Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wilde avond.

U leest om dit moment het verhaal Wilde avond gepost door Viktor. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Viktor
Gepost op: 2011-6-14

Verhaal:

Wilde avond
De bel gaat. Nietsvermoedend doe ik open. Tot mijn verbazing staat de mooiste vrouw die ik ooit gezien heb op de stoep. Ze zegt niets maar duwt me naar binnen. Op de mat kust ze me vol op mijn mond. Lang en lekker...haar tong houdt niet op en ze blijft maar zoenen. Een kans om me te verweren krijg ik niet. Ze loopt in een beweging naar boven en gebaart me om te volgen; ik kan niets anders dan met haar meegaan. Ik verlang naar haar en zij naar mij. Terwijl ze voor me de trap op loopt bekijk ik haar. Ze heeft een goddelijke kont en mooie lange benen die ze sierlijk en verleidelijk laat dansen op de treden van de trap. Wat gebeurt mij..?
Boven gekomen pakt ze me en smijt me op bed. God, wat maakt zij mij geil! Ze kleedt zich uit en terwijl ze in haar sexy lingerie mij verder uitdaagt beveelt ze mij ook mezelf uit te kleden. Eigenlijk ben ik niet gediend van deze aanpak maar ik wil haar zo graag dat ik het laat gebeuren. Ze begint met zichzelf te spelen. Haar ademhaling wordt zwaarder en haar ogen kijken mij steeds zwoeler aan. Er groeit iets in mijn boxer; keihard wordt ik. Ze schuift haar stringetje opzij en laat me haar bekijken. Als ik haar wil voelen wordt ze een beetje pissig; nog niet! Ik zie haar steeds natter worden en aan haar gekreun kan ik opmaken dat ze steeds geiler wordt. Ik wil haar nu zo graag, maar ik hou me in..
Plots pakt ze me en gooit me op m'n rug. Ze komt met haar natte kutje boven me hangen en ik begin haar te likken. Eerst rustig, maar daarna steeds sneller. Haar ademhaling wordt nog zwaarder en haar kutje steeds geiler. Wat proeft zij lekker! Mijn tongetje glijdt naar binnen terwijl ik af en toe heel zachtjes op haar lipjes bijt. Ze kreunt iedere keer als ik dat doe en smeekt om meer. Helaas, even geduld! De afwisseling tussen lipjes, kutje en klitje is heerlijk. Steeds natter en steeds geiler. Schokkend komt ze klaar...en nog een keer!
Ik vind het genoeg, zet haar op de rand van het bed en ga voor haar staan. Mijn lul is nu zo hard dat ie bijna uit elkaar klapt. Vakkundig schuift ze haar lippen over mij heen. Mijn grote lul verdwijnt in z'n geheel naar binnen. Wat is dat geil. Helemaal als ze me aankijkt met die grote blauwe ogen van haar. Meer, lijkt ze te smeken. En dat zal ze krijgen, maar nog niet.

Aan haar benen trek ik haar omhoog. Haar natte kutje steekt nu omhoog. Neuk je me? vraagt ze. Heel voorzichtig en langzaam schuif ik bij haar naar binnen. Ze kreunt als ze mijn harde lul naar binnen voelt gaan. Ik plaag haar een beetje door haar heel langzaam te blijven neuken. Ze blijft vragen om meer, maar dat krijgt ze nog niet. Ze wordt steeds wilder en beweegt nu tegen op het ritme waarin ik haar neuk zodat ze me dwingt harder en dieper te stoten. PLots vouwt ze haar benen om mijn kont en zuigt me bij haar naar binnen. Ik zit opgesloten tussen haar dijen en begin steeds harder te stoten. Ze heeft genoeg en draait zich om op haar knieen, haar kontje naar achter gestoken. Ik schuif mijn lul diep haar kutje in en begin haar weer hard en wild te neuken, terwijl mijn handen zich met de rest van haar lichaam bezig houden. Een hand bemoeit zich met haar kleine lekkere borstjes en de ander is bezig haar klitje te wrijven. Ze komt weer klaar en knijpt zo hard met haar kutje dat ik het bijna niet meer hou. Haar kutspieren zorgen ervoor dat mijn ballen op exploderen staan, maar ik hou me in.
Ik leg haar op haar zij, pak een been en hou hem omhoog. Haar kutje is nog steeds nat en glimmend en wil weer geneukt worden. Zij krijgt haar zin en met bezweet lichaam ga ik verder met waar zij om vraagt. Geil! Hevig schokkend en kreunend vraagt ze om meer en meer. Ik hou het niet meer, zo geil heeft zij mij gemaakt. Ze kijkt me aan en vraagt mij om mijn zaad. Ik ga op mn knieen voor haar zitten en hou mijn lul tegen haar lippen. Voorzichtig glijdt hij haar mond weer in, en uit...haar tong likt rondjes om mijn eikel.
Met een laatste stuiptrekking haal ik hem uit haar mond en spuit over haar borsten heen. Een paar dikke stralen warm zaad landen op haar borsten en hals. Geil kijkt ze me aan en likt het zaad van haar borsten af..Aantal keer bekeken: 8925
Waardering: 4.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online