Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

australische liefde.

U leest om dit moment het verhaal australische liefde gepost door jhg. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: jhg
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

australische liefde
Ze is moe van de reis. Bijna 30 uur heeft ze in het vliegtuig gezeten en nu is ze eindelijk geland in Australie. Ze heeft er altijd al van gedroomd om naar Australie te gaan, en nu is het dan zover. Ze heeft lang moeten sparen, maar dat had ze er wel voor over.
Terwijl ze op haar bagage wacht, valt ze bijna in slaap. Ze heeft wel iets kunnen slapen in het vliegtuig, maar nu verlangt ze toch echt wel naar een bed.
Een half uur later loopt ze richting de uitgang. Ze wordt aangesproken door een knappe man. Zongebruinde huid, helderblauwe ogen, zongebleekt haar en niet te vergeten een cowboyhoed.
"Hi, ik ben Mickey, jij bent vast Anna?"
"Dat klopt. Prettig kennis te maken".
"Prettig kennis te maken. Hoe voel je je?"
"Moe."
"Ik kan me er iets bij voorstellen. Laten we gaan."
"Ok, hoe lang is het rijden naar de ranch?"
"Een drietal uur."
"Drie?"
"Yep, en je zal niet veel zien, buiten een stoffige weg. Welkom in Australie."
"Haha."
Hij zet haar bagage in de kofferbak van zijn jeep en niet veel later zijn ze op weg.
Na een uur gereden te hebben, weet ze wat hij bedoeld. Ze ziet niks meer, af en toe een boom, verder heel veel stof. Geen dorpen, niks, enkel ongerepte natuur. Ze ziet kleine scheurtjes in de grond. Zelfs met de ramen dicht, lijkt het stof de auto binnen te komen. Ongelooflijk denkt ze bij zichzelf.
Na drie uur komen ze aan bij de ranch. Het hele gastgezin staat hen op te wachten. Na aan iedereen te zijn voorgesteld, wordt er een koel drankje geserveerd. Iets wat ze goed kan gebruiken, het is verschrikkelijk warm.
Haar kamer wordt gewezen en besluit eerst een douche te nemen. Ze voelt zich direct een stuk beter.
Ze komt weer beneden en samen met Mickey maakt ze een wandeling. Hij geeft overal uitleg en legt uit wat haar taken zullen zijn de komende 6 maanden.
Eenmaal terug bij het huis wordt er geluncht.
De dag vliegt voorbij en ze begint haar hart te verliezen aan dit uitgestrekte droge, maar mooie land.
's Avonds in bed is ze blij dat ze eindelijk kan slapen. Ze had tegen de avond aan toch veel last van jet leg, maar zoals men zegt, probeer je aan het ritme aan te passen.

Na een nacht goed slapen, wordt er een stevig ontbijt geserveerd. Er is volop werk, dus kan ze het goed gebruiken, legt Mickey uit.
Eerst moet ze leren paardrijden. Ze lopen samen naar de stallen en daat leert Mickey haar alles wat ze moet weten. Niet veel later zit ze op een paard, erg onwennig, maar een paar uur later heeft ze het al aardig onder de knie.
Na de lunch gaan Anna, Mickey en zijn broer schapen drijven. Het is de eerste keer van haar leven en ze is toch ietwat zenuwachtig. Stel dat ze iets verkeerd doet? Maar ze wordt al gauw gerust gesteld.
Mickey roept haar. Ze loopt op hem af en ziet dat hij een cowboyhoed vast heeft.
"Zet deze maar op, je zal het nodig hebben".
"Dank je."
Staat je goed."
Hij houdt zijn blik iets langer vast, draait zich dan op en springt op zijn paard.
Moe maar voldaan ligt ze 's avonds in bed. De maan schijnt door haar slaapkamerraam en ze ziet de hoed liggen. Het kriebelt in haar buik.

Ze is inmiddels een maand "down under" en het bevalt haar ontzettend goed. Het is hard werken op een ranch, maar ze doet het met veel plezier. Het gast gezin is erg vriendelijk en ze voelt zich er al helemaal thuis.
Na een gezellige maaltijd die avond, gaat ze een wandeling maken met Mickey. Het is al donker en aan de hemel fonkelen er duizenden sterren, en het is volle maan.
Na een tijdje gewandeld te hebben, gaan ze in het dorre gras zitten.
"Anna?"
Ze kijkt hem aan. Hij komt dichterbij, en kust haar vragend. Ze kust hem terug. Wat voelt dit fijn. Zijn lippen smaken naar zoete aardbeien, hij heeft een heerlijk mannelijke geur, de maan schijnt op zijn zongebleekte haar en zijn perfecte lichaam komt goed uit in het strakke t-shirt dat hij draagt. Kon de tijd nu maar stilstaan. Laat hem me niet loslaten, denkt ze bij zichzelf. Toch doet hij dat, even maar, dan worden ze als magneten weer naar elkaar toegetrokken.

Nog 3 maanden en dan moet ze weer richting huis. Ze wil er niet aan denken, wat zal er gebeuren tussen haar en Mickey? Waarschijnlijk een paar brieven en dan niks meer. Nee, niet aan denken, nog 3 maand, dan mag je er aan denken, spreekt ze zichzelf toe.
Ze is al een paar keer met hen naar een gezellige pub geweest. De Australiers zijn ontzettend vriendelijke mensen, en ze is al helemaal in het dorp beschouwd als een van hen. Ze begint ook al het Australische accent over te nemen.
Ze ligt al in bed, maar het lukt niet om te slapen. Onwillekeurig gaan haar gedachten al naar het afscheid.
"Anna!"
"Anna!"
Ze kijkt uit het raam en daar staat Mickey. hij vraagt haar mee voor een wandeling. Snel trekt ze een jeans en blouse aan en loopt naar hem toe.
Ze gaan naar de plek waar ze voor her eerst gezoend hebben.
hij heeft een deken meegenomen en dicht tegen elkaar gaan ze erop zitten.
"Mickey?"
"Yes?"
"Ik wil niet aan het afscheid denken."
"Ik ook niet".
Teder kust hij haar. Dan zoent hij haar hals en gaat nog iets verder naar beneden. Hij stopt plotseling.
"Mag ik?", vraagt hij haar.
"Ja".
Langzaam kust hij haar opnieuw.......


Met een gelukkig gevoel wordt ze de volgende ochtend in zijn armen wakker. Ze nemen een douche, een stevig ontbijt en gaan aan de slag.
Donkere wolken pakken zich samen en al gauw hoort ze de donder en voelt ze de koele regen. Wat zijn ze blij dat het eindelijk regent. Het land was veel te droog. Nadat iedereen doorweekt met een kop thee op de veranda zit, wordt er volop gebabbeld. Er kan momenteel niks worden gedan, dus wordt er besloten om eens gezellig te gaan dineren in de pub.

Nog 3 dagen en ze moet weer naar huis. Ze denkt aan het koude kikkerlandje, als ze dicht tegen Mickey aan ligt. Opeens rollen de tranen over haar wangen. Hij neemt haar nog eens extra stevig in zijn armen en zo valt ze uiteindelijk in slaap.

Nadat ze van iedereen afsceid genomen heeft, stapt ze bij Mickey in de auto. Zwijgend rijden ze naar het vliegveld. Daar aangekomen, checkt ze in.
"Hier, voor jou".
Hij geeft haar de hoed.
"Dank je Mickey. En dank je voor alles".
"Jij ook".
Dan neemt hij haar in haar armen. Hij wil haar niet loslaten, maar moet wel. Na nog een laatste lange kus, verdwijnt ze door de douane.

Ze landt in Nederland. Het is grijs en regenachtig.
Eenmaal terug in haar appartement, valt ze neer op haar bed en huilt ze totdat ze geen tranen meer overheeft, dan valt ze in een onrustige slaap.

Ze is inmiddels 3 maanden terug en heeft nog veel contact met Mickey. Het is bijna Kerst en ze heeft voor het hele gastgezin kado's opgestuurd. Ze wou dat ze bij Mickey kon zijn. Haar moeder vraagt of ze Kerst bij hun komt vieren, ze stemt toe.

Op Kerstavond gaat de bel. Ze vraagt zich af wie het kan zijn, ze verwacht niemand. Ze doet open en kijkt in de helderblauwe ogen van Mickey.
"Merry Christmas".
"Merry Christmas to you too".
Ze kussen elkaar en laten elkaar niet meer los.

Kerstdag, Mickey gaat met haar mee naar haar ouders. Hij wordt vriendelijk ontvangen. Anna gaat haar moeder helpen in de keuken, en Mickey heeft een serieus gesprek met haar vader.
Het was een gezellige dag en ze gaan weer naar haar appartement.
Dicht tegen elkaar liggen ze in bed.
"Anna?"
"Yes?"
"Wil je met me trouwen?"
"Ja, heel graag".
Hij schuift een prachtige zilveren ring met een klein diamantje om haar vinger.

Een half jaar later is ze weer in Australie. Na een blij weerzien, voelt ze zichzelf weer helemaal thuis. En is ze weer volop aan t werk en zijn ze samen het huwelijk aan het voorbereiden.

3 Dagen voor het huwelijk gaat Mickey stiekem haar ouders van het vliegveld halen. Ze weet van niks. Zijn familie heeft het allemaal in het grootste geheim geregeld.
Ze komen aan op de ranch en ze omhelst hen, wat is ze blij. Nu kan haar geluk niet meer op.

Het is een sprookjeshuwelijk. Het wordt voltrokken op de ranch, en dan is er een groot feest tot in de late uurtjes. De huwelijksnacht brengen ze door in een romantisch hotelletje in de dichtsbijzijnde stad.

Ze voelt zich gelukkig, ze heeft het leven waar ze altijd van heeft gedroomd. Ze heeft een lieve man, een fijne familie en een pasgeboren zoon...

Aantal keer bekeken: 2442
Waardering: 8.05 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online