toen ik Anna in de supermarkt tegen kwam, mijn hart op hol sloeg en ik niet anders kon dan mijn diensten aan te bieden.
En nu mag ik dus de slet van Anna zijn en daar ben ik heel erg blij mee.
Zo dus je noemt je zelf slet? Ik ging blozen en knikte zachtjes. Dan wil je misschien ook wel graag als slet behandelt worden? Dat is nu jammer, want ik wil wel eens een man voelen na al die jaren.
Ik wist niet hoe snel ik moest vertellen dat ik ook een man ben, maar alleen onderdanige gevoelens heb.
Ze glimlachte eens en vertelde dat ik dat al lang had begrepen en dat ik ook haar moest gehoorzamen van Anna.
Ik knikte en begon te blozen.
Kom dan maar eens mee naar de slaapkamer was haar opdracht en ik stond al naast haar voor ze het wist. Ik volgde haar en in de slaapkamer aangekomen kreeg ik opdracht mijn schortje af te doen en het mutsje op de stoel te leggen.
Zo en ga nu maar eens rustig kijken naar een rijpe vrouw! Truus begon zich langzaam uit te kleden, eerst haar schoenen, toen haar rok en daaronder verscheen een mooi kanten slipje, toen de blouse met daaronder een paar prachtige borsten en een mooi bijpassende bh.
Ze draaide wat rond als een wulpse danseres.
Langzaam kwam ze naar mij toe en mijn hart bonkte in mijn lijf.
Mijn pik kon niet verbergen dat ik heel opgewonden was.
Zo sletje, trek jij mijn slipje maar eens naar beneden was haar opdracht, voorzichtig schoof ik het slipje naar beneden en er verscheen een mooi geschoren kut die er heel opwindend uit zag.
Ze tilde haar benen op en het slipje bleef op de grond liggen. Toen mocht ik haar bh los maken en toen deze los was kwamen er een paar prachtige grote borsten te voorschijn.
Zo en vervolgens mocht ik haar mooie kut gaan likken, ze kronkelde van genot en kreunde dat ik dit vaker moest doen. Ik deed mijn best en voor het eerst sinds mijn ontmoeting met Anna likte ik een kut van een oudere dame zonder blinddoek.
Zelf genoot ik even hart als Truus en mijn in mijn hoofd had ik het gevoel dat ik zweefde.
Na een tijdje begon Truus hevig te schokken en ze kreunden dat zij mij wilde voelen.
Snel kroop ik van de grond op het bed en kroop tuusen haar mooie benen tot mijn pik haar natte kut vond en er als het ware in werd gezogen.
Ze kreunde het uit dat ze dit al jaren gemist had. In ik danste op en neer of het een lieve lust was.
Na een hevige vrijpartij gilde zij het uit van genot en kneep in mijn billen en drukte ze hard tegen zich aan.
Even daarna duwde Truus mij van haar af en ze bleef even stil na genieten. Terwijl ik daar lag keek ik naar haar geweldige borsten en besloot hier maar eens hevig mee te gaan kroelen en nam haar tepel in mijn mond. Heerlijk was het om zo’n rijpe dame in bed te hebben. En ik was bijna vergeten dat ik gehoorzaam moet zijn toen de deur open ging.
Daar stond Anna die terug was van het boodschappen doen en zij keek naar haar vriendin en haar slet die druk bezig was om te zuigen aan de tepels van Truus.
Zo Truus, en is het wat, die slet van mij? Truus knikte.
En is hij gehoorzaam? Truus knikte weer, maar gelijk vertelde zij dat ze even vergeten was dat zij de baas was.
Anna nam het weer over en vroeg aan Truus of het bevallen was met haar sletje.
Truus zij dat het sletje even weg was , maar dat haar vriendje het geweldig gedaan had en dat zij wel meer van dit zou lusten.
Anna glimlachte en zij dat ze wel eens meer een middagje kon komen als de werkster er was.
Truus knikte blij en Anna zij dat ze nu ook wel eens aan haar trekken wilde komen.
Slet! Kom jij maar eens van het bed af!
Ik ging snel op de grond zitten.
Nu mag je kiezen, met of zonder blinddoek? Ik stamelde zonder graag meesteres.
Wel voor deze keer dan was haar reactie.
En ook Anna trok snel haar rok en blouse uit. Voor het eerst zag ik de kut van Anna want een slipje had zij niet aan. Ze hield haar bh aan en ging op de rand van het bed zitten.
Zo, sletje, laat jij mij en mijn vriendin maar eens zien hoe goed jij kunt likken.
Snel drukte zij mijn hoofd tussen haar dijen en ik snakte naar adem maar gelijk proefde ik haar heerlijke vocht dat nog lekkerder en zoeter was dan dat van Truus.
Terwijl ik zo bezig was voelde ik opeens iets bij mijn billen en even ging er een scheut van pijn door mij heen en voelde iets tussen mijn billen dat later een plug bleek te zijn.
Terwijl ik zo zat te lijken had Truus een plug die Anna had gekocht met flinke kracht in mijn anus gedrukt. Het deed wel even zeer maar ik voelde mij ook net of ik ook geneukt werd door iemand.
Nooit eerder had ik zo’n gevoel gehad in mijn anus.
Terwijl ik hevig door likte werd ook Anna klets nat en ik moest flink slikken om al het vocht weg te werken.
Tot Anna mijn hoofd los liet en opdracht gaf snel haar kut te vullen met mijn pik.
Ik was al aardig moe van de eerdere gebeurtenissen maar ik wilde mijn meesteres niet teleur stellen. Ik Deed hevig mijn best en terwijl ik zo bezig was voelde ik dat Truus mij streelde over mijn rug en billen en toen zij bij mijn tepels kwam werd er flink in geknepen.
Hierdoor kreeg ik een impuls die mij weer geheel bij de les bracht en en ik beukte er op los tot ook Anna met een hoge kreet klaar kwam en mij stevig tegen zich aan drukte. Haar warme lippen gaven mij een dikke kus op mijn mond en ik voelde mij geweldig en wist dat ik zo verslaafd was aan deze dame(s) dat ik nooit meer zonder zou kunnen.
Even later lag ik op bed tussen twee prachtige rijpe dames die nog lang niet uitgeblust waren en Anna zij mij dat ik van af nu niet alleen haar slet en huishoudster was maar ook haar neukhond genoemd zou worden.
Door deze orgie was ik helemaal vergeten hoe laat het was. En toen ik de klokradio in het oog kreeg zag ik dat het net zes uur was geweest.
Mijn vrouw komt altijd om zes uur uit haar werk en ik schrok me naar.
Ik stamelde, lieve Anna, mag ik alstublieft naar huis anders heb ik een probleem.
De dames keken elkaar aan en er volgde geen reactie.
Wat staat daar dan tegen over was de vraag die volgde?
U zegt het maar ik doe alles! Oke, als jij dan belooft mij niet meer zo lang te laten wachten, en voortaan minstens een keer per week te komen mag je naar huis.
Ik knikte hevig, maar kon niet weg omdat mijn kleren nog inde kast waren en die zat op slot!
Goed zij Anna, dan ga je nu afscheid nemen van mijn vriendin en je geeft haar een kus op haar kut en vervolgens beloof je haar dat ook zij je mag gebruiken zo veel ze wil.
Snel kroop ik tussen haar benen en gaf een dikke lik en kus en haar natte kut maakte mijn gezicht flink vochtig en ik stamelde dat zij voortaan ook alles met mij mocht doen.
Zij knikte en zij dat we nog wel een afspraak zouden maken.
Vervolgens mocht ik ook Anna voor het afscheid even likken en voelde haar klitje dat flink was opgezet.
Ondertussen trok Truus de plug uit mijn kontje en Anna zij dat deze voortaan voor mij klaar zou staan in de badkamer.
Anna maakte de kledingkast open en ik deed de string de kousen en het bh-tje uit en trok snel mijn eigen kleding aan.
Met de geur van kutsappen om mij heen stond ik daar en de dames gaven beide een laatst aai over de bult in mijn broek en zijden het jammer te vinden dat ik zo snel weg moest.
In het vervolg ga je pas weg als wij ook klaar zijn was de opmerking van Anna.
Terwijl ik de deur achter mij dicht trok en naar de lift liep rook ik het sap van de dames nog om mij heen als of ik een nieuwe aftershave had gekocht.
In de lift stond een meisje van een jaar of 20 die mij aan keek en zij haalde haar neus op.
Ik voelde mij als of ik de hoofdprijs had gewonnen en en beneden gekomen fietste ik snel naar huis waar mijn vrouw al bezig was in de kamer en de geur van eten kwam naar buiten.
Ik rende snel de trap op naar de badkamer en heb snel een washandje met sterk ruikende zeep door mijn gezicht gehaald in de hoop dat mijn vrouw niets zou merken.
Maar in de avond vroeg zij toch waar ik zo druk mee was geweest die dag en met enig gedraai kon ik het reden. Maar een volgende keer moet ik toch een betere smoes verzinnen zeker met de opdracht in mijn achterhoofd dat ik een volgende keer niet meer zo maar weg mocht gaan als de meesteres nog niet tevreden is.

Die nacht sliep ik als een roos en droomde van een bezoek aan de bejaarden soos waar ik alle dames moest bevredigen en de volgende dag was ik dood moe en voldaan en kijk uit naar een volgende werkdag bij mijn meesteres Anna.

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Einde deel 2


Aantal keer bekeken: 13257
Waardering: 7.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online