Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zonnebankkuurtje.

U leest om dit moment het verhaal Zonnebankkuurtje gepost door Jumbo. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Jumbo
Gepost op: 2011-2-1

Verhaal:

Zonnebankkuurtje
Zonnebankkuurtje.

Op een zaterdagavond, enige tijd geleden, zaten we te borrelen met onze vrienden. Zij zijn al ruim 20 jaar onze beste vrienden, dus we kennen elkaar door en door. Lief en leed hebben we al gedeeld en geheimen hebben we niet.

Gedurende de avond kwam het gesprek op hun aanstaande vakantie naar de zon. Nog een paar weken en zij zouden gaan vertrekken. Terloops vroeg onze vriendin of ze voor die tijd nog een paar maal van onze zonnebank gebruik zou mogen maken. Voor ons was dat natuurlijk geen probleem. Ook het moment waarop ze zou komen kon ze zelf kiezen, want ze kon altijd gebruik maken van de reservesleutel die zij van ons hebben.

De week erna zat ik s’avonds, onder het genot van een bakkie koffie, een boek te lezen. Omdat ik laat thuis was gekomen, had ik mijn sportavond af moeten zeggen. Maar zo’n avond lekker alleen thuis was ook wel lekker. Vrouw en kinderen hadden activiteiten buitenshuis, dus ik kon mijn eigen tijd indelen.

Terwijl ik verder ging met mijn boek werd de deur opeens geopend en stond onze vriendin in de kamer. Ze verontschuldigde zich, omdat ze had gedacht dat er niemand thuis zou zijn. Er stonden namelijk geen auto’s voor de deur. Ik zei dat het niets uitmaakte. Ze bleek te zijn gekomen voor het aangekondigde uurtje zonnebank. Omdat ik toe was aan nog een bakkie koffie, vroeg ik of zij ook wat wilde drinken. Ze wilde ook graag koffie.

Terwijl we onze koffie dronken kwam het gesprek weer op hun vakantie. Ze vertelde dat een zonnebankkuurtje haar goed hielp tegen verbranding in de eerste dagen. Dan kon ze ook een zonnebrand van een lagere factor nemen, waardoor ze mooier bruin zou worden. Toen ze haar koffie op had, kondigde ze aan om de zonnebank op te gaan zoeken. Ik grapte dat ik zonodig haar rug wel in zou komen smeren. Het was echt een grapje, zonder enige bijbedoeling. Ik was van mijn leven nog niet vreemd gegaan en had op dat gebied ook geen plannen.

Toen ze naar boven was gegaan pakte ik mijn boek weer op en vervolgde ik mijn weg in het verhaal. Na een paar minuten hoorde ik mijn naam roepen. Ik dacht dat de zonnebaadster iets zocht, dus liep ik de gang in tot onderaan de trap. Op mijn vraag wat er was, vertelde ze me dat ze zover was dat ik haar rug in kon komen smeren.

Ik schrok en mijn hart bonsde in mijn keel. Had zij het niet als grap opgevat? Wat moest ik hiermee aan? Ik bedacht me dat het insmeren van een rug geen overspel is. Voor de zekerheid vroeg ik haar of ze het meende. Na haar bevestiging besloot ik dan toch maar de stoute schoenen aan te trekken.

In de zonnebankkamer aangekomen zag ik dat ze op haar buik lag, met als enige kledingstuk haar slipje nog aan. Ik probeerde het klamme zweet dat in mijn handen stond wat af te vegen aan mijn broek. Dit was een ongebruikelijke situatie voor mij. Ik pakte de fles met zonnebrand en vroeg haar of ze nog speciale wensen had. Nee dus, zolang in er maar voor zorgde dat alles voldoende werd ingesmeerd.

Voorzichtig spoot ik de zonnebrandcrème over haar schouders en rug. Zachtjes begon ik deze uit te smeren. Vanaf haar schouders werkte ik mijn weg naar beneden. Ik kreeg van haar te horen dat ik het er prima vanaf bracht. Ook vroeg ze of ik de zijkanten ook goed wilde insmeren en spreidde zij haar armen een beetje. Toen ik bij het insmeren van de zijkanten per ongeluk haar bosten aanraakte, realiseerde ik dat ik toch wel opgewonden raakte. Gevoelens van plezier en enige schuld begonnen elkaar af te wisselen.

Toen kwam de, bijna verwachte en gehoopte en onvermijdelijke, vraag of ik ook haar benen in wou smeren, nu ik toch bezig was. De hese stem waarmee dit werd gevraagd maakte duidelijk dat het ook voor haar meer was dan bescherming tegen de stralen van de zonnebank. Ik had inmiddels ook mijn beslissing genomen. De schuldgevoelens had ik naar de achtergrond gedrongen en zou ik zou wel zien wat ervan zou gaan komen.

Als eerste smeerde ik haar kuiten in. Haar benen hield ze krampachtig tegen elkaar en haar spieren voelden hard aan. Zou ik me vergist hebben in de reden van de heesheid van haar stem. Maar toen ik doorging met wrijven voelde ik ook langzaam de ontspanning in haar lichaam terug komen. Nu waren haar bovenbenen aan de beurt. Langzaam wreef ik de zonnebrandcrème uit. Toen de binnenkant van haar been aan de beurt was, leek het of ook zij haar definitieve besluit had genomen. Ontspannen en waarschijnlijk verwachtingsvol lag ze, met haar benen voldoende uit elkaar om me ruim zicht te geven op haar kruis. Terwijl ik de binnenkant van haar benen steeds sensueler masseerde, vroeg ik me af of haar kustje geschoren zou zijn.

Ons beider ademhaling verried dat een simpele vriendendienst zou eindigen in pure lust. Ik zette mijn laatste restje weerstand opzij. Ik masseerde haar twee bovenbenen tegelijk en liet mijn handen in haar slipje schuiven, zodat ik haar billen kon masseren. Voor zover zij nog enige reserves had, waren deze nu ook verdwenen. Althans haar oprechte kreuntjes spraken wat dat betreft boekdelen. Hierdoor aangemoedigd, trok ik haar slipje uit. Ze draaide zich om, keek me uitdagend aan en trok zich naar me toe. Hierop volgde de langste, lekkerste en vurigste tongzoen van heel mijn leven.

Hierna waren we niet meer te houden. In recordtempo was ook ik van mijn kleren ontdaan. Alsof we verdwaald waren in een woestijn en we na een maand een fles water vonden. Met dezelfde gulzigheid beleefden we onze sex. Met handen en tong verkenden en liefkoosden we elkaars lichaam. Verscheiden orgasmen ondergingen we. Toen ik mijn penis in haar vagina tot explosie liet komen, leken onze lichamen één.

Onze vriendschap zal nooit meer hetzelfde zijn.


Aantal keer bekeken: 11818
Waardering: 7.26 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online