Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

a teenage life .

U leest om dit moment het verhaal a teenage life gepost door miss malibuK.. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: miss malibuK.
Gepost op: 2009-5-14

Verhaal:

a teenage life
Trrrrrr en ja hoor het is weer zo vroege ochtend dat wekker af moet gaan, maar je totaal geen zin hebt om op te staan.
Bah mompelt Estella terwijl ze toch maar een poging doet om op te staan. Maar voor ze dat doet kijkt ze toch nog maar even snel op haar telefoon of ze een sms van die leuke jongen heeft. En natuurlijk heeft hij gesms’t, zoals iedere ochtend. Aahh iedere ochtend maak je ze weer liever schatje..fluistert ze zacht. En net toen ze een sms terug wilde sturen werd en hard op de deur geklopt. Estella, estella! opstaan meid je hebt zo een gesprek bij Eline en je moet nog ontbijten. Jaa Jaa ik kom eraan schreeuwt ze naar de stem achter de deur. En vlak daarna hoort ze voetstappen weglopen. Pff nog een gesprek bij die oude stink trol, dat was wel het laatste wat ze nu wilde. Ze moest er vandaag zelfs langer blijven als normaal. Tja niks meer aan te doen de afspraak staat en ze zou er veel aan hebben. Dus met veel tegenzin begon ze zich aan te kleden. Met nog een kus op de foto van haar nachtkastje liep ze haar kamer uit op weg naar het ontbijt. Eenmaal aan de ontbijt tafel aangeschoven begon gelijk Alex tegen haar aan te praten. Wat is er meis, je ziet er moe uit en normaal kom je heel hyper binnen, vertel het eens tegen ome Alex zei Alex lachend.
Nee, gaat wel goed hoor antwoorden ze met een klein lachje zodat hij niet door zou vragen. Natuurlijk was er wel iets aan de hand maar ze had geen zin om het te vertellen tegen hem.
Net toen ze dacht dat ze zonder vragen aan haar hoofd kon gaan ontbijten hoorde ze die stem.
aJa hoor Tamara kwam binnen. Tamara is het meisje wat de kamer naast haar slaapt en die altijd super overdreven vrolijk moet doen iedere ochtend.
Estella schat goedemorgen meid lekker geslapen? Vroeg ze aan Estella terwijl ze een kus op haar wang gaf en ging zitten op de lege stoel naast haar.
Ja, goed hoor meid maar ik eet even snel door want ik moet zo op gesprek antwoordde Estella met een nep lach tegen haar vriendin.
En net toen ze een hap wilde nemen van haar muesli werd er op haar schouder geklopt. Estella toch nu heb je nog steeds je eten niet op, nou geef je bord maar hier je bent al bijna te laat voor je gesprek bij Eline zei de Boze stem van Janine achter haar. Janine was haar begeleider en echt altijd super serieus. Zo zag ze er ook wel uit, altijd netjes en nooit een vlekje op haar kleding.
Ja, hoor ik ga al damn stresskip reageerde estella boos terug tegen Janine. Geen grote mond he jongendame na je gesprek wil ik je spreken in mijn kantoor ga nu maar naar je gesprek zei Janine nu nog bozer terug.
Onderweg naar het gesprek bleef ze maar denken of ze dit wel moest doen. Wil ik dit wel? Moet ik dit wel doen? Is het wel een goed idee?
Ze moest stoppen met die gedachten, want dit zou wel opluchten. Maar de gedachten om niet te gaan bleven door haar hoofd dwalen. En net op het moment dat ze zich wilde omdraaien hoorde ze weer de woorden van die lieve jongen door haar hoofd gaan.
Je moet nooit opgeven, praten lucht echt super erg op.
Dus liep ze toch maar door naar de kamer van Eline. Kom binnen kom binnen zei Eline toen ze estella aan zag komen lopen. Ga zitten meisje zei ze heel vriendelijk daar boven op.
Oké…zei estella een beetje bescheiden. Wil je weer een kopje thee zonder suiker? Vroeg Eline vriendelijk aan Estella. Ze knikte alleen omdat ze eigenlijk wel zenuwachtig was om alles te moeten vertellen.

Na een beetje gepraat te hebben met Eline over de dagelijkse dingen was ze al een beetje ontspannen geworden.
Weet je zeker dat je er aan toe bent meid? Vroeg Eline toen heel bezorgd aan haar. Ja heel zeker laten we maar beginnen antwoorden ze toen heel zelf verzekerd. Eline zetten de bandrecorder aan. En zo begon Estella haar verhaal te vertellen.

Ik weet nog dat het nieuwe schooljaar begon. Is altijd leuk natuurlijk, nieuwe klas met sommige mensen die je nog kende van het jaar ervoor. Ik ging dat jaar naar de 3e schooljaar en was ’s ochtends al heel erg vroeg opgestaan om me klaar te maken voor school toen opeens de deurbel ging.
Ik ga wel schreeuwde ik naar beneden terwijl ik de trap af rende. Ik maakte de deur open en mijn hart begon heel erg hard te kloppen, want daar stond hij de grootste hunk van de school.
Dave. Hij was echt de jongen waar ieder meisje mee gezien wilde worden, met zijn perfecte babyface en zijn altijd zo mooie merk kleding. Ieder meisje op school was jaloers op mij omdat juist die hunk de beste vriend van mijn broer was.
Hee Schoonheid ik kom je broer hier even afgooien die heeft weer teveel gezopen vannacht zei hij lachend tegen Mij.
Hahah oké breng hem maar naar zijn kamer antwoorden ik lachend terug. En samen liepen ze de trap op met mij erachteraan. Leg hem maar op zijn bed zei ik nog lachend toen ik mijn kamer inliep om me verder klaar te maken voor school.

Uhm Estella ik wil niet onbeleefd zijn maar het was dus wel een doordeweekse dag en vonden je ouders het wel goed dat je broer zat thuis kwam? zei Eline vragend.
Nee hoor mijn ouders waren altijd aan het werk door de weeks. En ik vond het wel heel normaal dat hij ‘s avonds ging kaarten met vrienden van hem en dat hij dan de volgende ochtend nogal zou ik maar zeggen gaar binnen kwam.
Hij zorgde er wel altijd voor dat mijn ouders al naar het werk waren voordat hij thuis kwam, dus hun merkte er nooit iets van.

Maar hoe dan ook ik was me dus aan het klaarmaken voor school en nog geen 5 minuten later liep ik weer te trap af naar beneden. En , en , en riep ik lachend toen ik de kamer inliep en mijn kleding showde aan Jassy die op de bank op me zat te wachten. Echt super prachtig meid, je ziet er weer als een prinses uit zei ze lachend terug tegen mij. Jassy was toen die tijd mijn aller beste vriendin waar ik altijd alles mee deed.
Haha jij ziet er ook weer als een prinsesje uit hoor zei ik lachend terug tegen haar. Okee nog even ontbijten en dan gaan we naar school deal? Vroeg ik nog half lachend aan haar.
Nadat ik mijn ontbijt op had sleurde ik Jassy van de bank af en liepen we samen naar de gang.
Maar net toen ik de gang inliep botste ik tegen iemand aan en viel op de grond.
Sorry prinsesje! Je hebt je toch niet pijn gedaan he? Vroeg Dave bezorgd toen hij me hielp met opstaan. Nee hoor valt wel mee zei ik toen blozend terug.
Gelukkig ik zie je vanavond dan wel zei hij toen met een glimlach en met een kus op mijn voorhoofd erop volgend liep hij de deur uit. Het gevoel wat op dat moment door me heen ging was super. Ik voelde me echt goed.
Op weg naar school konden Jassy en ik het maar over een ding hebben, datgene wat er net in de gang was gebeurd bij ons thuis. Zo dat zag er wel heel erg leuk uit jullie twee hoor zei Jassy lachend en plagend tegen mij. Wat zag er leuk uit vroeg Michelle die er ondertussen bij was komen lopen.
ESTELLA WERD NET GEKUST DOOR DAVE riep Jassy zo hard dat de halve buurt het kon horen. Nou dat viel mee het was maar een kusje op mijn voorhoofd en niet iedereen hoeft het te horen hoor zei ik lachend terug terwijl ik Jassy een stukje naar voren duuwde.
EEN KUSJE IS HET BEGIN VAN IETS GROOTS zongen daarna Michelle en Jassy in koor.
Op school aangekomen kwamen gelijk Dani en Tim roepend op ons afgelopen. Estella en jassy zitten bij mij in de klas zei Tim super vrolijk. Super weer een jaar horror in de klas antwoorden Jassy en ik tegelijk lachend. Hoi Estella heb je een goede vakantie gehad vroeg toen Dani best wel lief aan mij. Dani was een goede vriend van Dave, en ook net als Dave een hunk. Natuurlijk wel iets minder , maar ook op hem waren super veel meisjes verliefd. Je weet wel zo soort jongen waar ieder meisje dingen over schrijft in haar agenda.
Ja super vakantie hoor … op vakantie geweest zoals normaal en verder heel veel niks gedaan met die doos hier naast me antwoorden ik lachend terwijl ik Jassy aanwees. En net toen Jassy wilde vertellen over de kus van Dave ging de bel. Kom we gaan naar binnen mensen want de verassing is dat we Koppelwijfje als mentor hebben zei Tim lachend toen we naar binnen liepen. De dag ging heel snel voorbij, we moesten namelijk maar een uur op school zijn en we hoefde alleen maar te luisteren naar de uitleg over kamp waar we de volgende dag heen zouden gaan. Niet dat ik mijn hoofd erbij kon houden, want ik zat toch alleen maar aan Dave te denken.

Hoi mam ik ben thuis riep ik naar de woonkamer terwijl ik de deur dichtgooide en mijn jas op de trap neer gooide. Maar er kwam geen antwoord , dus liep ik maar de woonkamer in. En ja hoor zoals ik eigenlijk al een beetje verwachte lag er een briefje van mijn ouders.
Lieve Meid, papa en ik zei naar Den Bosch en zijn pas laat thuis. We hebben wat geld voor je neergelegd zodat je wat te eten kan halen. Je hoeft niet op te blijven en veel plezier op kamp we zien je zondag. Kusjes mama
Ja hoor net nu ze super nieuws heeft om te vertellen zijn hun alweer naar den Bosch. Maar niks aan te doen dan maar zitten op de bank en pizza bestellen strax. Maar eerst even snel een worstenbroodje. Net toen ik het broodje in de magnetron had gelegd ging de deurbel. Wacht even ik kom eraan riep ik terwijl ik snel een glas pakte en op de aanrecht zetten.
Toen ik open deed stond Dave voor de deur. Hoi beauty is Jordy toevallig thuis? Vroeg hij met zo lieve lach. Eigenlijk gewoon de lach die hij altijd op zijn gezicht had staan. Eigenlijk niet ik weet ook niet hoelaat hij thuis komt, ik mag vanavond denk ik gewoon alleen op de bank gaan hangen zei ik een beetje lachend maar toch met een zielig gezichtje.
Zo mooi meisje alleen thuis is gevaarlijk, mag ik misschien binnen komen om je te beschermen? Vroeg hij heel lief. Ja hoor ga maar in de woonkamer zitten. Wil je iets te drinken? Maar ik kreeg geen antwoord. Dus net toen ik weer wilde roepen schrok ik want hij draaide me om en zei nee hoef niks te drinken. En net toen hij me wilde zoenen was mijn worstenbroodje klaar. Dus liep hij naar de magnetron. Even later zaten we samen op de bank tv te kijken toen hij opeens dichter bij me kwam zitten. Mag ik je iets vragen vroeg hij toen lief…. Ja hoor zei ik een beetje blozend terug. Wil je…. Maar zijn zin werd onderbroken door mijn broer die naar binnen kwam lopen. Zo mensen ik ben er ook weer riep hij terwijl hij lomp zijn jas neer gooide en tussen mij en Dave op de bank kwam zitten. Zal ik dan maar pizza gaan bestellen? Vroeg ik toen maar snel. Ja lekker riepen ze toen beide in koor. Oké 3 kaaspizza’s komen eraan riep ik toen ik weer naar binnen kwam lopen. Toen de pizza’s er waren hebben we nog heerlijk gegeten en nog heel de avond gezellig zitten kletsen. De volgende ochtend moest ik wel al heel erg vroeg op staan. De avond ervoor was super geweest, want toen ik Dave naar buiten liet gaan had hij me verkering gevraagd en we hadden staan zoenen. Ik had me toen snel aangekleed en net toen ik de deur uit wilde gaan stond Dave daar voor de deur. Hoi prinsesje, ik kwam je even een cadeau brengen, je mag het nog niet openmaken zei hij met een lieve lach en toen liep hij weg. En natuurlijk was ik nieuwsgierig en maakte het gelijk open en ben toen naar school gegaan voor op kamp te gaan. Wat trouwens super dagen waren en ook een ramp, omdat iedere nacht wel 3 keer onze tent instorten.

En even een vraagje wat zat er in dat cadeau vroeg Eline opeens tussendoor. Nou een hele mooie ketting met mijn naam op de hanger antwoorden ze daarop.
En vond je het dan niet raar dat je al na een dag een cadeau van hem kreeg? Vroeg Eline toen heel erg verbaast. Nou nee eigenlijk niet ik was het wel gewend om leuke dingen te krijgen zei ze boos en kortaf.

De maanden na kamp gingen snel voorbij en ik heb toen ook heel vaak nog met Dave afgesproken en films zitten kijken met hem, Jassy en mijn broer. Ook op school ging het goed. Mijn punten waren perfect en we hadden altijd lol met de hele klas. Na een paar maanden zaten we eindelijk eens een avondje alleen film te kijken. Schatje..heb je zin om dit weekend mee te gaan naar Belgie gezellig met mij een dagje te gaan shoppen vroeg hij opeens uit het niets. Ja gezellig lijkt me wel leuk antwoorden ik een beetje verlegen. Okee dat is dan afgesproken wij gaan samen shoppen dushi reageerde hij. We hadden daarna de film nog afgekeken. Ja we zouden een date hebben. Met zijn 2e gezellig naar België.
Het was de dag van de date naar België en ik werd al om 5 uur uit mijn bed gehaald door mijn moeder. Kom op luiwammes op staan je moet zo naar je boy toe zei me moeder toen ze de gordijnen alvast open deed en de dekens van me af trok. Ja mam ik sta op hoor antwoorden ik een beetje brabbelend terug. Nog geen kwartier later stond Dave al op de stoep. Kom binnen jongen, Estell komt er zo aan die staat zich nog even om te kleden.
Okee mevrouw antwoordde Hij verlegen terug tegen mijn moeder. Terwijl hij in de woonkamer op de bank ging zitten.
Nog geen 5 minuten later kwam ik naar beneden gelopen. Had gelijk mijn mooie nieuwe outfit aangedaan die ik die dag ervoor had gekocht. Ik was super nerveus dus sloeg iedere keer een tree over met naar beneden lopen. Hee schoonheid , je ziet er weer als een diamantje uit vandaag zei Dave al gelijk toen ik een stap binnen zetten. Kom dan gaan we riep ik al gelijk enthousiast want ik had er wel zin in. Dus gingen we samen met de trein naar belgie toe. Onderweg hadden we heel de weg gepraat en gezoend. Eenmaal in het hotel in belgie aangekomen stelde Dave gelijk voor om naar de bios te gaan. Dat leek me wel super gezellig en romantisch.
Dus liepen we samen naar de bios toe. Bij de bios aangekomen stonden 2 vrienden van Dave buiten te wachten.
Maat jongen waar bleef je we staan hier al lang te wachten, o ik zie het al je hebt je chick mee genomen zei een van die jongens toen we aan kwamen lopen.
O nee dacht ik toen bij mezelf, moeten die gasten nou perse mee . Of stonden ze gewoon even te wachten. Hoop niet dat ze mee gaan want dit zou onze eerste date samen zijn.
Mo , Dennis jongens alles okee? Hebben jullie de kaartjes al gekocht? Of moeten wij dat weer gaan doen? Vroeg Dave terwijl hij zijn maten een hand gaf. We gaan naar binnen mensen zei Dennis lachend terwijl hij mijn hand vastpakte en me naar binnen sleurde.

De film was saai dus gingen we maar een beetje zitten kletsen met zijn alle en het was uiteindelijk wel goed geslaagd geworden. Zijn vrienden deden super geïnteresseerd en stelde allemaal gekke vragen aan mij. En dat vond ik toch niet zo erg fijn , want Dave die zei er niks van en lachte gewoon een beetje. Na de bios gingen we eindelijk shoppen. Maar zoals je al verwacht gingen die vrienden mee.
Kom we gaan naar de Hunkemöller dan mag Estella paar setjes showen aan ons riep opeens Dennis toen we in de stad waren.
Nee gek wat denk jij dat ik daar een beetje in mijn bh voor jullie ga staan of zo…ben je niet helemaal in je hoofd of zo. Reageerde ik boos terug tegen hem.
Kom op nou schatje doe niet zo flauw alleen ik kijk dan, en ik betaal natuurlijk wil gewoon dat mijn meisje er op zijn best uit zien zei Dave daarop met een hele lieve blik waardoor ik geen nee meer kon zeggen. Dus liepen we richting de Hunkemöller. Onderweg daarheen kwam er een meisje op ons afgelopen. Ze zag er nogal onverzorgd uit en best wel oud.
Dave wat doe jij hier schatje? Waarom bel je niet meer? Waarom heb je me laten zitten? Wie is dit meisje? Begon ze opeens te vragen aan Dave.
Flikker op man slet, dit is mijn meisje en ik hou van haar ga weg. Reageerde Dave boos en kortaf tegen haar. Oow is zei dus je nieuwe hoertje gewoorden reageerde het meisje lachend terug waarop ik boos werd en haar uit begon te schelden, omdat ik het raar vond dat ze me hoer noemde terwijl ze mij niet eens kende.
Toen Dave haar opeens een klap gaf in het gezicht schrok ik wel heel erg. Het meisje liep weg en riep er nog achteraan:”pas maar op meisje, je weet nog niks maar jij bent zijn volgende. Ga gewoon maar nu het nog kan.”
Ag let niet op haar ze is gewoon jaloers dat Dave haar niet meer wil daarom doet ze zo dom zei Mo geruststellend tegen mij toen we verder liepen.
In de winkel hadden de jongens super veel setjes van de wand gehaald en aan mij gegeven dus ging ik maar samen met Dave het pashokje in. En daar hebben we samen die setjes gepast. Verder is die dag niet veel gebeurd en ‘s avonds gingen we terug naar het hotel. Ik had best veel mooie kleding gekregen en ik was er super trots op maar bleef toch met een raar gevoel rondlopen. Wat bedoelde zei met die zin? Was ze nou echt gewoon jaloers?... Ja natuurlijk was ze jaloers …Dave was een hunk!! Maar wat bedoelde ze eigenlijk met jij bent de volgende? Ik snapte er niks van. Veel tijd om erover na te denken had ik niet, want we gingen al vrij snel weer weg.
Kom baby je bent wel mooi zat nu we gaan uiteten en dan op stap Zei Dave van buiten de deur. Dus gingen we samen eten en naar een grote discotheek waar natuurlijk ook weer die 2 vrienden van hem bij waren. Het was super gezellig en die vrienden van hem vielen ook wel mee. Na een tijdje te hebben gedanst kwam Dave naar me toe gelopen en vroeg hij of ik die avond bij hem in bed wilde komen slapen. Daarvan schrok ik heel erg en ik reageerde ook heel kortaf met nee sorry ben ik nog niet aan toe. Verder ging de avond wel goed alleen had ik die avond teveel gedronken en was ik dus heel erg ziek geworden, daarom gingen we vroeg weer naar terug naar het hotel. En kwam plots Dave toch naast me liggen in bed.

De volgende ochtend hadden we uitgeslapen en vroeg in de middag pakte we de trein weer terug naar huis. Heel de weg had ik geen woord tegen hem gezegd. Ik had alleen maar gedacht aan de avond ervoor. Waarom moest het? Is het gewoon omdat hij van me houd? Natuurlijk praten ik mezelf telkens moet in ondanks dat er toch twijfel bleef in mijn hoofd.
Ook toen ik thuis aan was gekomen had ik hem geen kus gegeven en was ik zo naar binnen gelopen zonder ook maar doei te zeggen. Daar zat ik ook alleen maar na te denken tot dat mijn ouders binnen kwamen lopen.
Hou je altijd je jas aan binnen? Het vriest hier niet zei mijn vader lachend terwijl hij me een kus gaf op mijn wang. Nee hoor ben net pas thuis zei ik terug met een neplach. Met in mijn gedachte “moet ik dit aan mijn ouders vertellen?”
Nadat ik mijn jas had opgehangen en mijn moeder thee had gezet begon het vragenvuur.
En hoe was het? Heb je nog leuke kleding gehad? En wat heb je nog meer gedaan?..vroegen mijn ouders enthousiast. Dus ik vertelde over de film, het winkelen en de discotheek. Toen ze dat hadden gehoord werden ze opeens super boos.
WAAATTTT je bent pas 14 jongendame en dan al een discotheek, ben je gek geworden. Die jongen is niet goed voor jou. Je krijgt huisarrest en je mag hem een maand niet zijn hadden mijn ouders boos gezegd. Ik had er niet op gereageerd en was boos naar boven gelopen.
Daar stuurde ik Dave een sms: “Schat mijn ouders zijn een beetje boos op mij over dat wij naar de disco waren gegaan en daarom mag ik jou maand niet zien sorry Kus Love”. Nog geen minuut later belde hij mij al op. Zonder dat ik iets zei begon hij al te praten tegen mij.
Schat ik hou toch van je ik kan echt niet zonder jou zo lang. Je moet er gewoon tegen in gaan want anders is het uit okee? Zei hij rustig. En zonder dat ik iets kon zeggen had hij opgehangen. Daarna was ik maar in bed gaan liggen en in slaap gevallen. Toen droomde ik over die nacht in het hotel.Die ochtend werd ik al heel vroeg wakker, omdat ik die avond ervoor veel te vroeg naar bed toe was gegaan. Het weekend en de ruzie met mijn ouders zaten me helemaal niet lekker en het bleef maar door mijn hoofd heen dwalen. Heel de tijd de gedachte of ik naar me ouders moet luisteren of voor Dave moet gaan die veel van mij houd. Pfff te moeilijke keuze. Maar mijn gedachte werden onderbroken door geroep van onder aan de trap. ESTELLA KOM NAAR BENEDEN JE KOMT NOG TELAAT OP SCHOOL schreeuwde mijn vader.
Het was inderdaad al een stuk later ik had heel de tijd voor de spiegel staan denken en was de tijd vergeten. Dus pakte ik snel mijn tas en jas en rende de trap af naar beneden.
Toen ik nog geen twee tellen in de auto zat begonnen mijn ouders alweer te zeuren over het weekend België. Estella je vader en ik vinden dat jij en Dave niet meer samen kunnen wij vertrouwen hem niet meer zei mijn moeder streng tegen mij.
Maar hij houd echt van mij en ik van hem!! Reageerde ik daar kortaf op. Waarop mijn moeder nog bozer werd en helemaal uit begon te flippen. Niks mee te maken jongendame, je vader en ik hebben dat besloten en je moet maar naar ons luisteren zei ze fel.
Na 3 straten gezeur van mijn ouders had ik er echt genoeg van. STOP zei ik fel. Ik loop wel verder. Dus stopte mijn vader en ik stapte uit.
Ik zag hem nog mopperend verder rijden. En toen gebeurde het… Een klap en alles was voorbij. Het leek wel of de wereld om me heen weg trok en nog alleen ik en de auto er nog waren en voor de rest alles van de wereld was. Alles was weg gezakt , alles gewoon in een keer. Het enigste wat ik nog hoorde was de klap en die sirenes die afschuwelijke sirenes. Langzaam begon het tot me door te dringen wat er was gebeurd en ik liep op de auto af.

Het werd even stil in de kamer van Eline. Ze kregen beide even geen woord meer uit hun keel. Bij Marianna liepen de tranen weer over haar wangen. Ze had weer het gevoel alsof ze weer terug was op de plek waar haar ouders waren verongelukt. Ze schraapte heel even haar keel en begon weer verder te praten.

Die dag, dat moment, dat ene kleine momentje wat er toen gebeurde kan ik me nog goed herinneren. Ik liep naar de auto toe en zag daar mijn vader, die een paar minuten daarvoor nog heel boos was op mij en nu dat hij me naast hem zag staan een klein glimlachje toonde. Take Care meisje, je komt er wel als je maar sterk blijft staan zei mijn vader zachtjes terwijl zijn ogen langzaam sloten. Dat was ook het moment dat ik kei hard begon te schreeuwen en te huilen.
Een paar minuten later zag ik allemaal zwaailichten om me heen en voelde ik dat ik weg getrokken werd bij de auto. Langzaam begon ik de geluiden van de wereld om me heen weer te horen en ik hoorde Dave zijn stem ook. Hij was aan het praten met een politieman.
Ik hoorde zijn woorden maar vaag. Het zijn haar ouders, Ja ze heeft alles gezien, nee ik ben geen familie ik ben haar vriend hoorde ik hem zeggen.
De politieman die met Dave stond te praten kwam naar me toe en begon tegen me te praten. Het enigste wat ik hoorde was gebrabbel en nog geen tel later werd alles zwart voor mijn ogen en viel ik neer op de grond.


Toen ik weer wakker werd lag ik in een bed maar ik wist niet waar. Dat maakte me niks uit want ik had het gevoel dat er niks gebeurd was. Pffoe dacht ik toen het was allemaal een droom. Gewoon een droom, hij was wel eng zeg. Toen ik om me heen wilde gaan kijken waar ik was zag ik Dave vlak naast mijn bed zitten. Waar ben ik? Wat is er gebeurd? Vroeg ik rustig aan hem. Je bent in je ziekenhuis baby. Je zakte in elkaar en daarom ben je hierheen gebracht. Je ouders zijn verongelukt en hebben het niet overleefd baby, het spijt me zo zei hij terwijl er een traan over zijn wang rolde. Toen begon ik ook te huilen en mompelde..shit dit is mijn schuld, ik had nooit ruzie moeten maken. Ik had naar ze moeten luisteren dan leefde ze nog. Ik heb ze gewoon gedood, dankzei mij is dit alles gebeurd.
Nee schatje zo moet je niet denken, ze waren gewoon op de verkeerde plek op het verkeerde moment reageerde Dave daarop terwijl hij me omhelsde. ouders. Gelukkig was
De dagen daarna gingen aan mij voorbij en ik kon alleen maar staren en denken aan het moment dat de auto inreed op die van mijn Dave er wel ieder moment voor mij en me broer en hielp hij ons heel erg goed mee. We hadden mijn spullen al naar zijn flat gebracht, en hadden het huis een beetje opgeruimd.
Na een paar dagen begon Dave een beetje raar te doen en meer afstandelijk. Ik lag bij hem op de bank en hij kwam naast me zitten en wreef over mijn wang. Schatje toch.. zei hij troostend tegen me. Dat vond ik wel heel fijn om te horen. Hier neem dit pilletje maar, daar word je rustig van zei hij toen terwijl hij een geel pilletje in mijn mond stopte.

En dat was dus het moment dat het begon tussen mij en Dave zei Estella toen met een zucht. Zullen we morgen maar weer verder gaan meis? vroeg Eline bezorgd aan haar. Ja is goed ik zie je morgen reageerde ze daarop terwijl ze opstond en naar de deur toe liep.
Zelfde tijd morgen? Vroeg Eline toen ze net de deur achter haar dicht wilde doen. Ja zelfde tijd is goed antwoordde ze zachtjes.
Onderweg terug naar haar kamer zat ze weer heel de tijd na te denken. Gelukkig was nu alles anders dacht ze terwijl ze ging zitten en verder ging met het maken van haar huiswerk.
Na een tijdje kon ze zich niet meer concentreren dus legde ze haar boeken maar aan de kant en liep naar de huiskamer.
Hee Prinses riep Alex gelijk toen ze binnen kwam lopen. Hee meneer aapje antwoorde ze lachend terug. Moet je lezen wat ik heb geschreven zei hij met een glimlach terwijl hij een blaadje in Estella´s handen duwde.
Wees niet bang voor de waarheid
Wees eerder bang voor wat erachter schuilt,
Je moet het verleden niet altijd zien als een afscheid,
Genoeg tranen zijn er al voor gehuild,
Kijk liever naar wat er dit moment gebeurd
En loop pasje voor pasje stappen
Dan zul je zien dat het leven rooskleurig kleurt
En dan kan je de waarheid veel beter snappen.

Wow Alex dat is echt super mooi je kunt echt goed schrijven daar moet je iets mee doen zei estella toen ze klaar was met het lezen van zijn tekst. Die mag je hebben speciaal voor jou Estella! Heb ik voor jou geschreven, omdat ik weet hoe moeilijk je het er mee hebt. Zei Alex fluisterend. Zoiets liefs had ze in geen jaren gehoord. En opeens kreeg ze een gemeende grote glimlach op haar gezicht. Verder zaten ze nog te lachen en rond 11 uur ging Estella maar naar bed toe.
Gelijk toen ze op haar kamer was gekomen pakte ze haar telefoon en begon die lieve jongen gelijk te smsen.
Lievert, alles goed? Hier gaat het wel ik mis je wel heel erg xxxx jou meisje voor altijd. Had ze naar hem gestuurd. Even later toen ze bijna in slaap was gevallen belde hij haar op. Toen hadden ze bijna een uur gezellig aan de telefoon gehangen. En met een hou van je en slaap zacht lieverd als eind zin hing ze op en viel ze in slaap.
De volgende morgen moest ze weer heel erg vroeg op staan , maar daar had ze die dag geen probleem mee omdat ze toch al uren wakker had gelegen. Dus stapte ze maar snel onder de douche en liep ze naar de kamer van Eline. Vandaag had ze niet zo zin om te ontbijten, en ze zou toch wel koekjes krijgen van Eline.

Hoi ik ben er al zei Estella zachtjes terwijl ze het kantoor van Eline binnen wandelde. Meisje ja zitten. Heb je een beetje kunnen slapen? Vroeg Eline toen bezorgd. Ja super goed loog Estella. Zullen we nu verder gaan? Vroeg ze er direct achteraan.
Als jij er klaar voor bent gaan we verder… antwoordde Eline bezorgd.
Ja ik ben er klaar voor waar waren we gebleven? Owja ik weet het alweer… en begon ze weer verder te vertellen.

Dat pilletje maakte me zwak en ik voelde me echt langzaam zweven. Het was wel een goed gevoel, want voor het eerst sinds dagen dacht ik niet aan het ongeluk maar alleen maar aan leuke dingen. Na een paar minuten begon Dave vragen te stellen. Schatje vanavond is er een feest en daar moeten we naar toe, want er komen een paar vrienden die ik wat schuldig ben kun je me daar mee helpen? Vroeg hij serieus aan mij. Waarmee moet ik helpen dan lieverd? Vroeg ik wazig terug. Nou zou jij voor mij met hun naar bed willen gaan, want dan hoeven ze geen geld meer terug te hebben van me. En ik weet dat het niet leuk is maar er is geen andere keus. Zei hij met een zielig toontje. BEN JE GEK DAT DOE IK DUS ECHT NIET, WAT DENK JE WEL NIET DAT IK BEN schreeuwde ik tegen hem.
En toen gebeurde er iets wat ik nooit van Dave had verwacht. Hij begon opeens helemaal tegen mij uit te flippen en begon me allemaal te beschuldigen.
Je moet wel slet, je bent mij heel wat verschuldigd. Wil je met mij het zelfde doen als je met je ouders hebt gedaan? Wil je mij ook doodmaken? Het is GVD jou eigen schuld geweest dat je ouders aangereden zijn. En ondanks dat ben ik er altijd voor je gebleven. En nu vraag ik je een klein dingetje en dan weiger je dat. Jij bent echt een verwend nest jij. Je kunt er geen nee op zeggen je moet gewoon schreeuwde hij tegen mij. Toen ik daarop weer wilde reageren sloeg hij, tilde hij me van de bank. En nam me mee naar zijn slaapkamer.
Die avond gingen we naar die vrienden van hem. In de auto had ik nog een pilletje van hem gekregen. Toen we uitstapte en naar binnen liepen kwamen gelijk Mo en Dennis op ons afgelopen. En maat is het gelukt met haar? Doe haar jas eens uit! Heeft ze dat pakje al aan? Vroeg Dennis gelijk. Ja man ze is er klaar voor neem haar maar vast mee naar boven dan zoek ik Dani wel even antwoordde Dave daarop.

Wat er die avond is gebeurd kan ik maar niet vergeten. Toen we terug gingen naar huis voelde ik me heen erg vies en wilde ik allen maar weg van daar , weg van Dave. Weg van alles erom heen. Thuis aangekomen begon Dave opeens weer super lief te doen tegen me. Schatje het viel toch wel mee. Je hebt me er zo erg mee geholpen. Ga maar lekker douche dan heb ik zo nog een verassing voor je..zei hij zachtjes in mijn oor.
Dus ben ik maar gaan douche… Ik probeerde in de douche al het vieze van me af te halen. En het werkte wel. Ik had echt het gevoel als of alles van die avond van me af spoelde.
Nadat ik klaar was met douche en me aangekleed had ging ik beneden op de bank zitten. Dave kwam al vrij direct naast me zitten en begon gelijk te slijmen. Schatje wat zie je er goed uit vandaag.. Je hebt me zo goed geholpen daarom heb ik een kado voor je .. Kijk een heel mooi armbandje. Daar hou je toch zo van! Staan onze letters op. En weet je morgen mag je je tatoo gaan laten zetten die je al heel lang wil hebben die van stampertje. Maar dan komt wel mijn letter erbij oké? Zei hij zacht tegen mij terwijl hij me op me wang kuste. Dankjewel antwoordde ik zachtjes terwijl ik me hoofd bij hem weg trok. Hier heb je nog een pilletje en dan kunnen we gaan slapen fluisterde hij terwijl hij weer een pilletje in mijn mond stopte.

De volgende dag werd ik pas om 1 uur wakker. En gelukkig was Dave al uit bed,want daar had ik echt geen zin in. Ik voelde me zwaar beroerd en ging gelijk over mijn nek.
Bah waarom voel ik me zo beroerd mompelde ik terwijl ik probeerde op te staan om mijn troep op te ruimen. Ach ja dacht ik bij me eigen. Misschien voel ik me wel beter als ik een douche heb genomen. En dat klopte ook. Toen ik de douchekraan weer dicht draaide voelde ik me al stukken beter.
Beneden aan het ontbijt begon Dave gelijk tegen me aan te praten. Baby heb je een beetje lekker geslapen? Kom eet wat je hebt zo al een afspraak bij de tatoo shop en daarna gaan we gezellig winkelen met zijn tweetjes oké? Zei Dave lief.
En ja hoor hij hield zich wel aan zijn afspraken want gelijk na het ontbijt zijn we naar een tatoo winkel gegaan en heb ik mijn tatoeage gekregen.
Misschien bedoelde hij het helemaal niet verkeerd hij hield gewoon van me. En hij bedoelde het vast allemaal niet zo. En met die gedachten liep ik samen met Dave de shop weer uit richting de stad.

Opeens hoorde ik een stem achter mij mijn naam roepen. Estella, Estell!? Wacht..
De stem kwam steeds dichterbij en opeens herkende ik hem. Het was Jassy mijn beste vriendin. Ik had haar al een paar dagen niet meer gezien, omdat ik niet meer naar school ging.
Meisje alles goed? Ik heb gehoord wat er gebeurd is. Zo erg voor je schat, maar waarom ben je nooit thuis? Vroeg ze bezorgd aan me terwijl ze me knuffelde.
Ja ik weet het meid, ik ben heel de tijd bij Dave geweest die heeft mij geholpen en daar slaap ik ook. Antwoordde ik kort terug. Waarop Dave mij mee trok om verder te lopen. Sorry meid,we moeten weer verder. Kom maar een keer langs ik zie je snel zei ik toen we weer verder liepen. Ja ik zie je morgen op de begrafenis wel dan schreeuwde ze terug.
Morgen al? Dacht ik in mezelf. Zoveel had ik niet mee gekregen de dagen na het ongeluk dus ik wist niet wanneer de begrafenis zou zijn. Maar morgen al dat was wel heel erg snel.

Na een tijdje te hebben geshopt kwamen we Dennis en Mo weer tegen. Dat was wel heel erg toevallig want het leek wel of ze op ons stonden te wachten. Maar toen we dichterbij kwamen zag ik ook dat Dani erbij stond. Wat moest hij hier nou weer? Dave maat jongen alles goed, schreeuwde Dani gelijk toen hij ons aan zag komen lopen. Dani jongen, Ja gaat! Antwoordde Dave vrolijk. Ennuh doet ze al goed haar best voor je? Krijg je al iets of nog steeds niet? Vroeg Mo fluisterend aan Dave, maar net hard genoeg zodat ik het hoorde. Dave antwoordde daarop. Ik hoorde niet wat hij zei want hij praten te zachtjes. Na daarna nog een tijdje gepraat te hebben begon Mo opeens tegen mij aan te praten.
Marianna baby jij gaat nu eventjes met ons mee en dan kan Dave even wat regelen oké? Vroeg hij nogal nors. Ik wilde helemaal niet mee, waarom moest dat? Waarom kon ik niet mee met Dave? Nee zo mag ik niet denken! Dave houd van mij en heeft het beste met me voor. Alleen hij was toch bij me gebleven!
Oké ik ga wel mee antwoordde ik op hem met een zucht. Dat had ik dus beter niet kunnen doen, want ik kreeg er een klap voor terug van hem. Niet zo grote mond tegen mij slet reageerde hij fel terug. Dave deed daar niks tegen, die stond gewoon rustig verder te praten met Dani terwijl hij en sigaret aanstak en lachte. Het was niet dat hij niks had gezien, want hij stond gewoon te kijken. Maar hij deed er niks aan. Dus liep ik maar mee met hun naar de auto. Alleen wat de jongens niet hadden gezien , en ik wel. Was dat Jassy alles van een afstand had gezien.

’s Ochtends werd ik al vroeg wakker van mijn wekker. Het was de dag van de begrafenis en ik voelde me heel moe van de avond ervoor. Net toen ik uit bed wilde stappen om me te gaan douche hield een hand me tegen. Waar ga je naar toe? Vroeg Dave toen opeens. Uhm douche en aankleden reageerde ik verbaast. Nee je blijft gewoon liggen, je gaat er niet naartoe. Wil je nu nog erheen gaan terwijl het jou schuld is dat ze begraven moeten worden? Jij bent echt niet goed bij je hoofd he. Je ouders willen niet eens dat je komt bitch Schreeuwde hij terug terwijl hij me terug trok het bed in. Ja daar had hij wel gelijk in. Het was ook mijn schuld dat ze dood waren. Ze willen me inderdaad niet hebben daar. Iedereen zou me raar aankijken. Nee het beste was als ik gewoon bleef liggen dacht ik. Dus ging ik maar terug liggen.

Een paar dagen gingen voorbij en Dave vroeg me steeds meer of ik hem wilde helpen. Ach ja waarom ook niet? Hij houd van me en heeft het beste met me voor dacht ik. Maar na die paar dagen veranderde er een hoop. Ik moest opeens super korte kleding aan doen en we reden samen naar een afgelegen weg, maar ik zag allemaal jongens en auto’s stil staan. En ook mijn broer zijn auto stond erbij.
Zo baby nu is het genoeg met je spelletjes je gaat nu maar gewoon geld voor me verdienen! Na alles wat ik voor je gedaan heb mag dat nu wel. Zei hij opeens terwijl hij mijn portier open deed. Op dat moment wist ik niet meer zo zeker of hij wel echt van me hield. Waar was hij mee bezig , wat was dit voor onzin? Verder dacht ik er geen seconde meer bij na. Ik stapte uit de auto en liep naar mijn broer. Ik was super blij mijn broer te zien en barste in tranen uit. Na heel het verhaal over de dagen daarvoor verteld te hebben kreeg ik een hele korte reactie.
Ja meid, je moet ervoor werken he! Is goed voor je , zo is het nu eenmaal. Wen er maar aan.
Dat moment stortte mijn wereld weer in. Hoorde ik dat nou goed. Was mijn broer , mijn eigen broer ermee eens wat er gebeurde? Vlak daarna kwam Dave aangelopen met een ander meisje en geld in zijn hand. Hier maat , dit heeft jou meid vandaag binnen gehaald voor je! Zei doet tenminste beter haar best als jou zus! Zei hij tegen mijn broer terwijl hij mij vuil aankeek. Nou hup wat doe je hier nog? Loop maar met Eva mee die legt je wel uit wat je moet doen zei mijn broer toen tegen mij. Ik wist helemaal niet meer wat er gebeurde, wat ik moest zeggen of iets. Wist even helemaal niets meer. Oké gewoon vragen wat ze willen, dat doen, laten betalen en dan weer terug is dat duidelijk voor je? Vroeg Eva op een felle toon tegen mij. Ja antwoordde ik verlegen. Dus liep ik maar mee met haar naar een auto die net stopte. Er zat een jongen in van rond de 25. Hij was niet echt lelijk, maar ook niet knap. Wel een viespeukje. Zo dames wie mag ik van jullie meenemen? Zo jij ja met je donkere haren. Jou wil ik wel zei hij tegen ons. En zo stapte ik in de auto en reden we weg.
En zo ging het heel de middag door tot aan ’s avonds laat.

Maar waarom ging je niet gewoon weg of sloeg je alarm? Vroeg Eline opeens. Nou kijk weet je wat het is. Ik had toen niemand meer. Zelfs mijn broer kon ik niet vertrouwen, dus heb ik het maar over me heen laten komen. En na een paar keer wist ik hoe ik een knopje in mijn hoofd om kon zetten zodat ik helemaal nergens aan dacht.
Na die lange dag was ik echt toe om te gaan slapen,maar dat wilde Dave niet. Die nam me nog mee naar een Restaurantje om iets te gaan drinken met zijn tweeën.
Je hebt me goed geholpen vandaag schatje, echt heel lief van je! Kijk eens een cadeautje omdat je zo hard je best hebt gedaan… Zei Dave toen we zaten en gelijk kreeg ik 2 tickets naar Italië in mijn hand geduwd van hem. Zo iets kreeg ik wel vaker van hem, maar vond het raar dat we nu samen op vakantie gingen naar mijn familie!

Maar kon je daar dan niet gaan wonen? Bij je familie? Vroeg Eline toen opeens snel tussendoor. Nou dat was het probleem, ik woonde toen al 10 jaar in Nederland en wist bijna niks meer van Italië. Natuurlijk spreek ik nog wel vloeiend Italiaans, maar dat was toch anders. Nederland was mijn land geworden.

Maar we gingen dus de volgende dag al met het vliegtuig naar Venetië. In het vliegtuig zat Dave heel de tijd in mijn oor te fluisteren dat ik niks moest zeggen als ik wilde dat er niks gebeurden met mijn oma. Op het vliegveld stond mijn familie me al op te wachten en dat had ik niet verwacht. Ze stonden daar met vlaggen en spandoeken speciaal op ons te wachten. Toen mijn oma me in haar armen sloot begon ik opeens hard te huilen. Meisje toch, ik weet het. Zo moeilijk is het voor je zei ze troostend tegen me. Ik wilde haar op dat moment echt waarschuwen. Maar dat durfde ik niet. Dave kon dan wel geen Italiaans maar hij zou wel merken als ik zou vertellen wat hij allemaal met me deed. Na een tijdjes geknuffeld te hebben liepen we samen arm om arm het vliegveld uit richting huis. Het huis van mijn oma haalde veel herinneringen naar boven. Ik had er een paar jaar gewoond. Het was een groot huis aan een van de waterstraten van Venetië met erachter een heel groot stuk grond en een meer. Het huis was heel opvallend mooi wit met licht blauw. En iedereen in de buurt kende ook mijn oma.
Eenmaal thuis stond daar heel mijn familie te wachten en iedereen begon van alles te vragen aan Dave. Ze vonden hem blijkbaar wel heel erg aardig en de dagen gingen goed. We hebben die avond ook nog een buurtfeest gehad. En heel veel mensen herkende mij nog van vroeger. Het was een super feest. Die dagen waren gelukkig een paar dagen dat Dave niet moeilijk deed en weer gewoon de oude super lieve Dave was. Daardoor kon ik ook heel vaak even momenten alleen zijn terwijl hij met mijn neef mee was naar de stad zat ik aan het meertje te denken. Mijn oma had een paar keer gemerkt dat er iets aan de hand was. Maar ik liet er geen word over uit. Er mocht haar niks gebeuren.

Na de dagen vond ik het jammer dat we weer terug moesten. Ik wilde veel liever bij me familie blijven. Maar ik wist zelf ook dat, dat niet mogelijk was. In het vliegtuig terug begon Dave weer de oude te worden. De gevoelloze eikel die nergens iets om gaf. Het vliegtuig was pas net opgestegen en hij begon al gelijk te irriteren. Schat dadelijk staan er een paar mensen op ons te wachten en daar ga je maar mee even weg. Dan zorg ik er wel voor dat jou spullen thuis komen.
Zo gingen er maanden voorbij dat ik met vrienden van hem weg ging en moest werken.

Toen ik op een dag net uit de douche stapte omdat ik net had gewerkt ging de deurbel. Snel schoot ik in mijn badjas en liep de trap naar beneden. Jassy stond aan de deur en daar stond ik wel heel erg van te kijken. Haar had ik nooit gewacht op dat moment. Ik had nog geen woord gezegd of ze pakte me hand en zei.
Meisje ik weet wat er aan de hand is en ik ga je hier uit helpen. Jij bent niet alleen meisje! Terwijl ze dat zei begon ik super hard te huilen en kon alleen maar dankjewel uit me keel krijgen.
Ik vond het zo fijn dat ik eindelijk met iemand kon praten over hoe ik mijn leven lijden op dat moment. Eindelijk een vertrouwd gevoel en een beetje opgelucht. Maar tegelijkertijd was ik bang. Omdat Dave ook al had gedreigd over als ik iets tegen mijn oma zou zeggen dat dan haar iets zou overkomen.
Ik vind het heel lief dat je me wil helpen , maar je moet uitkijken meisje. Dave is namelijk onvoorspelbaar en hij kan van alles doen zei ik stotterend en met tranende ogen tegen haar.
Ze stelde me gerust en ze had een goed plan om mij bij hem weg te krijgen.
Net toen ze bijna klaar was met het vertellen van haar plan kwam Dave naar binnen gelopen.
Zo klets tantes, is het een beetje gezellig? Vroeg hij ons terwijl hij mij een kusje op mijn voorhoofd gaf. Hij deed op dat moment heel lief en aardig alleen maar omdat Jassy erbij zat.
Daarna hebben we nog een kopje thee gedronken en is Jassy weg gegaan. Ze knipoogde nog wel eventjes voor ze de deur uit liep.

Na die dag heb ik haar nooit meer gezien, ze is 2 dagen later als vermist opgegeven en 3 weken later werd ze dood aangetroffen in de vijver nog geen 200 meter van ons huisje.
Ik herinner me de krantenkop nog wel. En vooral de reactie van Dave daarop.

Lichaam Meisje (16) aangetroffen in vijver Eindhoven
Datum: 12 December 2005
Door: Sanne D.

Eindhoven/Geldrop.
De politie van Eindhoven heeft maandagochtend het lichaam
aangetroffen van het 16 jarig vermiste meisje Jassy Y.
Het lichaam werd aangetroffen in een vijver niet ver van haar huis af.
De politie gaat uit van een misdrijf en is een buurtonderzoek gestart.
Ze is mogelijk om het leven gekomen door wurging.

En denk je dat Dave daar iets mee te maken had? Vroeg toen Eline bezorgd aan Estella. Ja eigenlijk wel, dat heeft hij mij een tijdje later ook wel laten blijken, maar er is nooit bewijs van gevonden antwoordde ze snikkend terug.
Morgen weer verder? Vroeg Eline toen. Ja, morgen gaan we wel weer verder antwoordde ze.

Ze liep de kamer van Eline uit en liep naar de hangmat in de tuin waar ze verder aan haar huiswerk ging. Nu kon ze zich het beste concentreren, want ze zag al de beelden weer voor zich. Na een tijdje te hebben getypt werd ze wel moe en legde ze haar laptop maar aan de kant. Dan nog meer eventjes van de zon genieten mompelde Estella zachtjes terwijl ze languit in de hangmat ging liggen en daarna in slaap viel.
Ze kreeg een nachtmerrie over wat er met Jassy was gebeurd een paar jaar geleden. Het was nu wel al 3,5 jaar geleden. Maar omdat ze het gesprek had gehad met Eline kwam het nu weer terug naar boven. Ze zag hoe ze daar in de vijver werd gegooid en ze kon haar niet helpen want zei zat in een kooi. Ze schrok wakker toen er aan haar arm werd getrokken.
Een klein meisje met lieve pijpenkrulletjes stond naast haar bij haar hangmat.
Meisje van me zei ze vrolijk terwijl Estella het meisje op pakte en begon te knuffelen. Zo ik heb je gemist dacht ze bij haar eigen.
Ik heb een goed idee engeltje van me, zullen we is gaan vragen of jij en ik naar de speeltuin mogen? Zei ze toen heel vrolijk tegen het meisje. Samen liepen ze toen naar binnen en daarna naar de speeltuin. Dit was voor haar het pluspunt van de dag, ze kon even haar gedachtes aan de kant zetten en zich richten op dat ene kleine meisje. Samen hebben ze die middag nog veel lol gehad in de speeltuin. Samen op de schommel en op de wip wap.

Daardoor sliep ze die nacht ook goed. Het gaf haar een goed gevoel dat ze haar eventjes bij haar had gehad.
De volgende ochtend kon Estella even lekker uitslapen, omdat ze vandaag iets later op de dag pas bij Eline hoefde te zijn. Heerlijk een dagje lekker lang in mijn bed liggen zei ze lachend tegen de foto op haar nachtkastje. Daar stond een foto van haar ouders. Het was zo mooie foto waar ze beide lachend op stonden.

Na even snel gedoucht te hebben liep ze weer richting de kamer van Eline. Alleen had ze nu een ander gevoel als de dagen ervoor. Ze voelde nu echt dat het opluchten om haar verhaal tegen iemand te kunnen vertellen. Zo zou ze snel weer haar leven kunnen opbouwen en alles achter zich laten. Hoi Eline, fijn weer is het vandaag met dat zonnetje toch? Lachte ze vrolijk toen ze de kamer binnen kwam lopen. Eline keek gelijk op ze had haar nog nooit zo vrolijk gezien. Altijd als ze binnen kwam lopen keek ze gewoon en was ze verlegen. Maar vandaag was anders, ze was vrolijk en opgelaten. Heb je goed geslapen meis? Vroeg ze toen met een grote glimlach aan Estella.
Ja natuurlijk, nou gaan we verder? Vroeg ze toen terwijl ze al ging zitten en verder begon te vertellen.

De dagen na dat het lichaam was gevonden zijn Dave en ik een paar keer verhoord. Maar ik kon er niks over vertellen. Mijn hard was gebroken en ik voelde me alleen. Zei was de enigste die wist wat er met mij aan de hand was. En ook alleen zei kon mij daar uit helpen, maar nu was ze dood. Gewoon net als mijn ouders weg, zonder ook maar een voorteken gewoon verdwenen.

Had je dan niks tegen de politie kunnen vertellen over Dave? Vroeg Eline ertussendoor.
Nou, ik durfde het niemand te vertellen, Jassy was mijn beste vriendin. En toen die me probeerde te helpen verdween ze en ging dood. Er liep weer een traan over haar wang, toen ze erover pratte.
Maar ja..
We werden niet verdacht van de moord op haar en een paar dagen later is de moordenaar van Jassy opgepakt. Hij heeft maar 5 jaar gekregen en tbs, omdat hij volgends de rechter ontoerekeningsvatbaar was. Verder heb ik het laten rusten, heb een knop in mijn hoofd omgezet en ben gewoon door gegaan met mijn leven bij Dave. Wat nu nog lastiger was, omdat Jassy er niet meer voor mij kon zijn. Ik kon niet meer vertellen wat ik voelde tegen iemand.

Zo gingen er weer een paar maanden voorbij. Maar opeens werd ik niet meer ongesteld. Dat was voor mij een hele schok. Ik durfde het niet tegen Dave te vertellen, omdat ik bang was dat hij heel erg boos zou worden en mij op straat zou zetten. Ik hoopte dat het misschien lag aan het afvallen. De maanden na de dood van Jassy at ik slecht en de kilo’s vlogen eraf. Maar nee hoor daar lag het absoluut niet aan. Nadat ik een test had gedaan bleek ik zwanger te zijn. Ik besloot het toen toch te vertellen, want hij zou er toch wel achter gaan komen. Zoiets kun je namelijk niet verbergen.
Zijn reactie was heel anders als ik verwacht had. Schatje, wow echt meen je dat? Ik ben er zo blij mee! Ik word papa zei hij terwijl die me omhelsde en een kusje gaf. Uh ja leuk reageerde ik daar een beetje kortaf op. Dit moeten we vieren, we gaan shoppen zei hij daar heel vrolijk op terwijl hij zijn jas aan trok en mij me jas in me handen duwde.
Onderweg naar de stad werd ik er wel gelukkiger van, want Dave kon zijn mond niet houden over dat hij vader zou worden. Hij leek er echt blij mee te zijn, en op dat moment dacht ik voor het eerst sinds maanden weer dat hij echt van mij hield.
Samen gingen we toen shoppen in de stad en ik heb zo veel nieuwe kleding gehad.
Mo, mo jongen ik woord papa schreeuwde Dave opeens toen hij aan de overkant zijn goede vriend Mo zag lopen. Die was niet zo blij daarmee en dat liet hij ook gelijk blijken, want hij keek heel boos en begon in het Marokkaans tegen Dave te praten. Maar Dave reageerde er heel kort over en zei dat hij er wel blij mee was. Ik trok me niet teveel aan van Mo want Dave was wel blij. Echt blij..
Daarna zijn we nog verder gaan shoppen. Hij was trots met mij en dat liet hij ook wel blijken. Hij liep echt trots en voor het eerst sinds Italië zag ik hem niet meer als de botte eikel. Maar als de lieve en zorgzame jongen. Die er echt voor mij was.

Dezelfde middag hadden we nog een afspraak kunnen regelen bij de gynaecoloog.
We gingen samen kijken hoe lang ik al zwanger was.
Ik vond het heel spannend en toen we in de wachtkamer zaten vond ik het meer eng worden.
Iedereen keek ons aan en vond het raar dat we daar zaten. Is natuurlijk wel heel erg logisch, want ik was pas 15 en dan verwacht niemand dat je daar zit.
Mevrouw U mag naar binnenkomen zei een vriendelijke vrouw vanaf de ontvangstbalie. Ik merkte aan Dave dat hij zich ook niet gemakkelijk voelde. Hij die normaal gladde praatjes had was stil. Maar dan ook echt stil

Gaat u maar daarop zitten Mevrouw zei de dokter gelijk al toen we binnen kwamen lopen.
Wat er toen gebeurde liet al mijn twijfels verdwijnen. Het was echt een wondertje, zo lief en zo klein. Een pracht van een meisje,Ja een meisje.
Na de echo hadden we vast een vervolg afspraak gemaakt en onderweg naar huis kon ik alleen maar kijken naar de echo. Over 5 weekjes zou ze er al zijn, zo snel al! Gewoon al 35 weken zwanger.
Van Dave zijn gezicht was de trotsheid ook duidelijk te zien. Hij liep helemaal te glunderen, en hielp me overal mee.
De dagen daarna had hij de babykamer helemaal al in elkaar gezet en gemaakt. Maar ik mocht er absoluut niets aan doen. Hij zorgde zo goed voor me en ik voelde me helemaal op me gemak. Zou dit kindje alles goed maken? Zou het serieus alle problemen weg halen? Het leek er wel op..

Nog geen week na de echo kreeg ik ’s nachts hele erge buikpijn en maakte ik Dave wakker.
Schatje mijn buik, het doet echt pijn snikte ik zachtjes. Rustig maar schatje zei hij zachtjes terwijl hij een kus gaf en vlak daarna snel in zijn kleren schoot.
Hij bracht me naar het ziekenhuis en ja hoor de bevalling was begonnen. Om 04:15 werd ons kleine wondertje geboren.
En nog geen uur na de bevalling hadden we al weer ruzie gekregen over de naam van ons kleine meisje.
Nee Estella we noemen haar geen Jassy, zo een slette naam krijgt mijn kleine meisje echt niet zei hij boos tegen mij terwijl hij zijn hand al zo hield om mij een klap te geven.
Daarom ging ik daar maar mee akkoord en hebben we haar Mari genoemd. Dat vond hij een mooie naam. Zo moeder zo dochter grapte hij daar nog achteraan.
Die maanden daarna waren geweldig! A happy familie kon je ons zeker wel noemen, alles was perfect.

Dus Mari had Dave anders gemaakt? Zei Eline opeens verbaasd. Nou een tijdje ja, je zou denken dat alles koek en ei was. Maar zoals je al verwacht veranderde dat na een tijd weer helemaal terug.
Hij begon weer met het geven van pilletjes. En zelfs na een tijdje begon alles weer van voor af aan. Ik werkte me kapot en Dave zorgde samen met Mo en Dennis voor Mari. Ik maakte zelfs langere dagen als normaal en hij werd grover en grover. Alleen in de ochtend kon ik samen met me meisje zijn, omdat dan Dave en zijn maten lagen te slapen na nachten kaarten, zuipen en stappen. Daarom maakte de ochtenden mij sterk voor de rest van de dag.
Jij vind het allemaal wel mooi , gelukkig snap je er nog niks van kleintje zei ik lachend terwijl Mari een beetje zat te wiebelen en brabbelen. Je bent echt alles wat ik nog heb meisje, en er is zoveel wat je niet ziet! Zo neutraal ben je en zo een wondertje fluisterde ik zachtjes in haar oortje. Mama, zei ze toen terug terwijl ze me een kusje gaf en verder ging wiebelen en lachen.

Dat moment was bijzonder en ik wist waar ik voor leefde. Voor mijn kleine meisje, wat het enigste was wat ik nog had.
Nu pikte Eline een traantje weg van haar wang. Maar Estella niet die straalde van geluk en trots om haar kleine dochtertje.
Kijk Eline weet je wat het is, Mari mijn kleine meisje heeft me mijn leven veranderd. Voor haar leefde ik en zei hield mij in leven. Bij haar dacht ik niet aan het werken en de drugs. Bij haar kon ik lachen, want zeg nou eens eerlijk zo lief onschuldig meisje. Daar krijg je zeker wel een glimlach van op je gezicht.
Maar wat ik niet begrijp Estella, waarom heb je geen alarm geslagen nu je een klein meisje had. Dan is er toch extra rede om uit het wereldje te stappen vroeg Eline toen opeens verbaast.
Ik was gewend aan mijn leven, en dacht toen niet helder na. Natuurlijk had ik toen beter moeten weten reageerde Estella zuchtend. Maar zo was het nu eenmaal niet, door drugs en weinig slaap denk je niet helder meer na. En ga je maar door met je leven, je bent blij dat je nog leeft. Met daarbij ook nog eens dat Dave vaak genoeg dreigde Mari iets aan te doen als ik weg zou gaan. Daardoor bleef ik al helemaal bij Dave en accepteerde het leven maar zoals het was.

Na een paar maanden toen de verjaardag van Mari voorbij was veranderde die kijk op mijn leven helemaal. Ik werd down doordat ik in de ochtenden mijn meisje niet meer zag. En de dagen dat ik moest werken ’s ochtends vroeg al begonnen. Ik weet nog heel goed dat ik na een nacht thuis kwam en Dave, Dennis en Mo nog wakker waren. En samen met Mari in de woonkamer zaten. Ik rook de alcohol lucht al stevig toen ik binnen kwam lopen.
Estella lekker wijf van me kom eens lekker bij mij op schoot zitten zei Mo terwijl hij een grote slok van zijn drank nam. Nee ik ben moe en kom Mari halen zei moet ook slapen zei ik droog erop terwijl ik Mari van Dennis zijn schoot afpakte en de kamer uit wilde lopen. Maar Dave liet dat niet gebeuren en trok me terug naar de bank, pakte Mari uit me handen en zette mij op Mo zijn schoot. Jij gaat helemaal nergens heen hoer, wel met andere naar bed maar niet even op Mo zijn schoot gaan zitten. Wat denk je wel niet dat je bent, als Mo zegt dat je op schoot moet zitten dan doe je dat en heb je te luisteren … Anders gebeurd er dit schreeuwde hij in mijn gezicht terwijl hij Mari op pakte. Dat moment was de druppel voor mij, het duurde maar door en door. Maar moest kijken wat hij deed, hoe kon hij? Hoe?
Om 10 uur mocht ik eindelijk met Mari naar mijn kamer. En daar deed ik waar ik nu nog spijt van heb. Ik deed Mari in bad en legde haar in haar bedje, terwijl ik zachtjes een liedje zong viel ze in slaap. Daarna ben ik zelf naar de badkamer gelopen en heb ik het bad aangezet. Terwijl ik in de spiegel keek wist ik dat dit niet meer door kon gaan. Ik wist dat het moest stoppen..maar hoe?
Daarom maakte ik een beslissing die ik beter niet had kunnen maken. Ik pakte een mesje en ging op de grond naast het bad zitten… na een tijdje werd alles zwart en sloot ik langzaam mijn ogen.

Toen ik mijn ogen weer opende lag ik in het ziekenhuis en zag ik het gezichtje van mijn dochtertje stralen. Ze keek me overgelukkig aan en riep heel de tijd mama, mama.
Wat heb ik toch gedaan? Dacht ik toen bij me eigen, wilde ik jou achterlaten fluisterde ik zachtjes terwijl ik Mari kusjes gaf. Een paar minuten later kwam de dokter naar binnen gelopen. Toen hij zag dat ik wakker was sloot hij mijn gordijn en begon rustig met mij te praten. Meisje, wat is er aan de hand. Je kan het me rustig vertellen. Wie heeft jou dit aangedaan? En wie doet dit jou aan? Ik weet dat er iets niet klopt, heeft het met je vriend te maken? Die is er nu niet dus je kan rustig alles vertellen.
Ik probeerde alles uit te schreeuwen, maar het lukte niet. Alle beelden van de jaren vanaf mijn ouders tot aan nu schoot door mijn hoofd. Zelfs de zin van het meisje die we in België tegen kwamen hoorde ik telkens. :”pas maar op meisje, je weet nog niks maar jij bent zijn volgende. Ga gewoon maar nu het nog kan.”
Nu pas wist ik wat ze ermee bedoelde, ik was inderdaad de volgende. Zei was dus blijkbaar net als mij het hoertje van Dave geweest,en ze probeerde mij gewoon te waarschuwen. Waarom was ik zo dom om dat niet in te zien. Waarom ben ik door gegaan? Nu was het te ver nu kon ik niet meer terug. En dan doe ik ook nog zoiets dom, zodat ik in het ziekenhuis terecht kwam. Daardoor zou ik alleen maar meer problemen krijgen met Dave.
Estella , gaat het wel een beetje? Vroeg toen de dokter opeens. Ja ja gaat wel goed, er is niks aan de hand ik ben gewoon uitgegleden in de badkamer en op de rand van het bad gevallen toen ik me vast wilde pakken reageerde ik kort terug terwijl ik naar buiten zat te staren. De dokter wilde er nog verder op ingaan, maar toen kwamen Dave en Mo naar binnen.
Schatje van me gaat alles goed? Ik hoorde je vallen en zag je daar zo liggen ik schrok me dood zei Dave nep bezorgd toen hij binnen kwam lopen. Mo had zelfs een bosje bloemen en een kaart met beterschap mee genomen.
Daardoor was de dokter niet meer bezorgd. En naar een paar dagen mocht ik weer mee naar huis. Maar moest wel rustig aan doen van de dokter. Eigenlijk vond ik het best wel jammer dat ik naar huis moest. Maar aan de andere kant vond ik het wel fijn dat ik mijn meisje weer in de gaten kon houden.

Oké Marianna het is weer genoeg geweest voor vandaag zei Eline toen terwijl ze me bezorgd aankeek. Ze zag aan Marianna dat ze het er heel erg moeilijk mee had, dus daarom liet ze het gesprek voor die dag voor wat hij was.
Oké ik ga even naar buiten antwoorden Marianna daar snikkend op terwijl ze naar buiten liep.
Eline liep er maar achteraan, omdat ze wist dat het niet goed ging met Marianna.
In de schommelstoel in de tuin ging ze zitten, pakte haar map en pakte daar de foto van haar dochtertje eruit.
De dag ervoor was prachtig met haar geweest, en ze was blij dat ze ondanks alles haar dochtertje nog bij haar had. Over een paar dagen zou ze jarig zijn en 3 jaar worden. Hopelijk kon ze haar dan bij haar hebben. Om samen haar verjaardag te vieren. Een paar tellen later kwam Eline naast Marianna zitten en legde haar arm om haar heen. Dat voelde wel goed bij haar, want ze wist dat ze nu goed zat zonder Dave, Mo en Dennis. Alleen keek ze er wel naar uit om uit de instelling te gaan en een leven te leiden met haar meisje.
Die middag had ze nog ontspannen zitten praten met Eline en ze voelde zich steeds beter bij haar. Ze grapte zelfs tegen Eline dat ze haar toch niet zo oude taart meer vond. De rest van de middag verliep soepel.
Die nacht had ze wel een nachtmerrie over de dagen in het ziekenhuis en over de Boze buien van Dave. Daarvan schrok ze wakker en toen besloot ze maar een beetje te gaan schrijven over haar gevoel.

De ochtend kwam al snel en ze had al een heel stuk verhaal erbij geschreven. Vandaag had ze weer een gesprek met Eline maar vandaag mocht ze die in de tuin doen. Omdat het heerlijk warm weer is. Dat is wel een stuk fijner en nu zag ze er niet tegenop om met Eline te gaan praten. Dankzei dat Eline goed naar haar luisterde, voelde ze zich super op haar gemak.
Na zich aangekleed te hebben ging ze naar de tuintafel om te ontbijten. Net toen ze zat en een croissantje pakte kwam Alex weer naast haar zitten. Schoonheid zei hij stralend, terwijl hij een arm om haar heen legde. He aap antwoordde Estella lachend terwijl ze hem een kus op zijn wang gaf. Daaraan merkte Alex dat het al stukken beter ging met haar en daardoor toverde hij ook een glimlach op zijn gezicht.
Na een tijdje gelachen en gegierd te hebben met haar maatje voelde ze de lieve vingertjes van haar dochtertje in haar nek.
Prinsesje, kom je knuffelen met mama schreeuwde ze uit van vreugde.
Ze voelde zich goed, sinds tijden echt geweldig. Nog een paar maanden en ze kon verder leven met haar meisje. Ze had zelfs kans om al eerder weg te mogen, als de gesprekken te minste goed gingen.. Zo erg was ze vooruit gegaan. En natuurlijk deed ze daar echt alles voor, ze moest en zal wegkomen uit de instelling.
Na even nog gezellig gespeeld te hebben met Mari, gaf ze haar aan Alex en ging ze maar naar het gesprek met Eline.
Ze straalde helemaal toen ze binnen kwam lopen en hielp zelfs met het dragen van het drinken naar buiten. Daar gingen ze samen onder de boom zitten, voor het laatste gesprek.

Ze was zo enthousiast dat ze gelijk begon met verder vertellen.

Natuurlijk hield Dave zich tot een paar dagen nadat ik uit het ziekenhuis ontslagen was nog gedeisd, omdat hij wist dat hij in de gaten werd gehouden. Doordat de dokter in het ziekenhuis iets door had. Maar na die dagen begon zoals je verwacht alles weer vanaf voor af aan. Alleen had ik nu meer vrijheid gekregen, ik mocht zelfs weer mijn eigen tel bij houden. En gewoon computeren en alles. Daardoor was het leven wel een stuk soepeler geworden.
Na een paar dagen surfen kwam ik in contact met een jongen die mij eigenlijk gelijk opviel aan zijn aardigheid, hij heette Kevin en deed heel spontaan en we praten heel veel op Msn en op partypeeps.
Hij wist al gelijk vanaf het begin dat er iets aan de hand was met mij, omdat mijn reactie tegenover hem terughoudend was. En ik was zo slecht in liegen dat mijn verhaal nooit aan elkaar aansloot.
Daardoor vroeg hij na een paar dagen al mijn nummer om een keer gezellig te kunnen babbelen, daarvan zag ik het probleem niet in. Want hij deed lief en was super zorgzaam!
Maar toen begonnen de problemen opnieuw, hij trok uit me wat er aan de hand was en hij wilde me helpen daar uit te krijgen. Alleen wist hij niet dat op dat moment Dave bij me zat. Die zag de problemen natuurlijk wel weer hangen en liet me tegen hem liegen. Op een dinsdag avond ging weer mijn telefoon. Haai zei ik spontaan toen ik opnam. Hoi prinses antwoordde Kevin aan de andere kant van de telefoon. Gaat alles weer een beetje oké ? Je klonk gister namelijk heel anders als normaal. Hij klonk zo lief en zo bezorgd dat ik me niet meer in kon houden en begon te huilen.
Dat kon ik beter niet doen want Dave hield me heel erg in de gaten, waardoor ik niet eerlijk antwoord kon geven op zijn vraag. Natuurlijk gaat alles goed, loog ik terwijl ik heel geloofwaardig over probeerde te komen. Natuurlijk lukte me dat niet, en daardoor begon Kevin opeens lief zachtjes te fluisteren, zodat Dave niet meer mee kon luisteren. Lieverd je bent niet alleen toch? Je moet liegen van iemand! Want er is wel degelijk iets aan de hand met jou! Je hoeft geen ja te zeggen, als het zo is zeg gewoon gaat goed.
Wat moest ik nu zeggen?! Kon ik het risico nemen om Kevin met die ene zin alles te laten weten? Gewoon gaat wel goed antwoordde ik terug na hem. Op dat moment hing hij de telefoon op en dacht ik dat ik hem gelijk weer kwijt was.
Waarom kon ik zo stom antwoord geven? Natuurlijk zou hij geen contact willen met een hoer! Wie zou dat nou wel willen?.
Die avond zat ik er de hele tijd over te piekeren, na een lange avond kwam ik weer thuis. Ging even bij mijn meisje kijken, die gelukkig rustig lag te slapen, en ging naar bed. Om half 5 ’s nachts werd ik opeens wakker gebeld, het was Kevin. Ik hoorde aan zijn stem dat hij zich echt zorgen maakte over mij.
Lieverdje het spijt me zo dat ik gister had opgehangen maar ik kon niet met je praten waar iemand bij is waarvan je dingen niet mag zeggen. Ben je nu wel alleen? Vroeg hij bezorgd aan mij. Ja, er is nu niemand bij antwoordde ik stotterend en huilend omdat ik zo geschrokken was van hem.
Luister eens goed naar mij meisje, zei hij bezorgd. Ik ga je nu een paar vragen stellen en ik wil er echt eerlijk antwoord op. Beloof je dat? Ja.. antwoordde ik snikkend.
Meisje, ik weet dat je gedwongen word om antwoorden te geven zonder de waarheid te spreken. Moet je ook dingen doen die je niet wil? En doet hij jou ook pijn?
Op dat moment viel er een doodse stilte over de telefoon. Ik zat te snikken en probeerde antwoord te geven door te knikken, natuurlijk kon hij dat niet horen maar hij wist wel hoe ver het was. Daarom begon hij maar verder te vragen.
Oké en moet jij ook dingen voor hem doen om geld te verdienen en hoelang is dit al aan de gang?
Hierop kon ik natuurlijk niet alleen maar snikken en knikken. Jjj.a.a daattt moeeeet ikk. Diit iss nnnu al ddrriee jaaar bezig stotterde ik terwijl ik daarna helemaal in tranen uitbarsten. Er was weer iemand die af wist van de situatie, natuurlijk luchtte dat op, maar het voelde ook heel erg beangstigend. Want de laatste keer dat iemand af wist van wat er met mij aan de hand was liep het niet goed af. De gedachten van Jassy vlogen weer door mijn gedachten, waardoor ik Kevin helemaal niet meer hoorde praten. Lieverd lieverd? Alsjeblieft praat, ben je er nog? Hoorde ik opeens een wanhopige stem roepen door de telefoon.
Ja hoor ik ben er nog, maar moet nu ophangen. Spreek ik je morgen op msn? Fluisterde ik zacht omdat ik bang was dat Dave me zou horen praten.
Ja natuurlijk schoonheid, en weet dat je niet alleen staat meisje, zei hij op een rustige toon om me gerust te stellen.

Dagen gingen voorbij en iedere dag kon ik Kevin een beetje meer en meer vertellen over mijn problemen. Dit luchtte heel erg op, maar ook iedere keer naar dat ik met hem had gesproken voelde ik angst. Angst dat Dave doorhad waar ik mee bezig was en ook Kevin iets aan zou doen. Het kwam namelijk ook vaak voor dat als ik in de avond aan het bellen was met Kevin, dat opeens Dave woedend binnen kwam.

Aantal keer bekeken: 4111
Waardering: 8.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online