Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zwarte ogen en een sleep over party...

U leest om dit moment het verhaal Zwarte ogen en een sleep over party.. gepost door Secret Caterpillar. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Secret Caterpillar
Gepost op: 2011-6-6

Verhaal:

Zwarte ogen en een sleep over party..
Zoals de titel al zegt, dat kan nóóit goed gaan! Een vriendin van mij was jarig, het is inmiddels alweer tussen de 2 en 2,5 jaar geleden. But who cares? Ze hield een sleep over party, ik was al snel moe. Dus, ik besloot maar te slapen. De halve klas was er, en de helft was nog wakker. Ik was als één van de eerste kinderen gaan slapen.. Blijkt het dat ze make-up en allemaal crème op m'n gezicht hadden gesmeerd! De volgende morgen stonden we op, en een paar kinderen moesten een zoektocht voorbereiden. Ik was één van die geselecteerde kinderen, ik stapte in m'n kleding, en rende naar buiten. Daar is een uitlaatplaats voor honden. Daar liepen een paar mensen met hun hond en ze keken mij met grote ogen aan.. Mmm, wat is er? Tsja, dat is wat ik mezelf dus afvroeg. Toen we alles hadden afgerond ging ik weer naar binnen om even m'n tanden te poetsen, ik keek naar de spiegel en schrok van mezelf: Pik zwarte oogschaduw, vuurrode lippen, groene blush en mijn wenkbrauwen waren ook heel zwart, van een oogpotlood. Kinderen grinnikte al steeds wanneer ze mij zagen, maar onwetend liep ik gewoon over de straat. Uiteindelijk kon ik er zelf wel om lachen! :)

Aantal keer bekeken: 5337
Waardering: 7.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online