Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

appartement 104 b.

U leest om dit moment het verhaal appartement 104 b gepost door griezel verhaaltjuhh. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: griezel verhaaltjuhh
Gepost op: 2011-2-13

Verhaal:

appartement 104 b
Het was een regenachtige dag was er een meisje op weg naar huis.
Ze kwam langs een appartement en zag dat er in een gebouw het licht aan en uit ging.
Ze dacht dat ze in dat gebouw haar geliefde zou ontmoetten en dus ging ze naar binnen.
Ze wist welk nummer het was ze renden naar de deur van het appartement en deed hem open.
In de deur opening zag ze niet haar geliefde maar een onbekende vrouw die waarschijnlijk daar net woonde maar het rare was dat die vrouw een mes in haar hand had.
Het meisje vroeg waarom de vrouw een mes in haar handen had, de vrouw gaf geen andwoord liep richting het meisje en wou haar vermoorden het meisje pakte de vrouw bij haar armen en duwde de vrouw naar achter maar de vrouw was sterker en duwde het mes door de buik van het meisje.
Het meisje viel op de grond en kroop naar de deur ze wou de deur opendoen omdat ze dacht dat haar geliefde erachter stond maar het was te laat..
Het bloed liep onder de deur door.10 jaar later was het weer op een regenachtige dag
een man en die liep langs dat appartement en zag dat het licht aan en uit ging hij wist niets van het verhaal af en liep dus gewoon door.
De volgende avond was het precies het zelfde het regende weer en de zelfde man liep weer langs het appartement hij zag het licht weer aan en uit gaan en hij dacht laat ik eens kijken wat daar aan de hand is, hij liep naar binnen en liep naar het appartement hij zag allemaal bloed onder de deur lopen en hij zag de geest van het meisje het meisje stond voor de man en dit keer had het meisje een mes (het mes was echt) het meisje liep op de man af en zei met een boos gezicht: waarom kwam je niet toen ik je nodig had… de man wist niet waar ze het over had en zei: waar heb je het over ik ken je niet eens en dat is het laatste wat hij zei… het meisje had hem vermoordHet gaat ieder jaar het zelfde en het meisje neemt wraak op iedere man die het appartement binnen komt op die dagAantal keer bekeken: 1764
Waardering: 5.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online