Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zwijmelstory.

U leest om dit moment het verhaal Zwijmelstory gepost door Susan. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Susan
Gepost op: 2010-11-9

Verhaal:

Zwijmelstory

Wat is hij toch een lekker ding! Huh? denk ik dat nou? Ik ben al, nou ja, WAS al ruim 2 jaar verliefd op Koen. Ik ken hem al vanaf de peuterspeelzaal. Ik zie hem elke dag op school, en baalde als het weer vakantie was. Een paar weken zonder hem? dat zou ik nooit overleven! Maar overleven deed ik het elke keer, vooral door veel foto's van hem op te zoeken.
Het stomme is dat ik hem nooit heb durven vertellen dat ik koen leuk vond. Ik was bang dat we dan geen vrienden meer konden zijn. want vrienden waren we wel. niet zulke vrienden die elke week met elkaar afspreken, maar ik kende hem al zo lang, dat ik hem van mezelf wel een vriend mocht noemen.

maar toen ging ik na de zomervakantie naar de 4e klas. de 2 klassen waren gehusseld, dus ik zat bij ongeveer de helft aan nieuwe mensen. Niets mis mee, ik kan het over het algemeen wel met iedereen vinden. zo ook met menno. langzaamaan ging ik meer en meer met hem praten. mijn beste vriendin samantha trouwens ook. het gevolg was dat iedereen ging denken dat wij hem leuk vonden. wij zeiden natuurlijk nee, maar stiekem begon ik hem natuurlijk steeds aardiger te vinden. en zo ging het van kwaad tot erger. tegenover elkaar en de rest van de klas deden samantha en ik alsof we hem alleen aardig vonden. maar ik had echt wel door dat zij hem ook meer dan aardig vond. Zodra hij met andere meiden uit de klas had staan praten, kwam ze naar me toe: ik zag Menno met Jenniffer en Lisa praten! zulke opmerkingen. Ik deed alsof het me totaal niet interesseerde, maar diep van binnen werd ik wel een beetje jaloers.
Gelukkig konden menno ik en samantha het heel goed met elkaar vinden. naast elkaar zitten in de kantine was geen uitzondering. zijn vriendengroep zat dikwijls vlak naast dat van ons. en zo erg vond ik dat niet.
Menno houdt ervan om mij te pesten, zeker met mijn lengte. ik ben niet zo heel klein, maar hij steekt een kop boven mij uit. en daar maakt hij graag grapjes over. zijn vrienden doen dat ook, maar van hem zijn ze altijd het grappigste.

Na de herfstvakantie werd het contact tussen mij en menno steeds beter. hij had een hekel aan bepaalde giebelmeiden, die steeds met hem aan het flirten waren. Het mag wel wezen, aan meiden had hij geen gebrek. ik had zelfs via via gehoord dat er een andere vriendin hem ook wel leuk vond!

Ergens in november overleed ineens plotseling de opa van menno. Hij had een hele goede band met hem, dus het was een hele schok, maar ging toch naar school.
tijdens het 3e lesuur zat ik bij duits, en hij bij biologie. ik was mijn boeken vergeten, dus ik moest strafwerk gaan maken in de kantine. toen ik daar aankwam zag ik menno zitten. hij zat sip voor zich uit te staren. ik ging naar hem toe.
hij was even de les uitgegaan, omdat hij het even heel moeilijk kreeg. we hebben daar de hele verdere les zitten praten. het luchtte hem duidelijk op. huilen deed hij niet, maar ik zag wel dat zijn ogen wel wat vochtig werden. toch raar om te zien, hij is namelijk altijd vrolijk. als ik 1 ding zou moeten noemen wat ik het mooiste aan hem vind, zijn het wel zijn leuke donkerblauw/bruine pretogen.
aan het eind van de dag reed ik met hem en nog een paar vrienden van hem naar huis, zoals ik wel vaker deed. maar dit keer moesten wij nog een klein stukje alleen fietsen, omdat de andere vrienden ergens heen gingen. menno wilde liever naar huis.
wij reden naast elkaar op het fietspad. ik heb gauw last van koude vingers, dus ik deed mijn handen wat verder in de mouwen van mijn jas. Heb je koude handen? vroeg menno. ja, een beetje, zei ik. geef maar dan, zei menno. en hij pakte mijn hand. zijn handen waren heerlijk warm en zacht. jammer genoeg waren we al bijna bij zijn huis. kom anders even je handen opwarmen bij mij thuis? vroeg hij. daar zeg ik geen nee tegen, was mijn antwoordt. Dat zou ik nooit doen ook!
we liepen samen met onze fietsen achterom naar de tuin. daar in de tuin zette ik mijn fiets neer op het terras. hij deed hetzelfde. maar net toen ik me wilde omdraaien, nam ik met mijn handtas zijn fiets mee. die viel op de grond. Owww sorry!! het spijt me! is hij kapot? nee, gelukkkig niet! antwoorde hij. ik probeerde zo goed en zo kwaad als het ging zijn fiets overeind te zetten, wat me na enige moeite wel lukte. ik weet dat het mijn schuld was, maar ik had wel wat hulp kunnen gebruiken, beet ik hem toe. hij lachtte, en zei: je kon het prima alleen af. precies zoals je zei, het was jou schuld. maar dit is wel mijn schuld! en voor ik het aan had zien komen, boog hij zich voorover en drukte zijn lippen op de mijne. ik schrok een beetje, maar zoende hem vrijwel gelijk terug. wat kon hij lekker zoenen! van mij mocht dat wel eeuwig duren. maar zachtjes haalde hij zijn mond alweer van de mijne. hij keek me aan met die prachtige kijkers van hem. hij pakte mijn gezicht in zijn handen en gaf me een kus op mijn voorhoofd. hij pakte mijn inmiddels warm geworden hand. hee, ze zijn al weer wat opgewarmt. jammer zeg! was zijn reactie. ik begon te blozen en staarde naar de grond. kom je nog even binnen? ik wil niet dat je al weggaat, stamelde hij. Wees maar niet bang hoor, en samen liepen we naar binnen.

-----

dit verhaal is gedeeltelijk waargebeurd. het einde is zelfbedacht.


Aantal keer bekeken: 4579
Waardering: 8.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online