Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zomerkamp.

U leest om dit moment het verhaal Zomerkamp gepost door Anoniemos. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Anoniemos
Gepost op: 2009-6-25

Verhaal:

Zomerkamp
Ik ben Carol, 17 jaar en ben op dit moment op zomerkamp, samen met mijn beste vriend Paul. Hij is al jaren mijn beste vriend, maar de laatste tijd voel ik me best raar bij hem in de buurt. Bijna elke avond denk ik eraan hoe het zou zijn als hij bij me zou liggen in bed. Ik besloot op een avond er maar gewoon aan toe te geven. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ben op hem afgestapt.

''Oké, ik zie er goed uit. Wat kan er nog fout gaan'' zei ik tegen mezelf. Ik had een truitje aan met een diepe V-hals en een net iets te kort rokje zonder een slipje. Ik had een net te kleine BH meegenomen dus mijn borsten gingen er de hele tijd uit. Een tikkeltje ordinair maar daar hield Paul wel van. Ik liep de hut uit en liep naar de buren, waar Paul sliep en klopte op de deur. ''Binnen'' hoorde ik Pauls stem. Ik opende de deur en groette hem. ''Heey'' ''Heey. Kom erbij zitten'' zei hij en hij klopte op zijn bed. We praatten over vanalles en nog wat en ik zag zijn ogen steeds afdwalen naar mijn borsten. ''Je mag er best wel eens aan voelen hoor'' zei ik uitdagend. Dit liet hij zich geen tweede keer zeggen en hij liet zijn handen mijn borsten verkennen. Stiekem voelde dit best wel geil. ''Weetje, ik wil dit al een tijdje doen'' zei Paul tegen me. ''Ik ook'' zei ik en ik liet mijn hand over zijn kruis glijden. Een kreun ging door de kamer. Ik ritste zijn broek op en en trok zijn boxer omlaag waar een enorme paal tevoorschijn kwam. Ik nam zijn penis in mijn mond en begon hem te pijpen terwijl hij nog steeds mijn borsten masseerde. Ik merkte dat het niet lang meer zou duren voor hij zou komen en zoog even aan zijn eikel. Een lage kreun volgde en hij spoot zijn sperma in mijn mond. Ik slikte het gewillig door en gaf hem een tongzoen. ''Nu ben ik aan de beurt'' zei ik tegen hem en ik trok mijn rokje omhoog zodat hij direct naar mijn net geschoren, natte kutje kon kijken. ''Speciaal voor jou gedaan'' zei ik hees. ''Verwen me'' Paul gehoorzaamde meteen en stak een vinger in mijn inmiddels doorweekte kutje. ''Er past meer in hoor'' zei ik en hij stopte er nog 2 vingers bij die hij langzaam in en uit haalde. Ik kon een kreun niet onderdrukken en het duurde ook niet lang voordat ik tot een orgasme kwam. ''Mag ik je neuken?'' vroeg Paul. ''Als je het niet doet, zorg ik ervoor dat je het doet'' zei ik geil en hij kleedde me helemaal uit. Zijn kleren verdwenen ook en hij greep een condoom uit zijn portemonee, die ik om zijn inmiddels weer stijve paal deed. Hij stak zijn stijve in mijn drijfnatte kutje en begon te stoten. Hij bereed me alsof ik een wild paard was. Ineens hoorde ik de deur kraken, maar ik schonk er verder geen aandacht aan. ''Ah .. Paul, ik . kom'' riep ik uit en een harde kreun volgde. Mijn kutspieren trokken samen wat voor hem ook het uiterste was. Hij spoot het condoom vol en we bleven even uithijgen. Naast ons in de deuropening stond een vriend van Paul, die het hele tafereel had gezien, zich te rukken. Ik keek Paul aan en hij knikte, waarna ik zijn vriend begon te pijpen. Ook hem liet ik tot een orgasme komen. Hij masseerde mijn borsten waarna Paul me weer begon te vingeren. Hevig kreunend en schreeuwend kwam ik voor de derde keer die avond tot een hoogtepunt.

De hele avond hadden we met z'n drieën een geweldige avond. Nu nog steeds komen we bij een om onze behoeftes te delen, ookal is het zomerkamp al 3 jaar geleden, we genieten nog altijd van elkaar.

The end

Aantal keer bekeken: 12083
Waardering: 5.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online