Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Xtreme Love deel 1.

U leest om dit moment het verhaal Xtreme Love deel 1 gepost door Xtreme. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Xtreme
Gepost op: 2006-6-17

Verhaal:

Xtreme Love deel 1
je gaat kijken door de ogen van:
Denice [20]

Mam gaat een week op een Cruise, Flaco (mijn broertje van 18)en ik zijn dus alleen thuis.

het is 21:09 ik ga naar de glasbak want daar heb ik afgesproken met vrienden, Flaco gaat thuis een griezelfilm kijken, ik ben bij de glasbak aangekomen, alleen er is niemand, verdrietig ga ik dus weer terug naar huis, als ik het huis binnenstap, hoor ik een beetje gerommel, ik kijk om de hoek, nee hij zit gewoon een film te kijken, dus ik ga naast hem zitten, toen ik naast hem ging zitten, schrok hij gruwelijk, ik keek naar het tv scherm en zag waarom, hij zat geen griezelfilms te kijken, hij zat Porno te kijken, "Falco toch je hebt toch een vriendin, die toevallig ook in dit huis is, daar kun je het toch ook mee doen!", Falco kijkt me verbaasd aan en vraagt hoe ik het weet ", haar fiets staat buiten"
dan komt Mira (Falco's vriendin binnen).


ook zij kijkt verbaasd, ze loopt in een topje en een rokje, "OK weet je wat ik leer het jullie wel, trek eerst allebij jullie kleren uit, Mira begin aan de LuL van Falco te trekken" aan de uitdrukking op het gezicht van Falco valt wel te zien dat hij het fijn vindt "stop nu zijn LuL in je mond en ga met je tong langs zijn eikel" Falco kijkt steeds opgeluchter "ga op en neer" blijkbaar kan Falco zich nauwelijks meer in houden want hij kijkt nogal gespannen, volgens mij gaat hij spuiten en hij kijkt weer ontspannen, hij hijgt alleen nog na, "OK Falco Je vriendinnetje heeft er nu ook wel zin in, ga eerst met je tong over haar schaamlippen, ik doe het wel voor (eerste keer dat ik het met een meisje doe) en nu jij" Mira geniet er dus duidelijk ook van, met haar hoofd slingert ze in het rond, "Falco doe nu maar je LuL erin, hij doet het voorzichtig, blijkbaar genieten ze er allebij heftig van, Jaah..Jaah, nu ondergaat Mira dus ook een orgasme.

"Oke broertje laat maar eens zien wat je kan, nu ben ik aan de beurt" Falco begint Denice te beffen, ondertussen begint Denice Falco te pijpen, zo komen ze dus in standje 69,Mira zit zichzelf op de bang te vingeren, ondertussen zijn Falco en Denice allebij klaargekomen Mira kijkt op haar horloge en zegt dat ze naar huis moet, ze gaan dus allemaal slapen.


de volgende dag, Denice trekt haar zwart leren Lingerie-setje aan, ze rijdt met de scooter naar een sex-shop en koopt daar een vibrator een masker en een zweepje het belooft dus een spannende avond te worden.

Mira is weer op bezoek ze is naar boven gegaan, ze draagt leren laarzen een doorzichtig t-shirt een leren stirng en een barret, Falco loopt in zijn zwembroek, (het wordt inderdaad spannend dus) Falco en Denice gingen eerst flink tekeer, standje 69, toch hadden ze zin in wat anders, dus deden ze op zijn hondjes, er werd hard, gevreeen, (Mira bevredigd zichzelf met de vibrator) Denice likte Falco van boven naar beneden af, Mira begon met Falco te tongen en te vrijen, Denice maseerde Falco daarna werd, Falco gepijpt door Denice.
Daarna begon Falco, Mira te nemen, en Denice te Beffen, allemaal tegelijk klaargekomen, Falco werd nu gepijpt door Mira, het begon bij het getintel en gekietel bij de ballen, het ging over tot het likken in de lengte, daarna om de eikel, hen dan de mond erom en dan op en neer, Falco begon met het vingeren van Mira eerste met 2 vingers erin en weer terug, daarna met de tong rustig heen en weer en op en neer, bij Falco vond een orgasme plaats, het warme gevoel, al het zaad vloeide de mond van Mira binnen, Mira was ondertussen ook klaar, Mira begon te tongen met Denice(die een het vingeren was), je proefde nog al het zaad, na al die Hardcore SeX, vielen ze met zijn allen, naakt in slaap.

Aantal keer bekeken: 3287
Waardering: 5.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online