Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

anouk is verliefd op martijn.

U leest om dit moment het verhaal anouk is verliefd op martijn gepost door fatima. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: fatima
Gepost op: 2009-5-5

Verhaal:

anouk is verliefd op martijn
anouk ging naar school ze is binnen toen moest ze naar de klas ze zag een mooie jongen die heten martijn anouk ogen stralen op martijn anouk krijgt het warm ze gaat zitten naast martijn het is pauze anouk pak haar fruit en koekje ze gaat naar buiten martijn zit te spelen anouk is verlegen te vragen dat ze wil mee mag doen martijn zegt ja anouk komt erbij martijn pakt de schep toen anouk ook toen de handen op elkaar em zalle we begginen oke pssssst zegt martijn anouk ja word vervolgd..................................

Aantal keer bekeken: 2368
Waardering: 1.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online