Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zou het kunnen....

U leest om dit moment het verhaal Zou het kunnen... gepost door LaChica. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: LaChica
Gepost op: 2011-1-29

Verhaal:

Zou het kunnen...
Onrustig woelde ik in mijn bed. Ik kon niet slapen, niet dat ik dat wilde... Ik was zo bang dat het fantastische gevoel van vandaag weg zou vliegen, gewoon weg, door het open raam. Voor de zoveelste keer keek ik op mijn mobiel, die gaf aan dat er nog maar vier minuten waren verstreken sinds de vorige keer. Steeds kwamen die beelden weer boven, die knuffel, haar ogen, haar lach en het allerbelangrijkste haar geur! Het was gewoon een marteling! Hoe kon iemand in vredesnaam zo ontzettend mooi zijn? Mooi, slim en zo lief!! Brr ik rilde, elke keer als ik aan haar dacht werd ik helemaal week! Kon het zijn dat ik verliefd was? Verliefd op een meisje? Ik probeerde mijn het beeld van mijn vriendje naar voren te halen en vast te houden, het lukte niet! Hoe kon ik zo veranderd zijn? Ik bi? Hoe kon dit? Ik had haar een maand niet gezien, kon er zo veel veranderd zijn in die verstreken tijd? Kon IK zoveel veranderd zijn? Hoe kon ik al die dingen niet hebben gemerkt, toen? Ik miste haar nu al... was vier en een half jaar verschil niet een beetje veel? Ik hoorde mijn moeder nog even rommelen in haar kamer en toen was het doodstil! Nou ja, doodstil, me hard ging als een gek tekeer en het zou me niets verbazen als mijn borst het gewoon niet meer zou houden. Mijn tepels waren hard terwijl ik aan haar dacht... dat moest wel betekenen dat ik haar leuk vond, toch? Toen begonnen mijn ogen toch echt dicht te vallen, en na een paar minuten was ik diep in slaap.

Uitgeput werd ik de volgende ochtend wakker van m'n wekker. Owja voetbal. Ik had nu eigenlijk veel meer zin om lekker te blijven liggen in me warme bedje dan over twee uur over het veld heen en weer te rennen met die ijskoude, snijdende wind. Ik zuchtte, “hup uit je bed jij” dacht ik bij mezelf! Toen ik eindelijk de moed had verzameld om uit me bed te komen, schrok ik ontzettend van me sms-toon! Ik hoopte half dat het me trainer was die sms'te dat het niet door zou gaan, maar toen ik zag dat het Melissa was, wist ik dat ik van niemand in de hele wereld liever een sms'je zou hebben gehad! Met trillende vingers opende ik het sms'je: “Hey meisie hoe is t?was echt leuk!had je te lang niet gezien!weetje wat ik nog vergeten te zeggen was?Ik heb een nieuw vriendinnetje!!whaa ze is echt zooo leuk!!nja volgende week krijg je wel uitgebreider verslag!! Xx”
“nieuw vriendinnetje, nieuw vriendinnetje, nieuw vriendinnetje” Het sloeg in als een donderslag! Tja hoe had ik dan ook kunnen verwachten dat ze me misschien leuk zou vinden?

Terwijl ik naar voetbal fietste besefte ik me dat ze me niet iets mooiers had kunnen beloven! Ze zou er volgende week weer zijn!

Aantal keer bekeken: 2061
Waardering: 6.90 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online