Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

aangebakken.

U leest om dit moment het verhaal aangebakken gepost door lolly. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: lolly
Gepost op: 2009-4-16

Verhaal:

aangebakken
twee ouder van een baby van 6 maanden
gaan naar een fuif.dus ze belen de babysit.de baby slaapt en de babyzitter ligt in de zetel een boek te lezen.ineens hoort ze` het is wit wit wit´ze wort bang maar houd vol en aait een aan de hond die ros is en met heelveel haar.maar dan hoordt ze `het is al wat bruiner bruin bruin´.nu wodt ze echt wel bang en aait de hond.ze hoort weer ieds maar wel ieds anders`het is mooi zwart nee te zwart te zwart´ineens ruikt ze iedts aan ge bakken en loopt naar de keuken.de ouders komen thuis en zien direkt de ambulansehun kindje lag in de OOVEN.
de babyzitter zegt`het spijt me gelukkig vond ik troost bij jullie hond´.de moeder van de baby zegt`sorry hoor maar wij hebben helemaal geen hond´ EINDEps:de rosse hond met veel haar was de MODENAAR


Aantal keer bekeken: 1737
Waardering: 5.55 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online