Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

YOU.

U leest om dit moment het verhaal YOU gepost door RABIAEUH. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: RABIAEUH
Gepost op: 2011-4-3

Verhaal:

YOU
Drie kinderen liepen over straat, na praten en grapjes maken liepen ze langs het huis dat word gekend als het ''huis''
Iedereen is er bang van, omdat ooit een jongen is binnengegaan en nooit meer terugkwam.. Er worden wel meerdere verhalen verteld, dat er bijvoorbeeld het licht daar telkens aan en uit gaat.. of het deur een eng geluid maakt als je hem opent.. En in middernacht, hoor je als je goed luistert een stemmetje.. ''kom binnen..'' Later zijn de drie te nieuwsgierig en spreken ze af in middernacht. Als ze eenmaal daar zijn, krijgen ze een bleke kleur over hun gezicht heen en komt er een kriebelige wind over hun rug heen.. Langzaam gaan ze naar binnen.. En ze horen de deur al kraken.. De lichten gaan aan en uit ! En ze horen een griezelig stemmetje.. ''kom binnen'' Ze worden doodsbang en willen wegrennen maar door het sterke wind klapt de deur dicht! Ze gillen en krijsen maar niks lukt.. Ineens gaat het licht aan...
Ze zien een oud oma die nog met een schore stem herhaalt; ''welkom, kom binnen, '' De kinderen kijken geschrokken op, ''Maar wat is er met het licht? En de deur? '' Oma kijkt de kinderen met een vriendelijke lach aan en legt het uit ; ''Het elektriciteit werkt niet zo goed, en dit huis is best oud.. vandaar die deur'' De kinderen hebben nog 1 vraag. ''Wat is er met het jongen gebeurd? Ze zeggen dat hij nooit terugkwam! '' Oma lacht wonderbaarlijk en zegt ; ''Dat is mijn kleinzoon, maar die is allang al verhuisd, hij kwam nog even voor het laatst naar me toe om gedag te zeggen.'' De 3 kinderen lijken opgelucht te zijn en gaan het huis uit, ''Dank u wel voor het binnenlaten mevrouw!'' Ze gaan naar huis. Tenminste..
Ze horen nog een raar geluid buiten voor de deur, ze gaan nog even naar achter om te kijken wat er is, ''Het lijkt alsof er iemand overgeeft !'' zegt een van hun, maar het is geen eten wat iemand uitkotst, het is bloed... In het basketbalveldje achter het huis is het zogenaamde ''kleinzoon'' opgehangen met het bordje om zijn nek ; ''YOU'RE NEXT '' En ze zien het oma voor de raam verschijnen met een grijns...

Aantal keer bekeken: 2057
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online