Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

allemaal samen.

U leest om dit moment het verhaal allemaal samen gepost door Mira. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Mira
Gepost op: 2007-7-2

Verhaal:

allemaal samen
Eindelijk afgestudeerd ik en mijn vrienden zaten lekker te genieten in een café van onze laatste uren als student. Jim en Frank gingen een jaar gaan backpakken in Australië en Melissa ging samen met haar vriend Jan gaan studeren, ik was de enige die in ons saaie dorpje bleef om in de zaak van mijn ouders te helpen. We spraken af om naar Jim thuis te gaan want zijn ouders waren niet thuis. We hadden al redelijk veel gedronken, maar bij Jim aangekomen trokken we nog een fles wijn open. Melissa viel in slaap op de bank en ik en de jongens gingen nog door. Het gesprek ging meer en meer over seks en relaties en uiteindelijk stelden ze mij de vraag, hoe het kwam dat zo een mooie dame als ik nog geen vriend had. Het zal de drank geweest zijn maar voor ik het wist vertelde ik hen mijn diepste geheim. Ik ben lesbisch. Ze begonnen te lachen en vragen stellen, "ben je al met een meisje geweest? en hoe weet je dat zeker?".Ik vertelde hen dat het een gevoel was, maar dat ik nog nooit met een meisje was geweest, maar wel met een jongen maar dat ik het niet zo leuk vond. Daarop zij Frank dat het waarschijnlijk kwam doordat die man er niks van kon. Ze kwamen dichter en dichter en jutten elkaar op dat ze mij beter eeens zouden laten kennis maken met echte mannen, dat ik dat lesbisch zijn dan wel uit mijn hoofd zou zetten.

Melissa kwam wakker van hun gejoel en vroeg wat er aan de hand was. toen de jongens haar vertelden van mij, was ze ineens klaarwakker. Ze zij:" hoe kan je dat weten als je nog nooit met een meisje hebt gevrijdt. Ze kwam naar me toe en begon met te kussen, gretig kuste ik terug want ik was stiekem een beetje verliefd op haar. de jongens joelden terwijl we kusten. Mijn adem ging sneller en sneller en mijn kutje werd nat terwijl onze tongen zich verstrengelden en onze handen elkaar verkenden. Haar handen kropen onder mijn T-shirt en masseerden mijn tepels, terwijl ik onder haar rokje voelde. ze was even nat als ik. het gejoel van de jongens werd luider. Jim en Frank begonnen tegen Jan te zeggen dat hij beter eerst zijn eigen vrouwtje moest leren bevredigen want dat ze het veel te leuk vond. jan liep naar Melissa toe en rukte ons uit elkaar, hij schreewde tegen ons dat we sletten waren en dat zij ons manieren gingen leren. Jim en Frank kwamen breed grijnzend achter mij staan en pakten me vast en draaiden mijn handen op mijn rug terwijl jan Melissa wild begon te vingeren. Hij trok haar slipje opzij en ramde twee vingers in haar kut. Ik voelde de pik van Frank tegen me aan duwen, hij was helemaal stijf en gezwollen. Frank trok zijn broek uit en zij tegen Jim dat hij hetzelfde moest doen. Ondertussen had Jan Melissa tegen de grond gewerkt en haar slip van haar af gescheurd. Hij draaide haar op haar buik zijn broek lag rond zijn enkels en hij stootte zijn pik diep in haar kut langs achteren. Hij trok haar hoofd naar achter en neukte haar hard. Ik kon het niet helpen maar ik werd nog geiler van naar hen te kijken, en ik begon te druipen.

Frank en Jim hadden ondertussen hun broek uitgetrokken en sleurden nu mijn kleren af. Mijn bloes scheurde door hun wilde bewegingen. Frank ging op de tafel zitten en sleurde mij me aan mijn haar mee. Hij duwde mijn mond naar zijn lul "zuig me vuile slet, zo leer je tenminste een lul waarderen. Ik moest kokhalzen toen ik zijn lul zo diep in mijn keel voelde, ondertussen kwam Jim achter me staan en ramde zijn paal in mijn natte kut. Ik kon het niet helpen maar ik kwam klaar met frank zijn paal in mijn keel geramt terwijl Jim me aan het neuken was en ik Melissa hoorde kreunen van pijn. Frank bleef mijn hoofd op en neer bewegen en spoot diep in keel, ik kon niks anders dan slikken. Terzelfde tijd voelde ik Jim schokkend zijn lading in mijn kut spuiten. beiden zuchtten van verlichting. Mijn Kut droop van het sperma van JIm en ik moest kokhalzen door Frank ik zakte ineen op de vloer. Frank en Jim grinikten en keken naar Jan die klaar was met melissa. ze lachten alledrie naar elkaar "we hebben die sletten nu wel getoond hoe lekker een lul wel is". Ze zullen het misschien niet toegeven maar ze hebben ervan genoten. Melissa en ik durfde elkaar niet in de ogen kijken. De jongens gingen alledrie in de sofa zitten terwijl ik en Melissa nog lagen na te hijgen op de vloer. Jan keek naar mij en zij:" ik heb toch nog eens zin in haar", Jim en frank zijden dat zij dan Melissa eens onder handen zouden nemen. Voor we konden protesteren had Jan mij vast en draaide mijn arm op mijn rug, hij was veel te sterk voor mij. Hij fluisterde in mijn oor:" niet mee inzitten dat ik je kutje teveel rek ik zal je eens lekker in je kontje nemen. Hij duwde me over de rand van de sofa en trok mijn billen uiteen. Hij smeerde een beetje spuug op mijn sterretje en ik voelde zijn paal ertegen duwen. Zijn paal was uitzonderlijk groot, veel groter dan van Jim en Frank. Hij maakte mijn kontje goed glad en ramde zijn paal in 1 stoot naar binnen. Ik gaf een schreeuw van pijn. Hij begon hard te pompen en in en uit te bewegen, ik kon enkel nog kreunen van pijn. tranen liepen over mijn wangen. De pijn verscheurde mij, vanbinnen vermengde de pijn zich met het axtatische gevoel van gevuld te zijn. Ik wou het niet toegeven maar ik vond het fein, ik was echt een slet. Ik werd op een beestachtige en pijnlijke manier verkracht en ik genoot ervan. ik duwde mezelf op zijn staaf, en begon te kreunen harder, neuk me. Hij begon wilder te bewegen. ik stak mijn hand tussen mijn benen en begon mezelf ruw te vingeren. Ik kreunde het uit,ik voelde vocht uit me druipen, ik dacht dat het geil was, maar het was bloed uit mijn kont vermengd met geil. Ik voelde hem klaarkomen diep in mij en zich langzaam terugtrekken ik kwam ook klaar met een zucht. Bloed, geil, sperma droop langs mijn benen. Ik keek op en zag Melissa hetzelfde lot ondergaan ik hoopte dat zij ook het genot ervan zou ervaren

Aantal keer bekeken: 26373
Waardering: 5.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online