Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

anaal.

U leest om dit moment het verhaal anaal gepost door Merel. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Merel
Gepost op: 2006-2-14

Verhaal:

anaal
Mijn vriend wou graag een keer anale sex. Ik was er angstig voor en zei dat we daar maar een tijdje mee moesten wachten.

Zo als zo vaak kwam ik ook vandaag weer voor heftige sex langs mijn vriend. Hij trok de kleren van mijn lijf en blindoekte me. Ik moest in doggystyle op bed zitten en hij binde me vast aan zijn bed. Opeens kreeg ik zijn lul in mijn mond gedrukt. Pijpen zei hij. Gulzig begon ik aan zijn pik te zuigen. vandaag nam hij dus de touwtjes in handen...

Ik voelde zijn pik harder en harder worden totdat hij hem plotseling uit mijn mond haalde. Hij knielde achter mij neer en ik voelde zijn vingers in mijn natte kut glijden. Hij begon me te vingereren. Ik voelde mijzelf nog natter worden. Hij haalde zijn natte vingers uit mijn kutje en liet ze over mijn bilspeetje glijden. Hij pakte zijn lul en ramde hem in mijn kut en begon mij doggystyle te neuken. Met een hand hield hij stevig mijn kont vast en met zijn andere hand zat hij met mijn kontgaatje te spelen. Opeens gleed er een vinger in. Oeh dat is toch wel lekker schoot er door mijn hoofd. Mijn vriend hoorde me kreunen. Al snel gleed er nog een vinger in. Stevig neukte hij door. tot opeens zijn pik uit mijn kut gleed. ik hoorde een dopje van iets openen... Ik voelde wat vochtigs op mijn kont, wat gevolgd werd door een gladde harde pik. Ik voelde zijn eikel mijn kont in glijden. ik kreunde hard. Voorzichtig drukte hij door tot ik zijn ballen tegen mijn kont zaten aangedrukt. Hij liet zijn pik rustig op en neer glijden. OEh wat lekker was dat. Hij voerde de sneheid op en spoot mijn kontje vol. Wat een geweldige ervaring..
We besloten samen te douchen. Heerlijk zeg die warme stralen. Meneer liet iets op de grond vallen en zei: Schat wil jij het ff oprapen? Ik bukte en zag dat de tube glijmiddel op de grond was gevallen.

Maar hé wat voel ik daar achter me.........

Aantal keer bekeken: 65519
Waardering: 5.96 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online