Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zwemmen is er niet van gekomen.

U leest om dit moment het verhaal Zwemmen is er niet van gekomen gepost door moira. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: moira
Gepost op: 2009-4-23

Verhaal:

Zwemmen is er niet van gekomen
samen zaten we in het bubbel bad. Mijn iets oudere vriend en ik. We zaten dicht op elkaar geklemd en de bubbelstraal spoot in mijn kut. ik verlangde naar een pik, zijn pik. Ik stak mijn hand uit en begon zijn penis uit zijn zwembroek te halen. ik hoorde hem zacht kreunen toen ik hem begon te trekken en zijn vingers gleden automatisch naar mijn kutje. daar zaten we dan. in het bubbelbad elkaar verwennend. plotseling stopte hij met me heerlijk diep te vingeren en haalde haar hand van zijn pik, stopte hem terug (hij was wel helemaal stijf) en klom uit het bubbelbad. "ga je mee?" vroeg hij aan mij. Zo snel als ik kon liep ik achter hem aan. Waar ging hij heen?

eenmaal bij de kleedhokjes aangekomen, daar liep hij heen met mij, duwde hij me in een groot kleedhokje. hij begon zijn zwembroek uit te trekken en zijn stijve kwam weer tevoorschijn. toen hij zichzelf ging aftrekken wist ik wat hij wilde doen. ik trok ook mijn bikini uit en liep naar hem, ging op mijn knieen zitten en likte zijn ballen. "mmmmmmmm..." kreunde hij. langzaam schoof ik mijn mond over zijn alsmaar groeiende eikel en begon hem te pijpen. langzaam ging hij zitten, genietend en hijgend. zijn hand ging naar mijn kut die drijfnat was geworden.

ik stopte met pijpen en hield het niet meer! ik duwde hem achterover, en hij begreep het, ramde zijn pik in me en begon me te neuken. "oooooh... jaaaah!!!" fluisterde ik van genot. steeds harder en harder ging hij tekeer. zijn ballen kletsten tegen mijn rood wordende billen. "ah, ah, ah" ik gaf een gilletje met elke keer dat hij een stoot gaf. toen stopte hij, en begon me in mijn kont te neuken! oooooh.. dat voelt goed..

EINDE

Aantal keer bekeken: 10873
Waardering: 3.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online