Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

alles maar dit niet(waargebeurd).

U leest om dit moment het verhaal alles maar dit niet(waargebeurd) gepost door lelia claeyt. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: lelia claeyt
Gepost op: 2011-3-27

Verhaal:

alles maar dit niet(waargebeurd)
Een vriendin van mij gaf een zwembadparty
en de jongens kwamen ook( geweldig) . Ik botste tegen een megaschone jongen op . hij liet zijn beker vallen en recht in mijn balkon :(.Ik begon al een klein beetje rood te worden maar hij maakte het nog erger hij probeerde al de cola af mijn borsten te doen maar hij had per ongeluk mijn bikini beet en iedereen heeft mijn borsten gezien . Toen kwamen de kommentaren : wow die wil ik wel eens aanraken, oh is dat echt ? en dan het ergste van die schone jongen was dat hij zei: Kom je naar men kamer ?

Aantal keer bekeken: 3314
Waardering: 4.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online