Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ziel.

U leest om dit moment het verhaal Ziel gepost door Een kunstenaar. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Een kunstenaar
Gepost op: 2010-11-16

Verhaal:

Ziel

Twee meisjes buigen zich nieuwsgierig over mij heen. Hun gezichten weerspiegelen in mijn glimmende huid; onvermijdelijk beginnen ze met het trekken van gekke bekken. Gefascineerd blijven ze gehurkt in het zand zitten. Van dichtbij zien ze de gekleurde lijnen op kunstachtige wijze door mijn doorzichtige lichaam kronkelen. Ze dagen elkaar uit, in de hoop dat de ander mij het eerst durft aan te raken. De heersende zee stuurt haar golven het strand op. Op de plek waar ik lig, transformeren de flauwe golven in een wit bruisende branding. De zuigende ondergrond trekt mij naar beneden. Elke keer als de golf mijn plek overspoelt, springen de kinderen gillend op en rennen naar achter. Om vervolgens, achter de golf aan rennend, hun uitgewiste plaats weer in te nemen. Een proces dat zich continu herhaalt. Hopelijk krijgt het vloedgetij snel de overhand, zodat de meisjes mij met rust laten. Maar dat is nu nog niet. Voorzichtig nadert één van de handjes. Langzaam wordt de scherpe rand van een schelp in mijn huid gedrukt. Tegelijkertijd klinkt een kreet van walging bij het kleinste meisje. Ze rent schreeuwend het strand op: ‘Mama, mama, Selma zit in een kwal te prikken!’ Ik ben totaal hulpeloos. Het meisje prikt een laatste keer en rent daarna haar zusje achterna.


Aantal keer bekeken: 2505
Waardering: 4.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online