Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ze had mijn dochter kunnen zijn.

U leest om dit moment het verhaal Ze had mijn dochter kunnen zijn gepost door Henri. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Henri
Gepost op: 2008-10-30

Verhaal:

Ze had mijn dochter kunnen zijn
Ik ben glazenwasser. Nadat ik mijn werk in een wijk gedaan heb ga ik altijd langs om af te rekenen.
Op een dag kwam ik bij een adres waar de deur werd opengedaan door de dochter des huizes. Het huis stond wat achteraf met een vrij lange oprijlaan.
Ze was druk aan het inpakken want ze zou de volgende dag bij haar vriend intrekken. Ze deed de deur open in een joggingpak en bleek alleen thuis te zijn. Ze vroeg aan mij of ik binnen wilde komen omdat ze door de troep zo gauw geen geld kon vinden. Ik naar binnen en achter haar aan gelopen. Ze zag er lekker strak uit in dat pak. Ze was blond en had een lekker figuurtje. Ik ben zelf 45 jaar en schatte haar 18 jaar. Ze ging op haar hurken tussen de dozen op zoek naar een portemonnee. Hierdoor had ik goed zicht op haar bilspleet en een flink stuk van haar string met tijgerprint. Ze kon het niet vinden, stond op en draaide zich om en bedacht dat het in een doos vlak voor mij moest zitten. Zodoende boog ze zich voorover zodat ik een uitstekende inkijk had. Ik keek tegen haar flinke tieten aan. De rits van het jasje van haar joggingpak was hiervoor laag genoeg. Ik kreeg het een beetje warm van dat alles.
Toen ze het geld had gevonden en mij wilde betalen bleek dat ze niet genoeg geld had. Ik zei geeft niet, ik schrijf het op en kom volgende maand wel terug. Ze merkte echter dat ik het toch wel wat warm had gekregen. Ze zei dat ze wel iets wilde “regelen”. Hoewel ik begreep wat ze bedoelde hield ik me van de domme. Ze liep op me af en zei dat ze wel “in natura” wilde betalen. Ik aarzelde want ze zou mijn dochter kunnen zijn. Voordat ik kon weigeren had ze de rits van haar jasje al naar beneden gedaan. Ik keek tegen een kanten bh aan met tijgerprint waarin een paar stevige borsten zaten. Ik slikte een keer van zoveel moois en kreeg het nog warmer. In mijn broek begon het ook te broeien. Ze pakte mijn hand en duwde deze tegen haar tieten aan. Dat voelde heerlijk. Heerlijk die zachte borsten van een jonge meid. Inmiddels gleed zij met haar hand naar mijn gulp en streek over m’n kruis waar zich al een behoorlijke bobbel had gevormd. Tergend langzaam deed ze mijn gulp open. Ze ging met haar hand naar binnen en kneep door m’n onderbroek heen in mijn pik. Die stijve lul vroeg om gepijpt te worden. Ze kon kennelijk mijn gedachten lezen en knielde voor mij neer. Ze haalde mijn harde piemel te voorschijn en begon met haar tong langs m’n staaf omhoog te gaan. Daarna nam ze m’n eikel in haar mond en begon daar aan te zuigen.
Jemig wat was dat lekker zo’n lekker strak mondje om m’n pik. Nadat ze zo ongeveer een kwartier bezig was geweest wilde ze zelf genomen worden. Ze duwde mij achterover op een verhuisdoos. Ze deed haar joggingbroek en slip uit en ging boven op mij zitten. Ze zakte langzaam met haar klit over mijn lul heen. Wat een strak kutje had ze! Heerlijk. Als een echte amazone begon ze me te berijden. Ondertussen kon ik met uigestrekte armen bij haar inmiddels volledig blote borsten. Wat een heerlijke brammen had ze. Ze gooide het tempo omhoog en na enige tijd kwam ze dan ook gillend klaar. Ze stapte van mij af en begon mij nog eens flink af te trekken waardoor ook ik klaar kwam. Het zaad spoot over mij heen. Het zat helemaal in mijn haar. Ik heb nog even m’n kop onder de kraan gestoken om m’n haar te wassen. Daarna moest ik verder en heb haar succes gewenst met inpakken en verhuizen.


Aantal keer bekeken: 21415
Waardering: 6.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online