Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

alles draait om mij! ...ooit....

U leest om dit moment het verhaal alles draait om mij! ...ooit... gepost door julia A.. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: julia A.
Gepost op: 2007-10-10

Verhaal:

alles draait om mij! ...ooit...
vrijdag gewoon een dag zoals gewoon
De juf vertelde ons alvast een beetje ove camp oosterhoud eerst vondt ik het helemaal geweldig net zoals mijn vriendinnen.
Chantal Brenda & josefien, ons groepje voor de bonte avond.
todat we maandag naar gym gingen. we hadden ruzzie gekregen, Brenda & ik. dus ging ons groepje uit elkaar!
nu hebben ze een nieuw groepje zonder mij het bestaat uit Brenda, Josefien, Alina, Thallah & Laura. ik zat er niet in, maar ik dacht van aggh mijn groepje wordt vast en zekker better..
dus niet ik had helemaal geen groepje,
nu heb ik niks voor de bonte avond!
de juf kon het toch niks schelen ik zat in een diepe put. thuis kon ik er ook niet over praten. niemand op straat want eingelijk heb ik maar 3 echte vriendinnen.. ik zou bijna zeggen 2. jammer genoeg had ik niks kunnen bedenken voor mezelf en nu wilt de juf dat ik maar de groepjes ga aankondigen. dacht het dus niet, ik wil iets doen een dans of een play-back show maar eingelijk schaam ik me wel voor me lichaam ik ben belagelijk dik, 40 kilo overgewicht, niemand echt niemand die nog mij in zijn groepje wilt! wat nu??


-WORDT VERVOLGD-

Aantal keer bekeken: 3150
Waardering: 2.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online