Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

anders als anders.

U leest om dit moment het verhaal anders als anders gepost door ik. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: ik
Gepost op: 2009-2-1

Verhaal:

anders als anders
Anders als anders

Marion zit op haar kamer, ze leest een spannend boek.
Maar als haar gillende broertje fin binnen komt stormen met het verhaal dat papa naar Amerika gaat, wordt ze wakker uit haar eigen wereld.
Fin, kom op zeg laat mij nou even lezen, ik zit net in het spannendste deel van het boek! Maar papa gaat weg vindt je dat niet belangrijker dan dat domme boek van Paul van Loon. Oho je beledigt Paul. Nou en, papa wil dat je hem een kus geeft. Nee papa heeft altijd ruzie met mij, nee geen kus aan papa. Lekker aardig ben jij. Hij doet ook niet aardig tegen mij, en ik wil dat je nu oprot uit mijn kamer zegt Marion. Net toen Fin weg was en Marion weer wou gaan lezen, komt haar vader binnen. Hoef jij geen kus van mij, ik ben er een week niet. NEE. Als jij mij altijd beschuldigt van dingen die ik niet gedaan heb, en dat ik Fin altijd pijn doe terwijl hij het altijd doet, en… . Nu wil ik dat jij even je mond houdt schreeuwt papa. Zie je dat bedoel ik nou. Je doet altijd boos tegen mij. Nou dan ga ik maar zonder een kus van jou en dan lig ik in bed te huilen omdat jij geen kus van me wou. Zij papa. Nou doei. Maar papa wacht even ik.. wil toch wel een kus van jou. Dit is de eerste keer in het jaar dat ze papa een beetje aardig vindt. Ze geeft papa een kus loopt mee naar de kamer en gaat voor het raam staan. Samen met mama en fin zwaaien ze papa uit. Toetoet, dag papa. Waarom moest papa eigenlijk naar Amerika? Ik geloof dat hij voor zijn werk er heen moet zij mama. Weet je dat zeker. Nee dat heeft papa niet gezegd. Ja, maar dadelijk gaat het niet goed met papa dat zie je toch altijd in films. Dat er iemand op weg naar Amerika gaat en dan wordt mee genomen door stropers. Ja maar dat betekend niet dat het met papa ook gaat gebeuren. Ja maar je weet het nooit. Marion doet zo snel mogelijk haar schoenen aan, loopt naar de jassen doet haar eigen aan en wilt naar buiten lopen, maar hoort dan haar moeder zeggen waar ga je naar toe? Nou papa op zoeken! Voordat mama iets kan zeggen is Marion al buiten. Ze loopt naar de schuur en pakt haar mountainbike en wil weg fietsen, maar waar naar toe? Naar de haven! Dat is het, hij ging met de boot naar Amerika. Als ze weg wil fietsen krijgt ze het idee dat ze niet eens weet waar de haven is. Maar ze weet dat de haven in Rotterdam ligt. En ze woont heel erg dicht bij Rotterdam. Als ze de straat uit fietst kijkt ze nog even achterom en ziet haar moeder gillend haar naam noemen. Maar ze besluit toch door te fietsen. Als ze de hoek om fietst ziet ze al dat de haven op de borden staat.


Aantal keer bekeken: 2667
Waardering: 5.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online