Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wodka.

U leest om dit moment het verhaal Wodka gepost door geiletiener. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: geiletiener
Gepost op: 2011-6-28

Verhaal:

Wodka
Het klinkt mischien een beetje raar maar ik wordt van wodka geil en dat weet mijn neef ook het begon zo we hadden een feestje teminste dat dacht ik dus ik thuis alvast in drinken wodka natuurlijk want ik had best wel zin om een wipie te maken maar het feestje bleek een week later te zijn flink balen natuurlijk maar het was niets voor niets ik had een doorschijnende t-shirtje aan een een roze bh en mn neef zegt je t-shirtje schijnt door ik zo geil toch ik zag zn lul stijf worden en hij zei van ik wordt geil van jou ik zo wil je seks kom maar op we waren toch alleen hij zo waar wil je het doen ik zo op de bank oke we begonnen lekker rustig en het werd steeds wilder en wilder we genoten allebei ik kreunde harder en harder maar ja we hadden de gordijnen niet goed dicht gedaan en de buurman zag het allemaal gebeuren maar hij wou wel even lekker mee doen ik werd in elk gaatje genomen zulke lekkere dikke palen heb ik nog nooit in mn kutje gehad het was heerlijk en nu heb ik voordurend seks met mijn bloed eigen neef wat een genot dikke geile x van mij

Aantal keer bekeken: 8169
Waardering: 2.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online