Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ajax 1.

U leest om dit moment het verhaal ajax 1 gepost door nathan van waes. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: nathan van waes
Gepost op: 2011-7-6

Verhaal:

ajax 1
het was de eerste match het seizoen ik zag veel mensen het was waalweik-fcgroningen ze zeiden dat er veel scouts
ik mocht in de vijftiende minuut op het veld ik kreeeg de bal en mijn trucjes
ik deed panna en ik scoorde met een omhaal op het einde was het drie twee
toen ik thuis kwam van het douchen ging ik gaan slapen de volgen de dag word ik wakker ontbijt en kijk in de krant in de krant zag ik dat ajax geintreseerd in mij
direct deed ik mijn ik ging naar het amsterdam arena daar kreeg ik mijn truitje en een contract voor vier seizoenen scoorde en werd kampioen met ajax het tweede seizoen was nog niet begonnen of er werd al veel geschreven over mij dat ik naar anderlecht kon i k ging en in belgie kreeg een vriendin en kinderen ik scoorde in de europa legea toen ik gebleseerd werd stopte ik met voetballen ik leevde nog lang met mijn vriendin tot vorige week toen scheeden we van elkaar dit is een beetje mijn verhaal er komt word vervolgt ...

Aantal keer bekeken: 2756
Waardering: 4.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online