Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Anorexia.

U leest om dit moment het verhaal Anorexia gepost door Kimberly Kappel. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Kimberly Kappel
Gepost op: 2009-5-27

Verhaal:

Anorexia
Linda een meisje van 13 had wat problemen met d'r lichaam. Ze vond zichzelf te dik. Elke morgen als ze in de spiegel keek zei ze tegen zichzelf:"Ik ben dik en lelijk". Ze wou dat er een einde aan kwam dus ging ze Anorexia Nervosa lijden.

Op een mooie zomerse dag vroeg een van haar vriendinnen of ze wou gaan zwemmen. "EEEEY Lindaaaa", riep Katie.
" Rico en Kaj willen om 12 uur al gaan zwemmen kun jij dan?" Linda ging natuurlijk dan al mee. Ze pakte haar tas in: Bikini,Geld,Pasje,Wat lekkers en een handdoek. Ingepakt en wel fietste ze met Katie naar het zwembad. Rico en Kaj waren al aan het wachten en ze liepen naar binnen. "Ooh Linda ik kom 2,- te kort gun mij ff" , zei Rico. "Ik moet pinnen dus gaat niet" , zei ze. Rico leende dus maar wat geld van Kaj. Toen ze eenmaal binnenwaren kleedde ze zich om. "Kijk mijn nieuwe bikini" , zei Katie. Ze keken even maar ze waren al snel naar het zwembad gerend. "okee wie als laatste bij de glijbaan is , is een mafkees" Ze rende met z'n vieren en Rico was als laatste. "WHAHAHA" , lachte ze. Ze gleden ervanaf. Linda die als eerste op de kant klom keek een beetje benauwd naar voor. "lindiej? wat is er je kijkt zo raar". Ze sprong het water maar weer in en zwom beetje maar ze zei niks. Katie ging naar Rico en zei dat Linda opeens heel raar deed. Kaj zwom onderwater naar Linda en sprong boven en duwde haar kopje onder."EEY DOE FF NORMAAL OFZO" , zei Linda chagrijnig. "Sorry hoor ik wist niet dat je het erg vond" , zei Kaj geschrokken. Katie en Rico gingen op de kant zitten en riepen Linda en Kaj. "kom ik heb honger we gaan wat eten" , zei Katie. Linda keek even naar zichzelf en keek toen naar Katie. "Ik denk dat ik niet zo'n honger heb". "Dan niet". Ze gingen naar de snackbar bestelde alledrie een frietje met en een frikandel. Linda ging zitten en keek de andere kant op. Ze had best wel trek , maar ze wou geen vettig eten. Daar kwamen ze aan met hun dienbladen en gingen zitten. "Wil je geen frietje van me" , zei Katie beleefd. "Nee echt niet hoeft niet". Toen ze het ophadden stonden ze op en gingen in het golfslagbad zwemmen. Een stem riep: (" Over enkele minuten begint het water te golven , veel plezier") Linda en Katie zwommen samen onder water weg. nu waren ze Kaj en Rico kwijt. " whaha nu weten ze niet waar wij zijn " , zei Katie en gaf Linda een highfive."Dalijk zijn ze bang ofzo of denken ze dat er iets met ons gebeurt is echt lol" zei Linda met een raar lachje. Ze klommen uit het water en keken rond of ze Rico en Kaj zagen. Opeens werd Linda vanachter besprongen door Rico. Ze viel om. "Lol Rico we dachten dat jullie ons niet zagen" , zei Linda. "Whaha we gingen jullie al meteen zoeken". Paar uur later stonden ze omgekleed en wel weer buiten en fietste naar huis. toen Linda thuiskwam keek ze meteen in de spiegel. Ze trok haar bikini aan en keek hoe ze eruitzag. "Woow man ik zie er echt dik uit" , dacht ze. Ze deed langzaam haar pyjama aan. "Linda kom je eten". Ze liep de trap af en ging aan tafel zitten. "Mam ik heb niet echt zo'n trek ik heb op het zwembad al gegeten" , loog ze. "Oke lieverd dan niet". Ze pakte de laptop en ging erop. Ze ging op msn en keek wie er online waren. "YES Arno is online" dacht ze. Ze opende een gesprek:IK SCHRIJF HEM VOLGENDE KEER AF!

Aantal keer bekeken: 5571
Waardering: 6.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online