Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zusje van mn vriendin.

U leest om dit moment het verhaal Zusje van mn vriendin gepost door Max. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Max
Gepost op: 2010-5-27

Verhaal:

Zusje van mn vriendin
Het is zaterdagavond. Zoals gebruikelijk ben ik het weekend bij mn vriendin en haar familie in Limburg.
Ik woon en werk in de omgeving van Rotterdam en de meeste weekenden ben ik bij mijn vriendin te vinden.

Zo ook dit weekend, ondanks dat mn vriendin een weekend weg is maar ik heb ondertussen een behoorlijk sociaal leven opgebouwd en heb in het dorp een tenniswedstrijd.

Ik ben al een paar jaar samen met mijn vriendin en heb een goede band met haar ouders, broertje en zusje. Haar zusje is vanaf het begin een klein zusje voor me geweest.

De laatste jaren komt er wat meer uitdagen in onze 'relatie', het stoeien wat we vaak doen krijgt af een toe een speciaal tintje en zeker nu ze 18 is en haar lichaam ook is meegegroeid merk ik dat ik het ook steeds leuker vind om aan haar te zitten.

Vandaag was ook weer zo'n dag, de hele middag voordat ik een wedstrijd moest spelen zat ik in de tuin en probeerde ze op alle manieren aandacht van me te krijgen. Wat geen probleem was.
Rustig naast elkaar liggen in het gras, beetje kietelen en elkaar insmeren. Terwijl ze mij aan het insmeren is merk ik dat ze veel aandacht heeft voor de binnenkant van mn dijen en gaat een paar keer heel dicht tegen me aan liggen en voel haar warme lichaam. Het is goed dat ik naar de tennisclub moet want ik wil op dat moment niets anders dan verder gaan.

Die avond hangt er ook veel in de lucht, we zitten op de bank met ouders en broertje en af en toe voel ik een handje over mn rug of benen strelen.

Als ik naar boven ga om te douchen voel ik mn geilheid steeds groter worden, dan maar even onder de douche.
Onder de douche werk ik me snel naar een hoogtepunt en douche me verder af.
Eenmaal uit de douche ben ik nog steeds geil en hard en zie tussen een stapel handdoeken een klein stringetje liggen, die is niet van mn vriendin en kan dus alleen maar van haar zusje Laurien zijn. Ik pak het op en ruik aan het stringetje en ruik de heerlijke geile zilte lucht van een jong meisjeskutje. Direct grijp ik weer naar mn harde lul en begin weer te trekken, op het moment dat ik klaar begin te komen hoor ik gestommel en verlaat zo snel mogelijk, na eerst mn lul schoongemaakt te hebben, de badkamer. Het stringetje opgevouwen in mn handoek om vanavond in bed nog van te kunnen genieten.

Na een uurtje gaat mn slaapkamerdeur open en verschijnt laurien in de deuropening, nog even gedag zeggen voordat ik ga slapen zegt ze en ze ploft op het bed. Na een beetje kletsen begint ze te kietelen en rollen we over elkaar heen op het bed. Opeens stopt ze, terwijl haar hand hoog op mn been ligt en kijkt me diep in mn ogen aan.
Weet jij waar me stringetje is? Ik zie hem niet meer in de badkamer en hoorde wat gehijg? dus misschien had jij leuke dingen in gedachten. Op het moment dat ik wil antwoorden gaat haar hand naar mn kruis toe en pakt me vol beet. Haar mond komt naar de mijne en we beginnen vol te zoenen. Mn handen schieten onder haar shirt en pakken haar mooie tietjes, alle geilheid van de dag komt eruit.
Ze zakt naar beneden en vlak voor ze mn lul in haar mondje neemt zegt ze dat ze hier al jaren van droomt en haar kutje bijna kapot gevingerd heeft. Nu Manon (mn vriendin) er niet is wilde ze maar 1 ding. Mijn harde lul in haar maagdelijke kutje en daar ga ik alles aan doen om dat vanavond te laten gebeuren.

Ze begint me heerlijk te pijpen en likt me over mn ballen en richting mn kont. Ze likt en zuigt heerlijk en voel mn ballen stak worden. Ze stopt en drukt haar lichaam weer dicht tegen me aan. Nu ben ik aan de beurt, ik trek haar broekje van haar kleine kontje en stop mn tong diep in haar lekkere strakke kutje. Met diepe halen lik ik haar en voel het jonge lichaam onder me heen draaien. Ik ga met 1 vinger zachtjes naar binnen en wrijf het natte uit over haar strerretje, dit tot haar sterretje ook lekker nat is en kom dan met mn pink een beetje naar binnen.

Ik voel dat ze gaat trillen en snel stop ik mn harde lul tegen haar schaamlipjes aan, zachtjes kom ik in haar terwijl mn pink nog haar kontje neukt. Na het tempo opgevoerd te hebben neuk ik haar in een paar minuten klaar. Ook ik kan het niet meer volhouden en spuit haar heerlijke kutje vol.

Nog even liggen we naast elkaar, op adem komend, en beloven elkaar dit vaker te doen.dit verhaal is bijna 10 jaar geleden waar gebeurd en heeft nog een paar keer een vervolg gekregen. De relatie is binnen een jaar daarna uitgegaan.

Aantal keer bekeken: 43869
Waardering: 6.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 28 bezoekers online