Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

avondbezoek.

U leest om dit moment het verhaal avondbezoek gepost door hans. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: hans
Gepost op: 2006-7-10

Verhaal:

avondbezoek
Avondbezoek

Ik heb een late vergadering voor mijn werk. Jij zit lekker op de bank te genieten van de zeldzame avond dat je in je eentje voor voor de Tv kunt zitten. De kinderen slapen al een uurtje. De bel gaat. Verstoord sta je op en met tegenzin doe je open. Het is de overbuurman die wel eens vaker bij ons binnenloopt. Hij is al jaren gescheiden en woont alleen. Je laat hem binnen en vraagt of hij koffie wil. Gezamenlijk drinken jullie koffie en kletsen wat. Hij is een van de weinige mannen waarbij ik aan jouw kan zien dat hij je raakt, al is hij 10 jaar ouder dan jij. Als hij bij ons komt en je geeft hem 3 kusjes op zijn mond ter begroeting zie ik altijd dat je rood wordt en snel naar beneden kijkt.
Jullie kletsen wat en hij vraagt waar ik ben. Je legt uit dat ik een late vergadering heb. Het komt niet vaak voor dat je alleen thuis bent ‘s avonds. Jullie praten over het hebben van een druk gezinsleven, bij hem is daar zijn huwelijk op stuk gelopen. Dan vraagt hij hoe oud je eigenlijk bent, terwijl hij je indringend belangstellend aankijkt. Als je zegt dat je 35 bent laat hij je merken dat je er goed uitziet, hij had je een jaar of zes jonger had ingeschat. Terwijl hij dat zegt zie je dat hij even naar je borsten kijkt. Je weet dat je mooie borsten hebt en vindt het vaak vervelend als mannen naar je staren. Toch streelt het je dat hij er nu zijn blik op laat rusten. Je wordt rood en kijkt naar beneden. Je gedachten dwalen af en je stelt je voor hoe spannend het zou zijn om stiekem met hem te vrijen. Het besef dat het al 7 jaar geleden is dat je een vreemde man in je hebt gevoeld windt je op en even heb je een flashback:

Met een van de huurders van ons tuinhuisje had je tijdens het schoonmaken plagerig maar onschuldig lopen flirten. Ineens was hij onverwacht achter je komen staan, had zijn handen onder je T-shirt gestoken en je blote borsten zacht gekneed in zijn handen. Je was je rot geschrokken maar al gauw werd je ontzettend geil en liet je door hem voorover op bed leggen. Hij had je rok omhoog geschoven, je slip omlaag gestroopt en zonder voorspel zijn pik in je snel vochtig geworden kut geschoven. Als wilde dieren hadden jullie geneukt. Daarna had je je, geschrokken van wat je gedaan had, gauw gefatsoeneerd en was naar ons woongedeelte teruggelopen. Je had in de inschrijving gekeken en gezien dat hij pas 22 was. Geschrokken had je besloten om dit voorval geheim te houden, maar had nog vaak tijdens ons vrijen gefantaseerd dat hij je opnieuw pakte. Toen hij een jaar later opbelde om weer 3 overnachtingen te boeken had je snel gestameld dat we de hele zomer vol zaten.


Je schrikt op uit je flashback doordat de buurman zegt : Hallo, waar zit je met je gedachten?
Je liegt dat je nogal moe bent terwijl je je kut voelt kloppen. De buurman zegt hij dat hij maar weer eens opstapt en je loopt met hem mee naar de hal. Je legt je hand op zijn blote onderarm en wil hem drie kusjes geven. Voor je beseft wat je doet geef je hem een volle zoen op zijn mond die hij gretig beantwoord. Jullie tongzoenen heftig. Je voelt de opwinding in je onderbuik en je wordt direct vochtig. Je trekt hem mee terug de woonkamer in, terwijl je achteruit loopt en laat je terug op de bank vallen. Hij gaat naast je zitten, buigt zich over je heen en jullie zoenen opnieuw. Hij stroopt je strakke T-shirt omhoog tot boven je borsten. Je weet wanneer je nu geen stop zegt er geen weg terug meer is. Je borsten hebben maar weinig nodig om je helemaal te laten gaan. Hij trekt een cup van je witte bh naar beneden en laat je borst te voorschijn springen. Even pakt hij je borst in zijn hand en knijpt erin, waarna hij zijn lippen op je tepel zet en zachtjes zuigt. Je kreunt en hij neemt je borst nu vol in zijn mond om krachtiger te zuigen. Je bent nu bloedgeil, trekt zijn broek naar beneden en laat zijn pik tevoorschijn springen. Hij heeft inmiddels ook je andere borst bevrijd en zuigt eraan. Je tepels zijn keihard en je lichaam siddert. Hij doet zijn handen onder je en schuift je zomerrok omhoog tot boven je heupen. Je tilt je kont iets op om hem te helpen bij het uittrekken van je vochtige slip. Hij duwt je benen uit elkaar. Hunkerend laat je dit allemaal toe. Je kijkt naar zijn pik en ziet dat hij dik geschapen is. Je zegt dat je hem in je wilt voelen. Langzaam schuift hij zijn lid bij je naar binnen. Je kreunt diep als je je kutje helemaal voelt opvullen. Je hebt nog nooit een pik zo lekker in je gevoeld. Je wilt nu alleen nog maar neuken. Jullie beginnen ritmisch te bewegen terwijl hij nog steeds je borsten zuigt. Al snel versnel je het tempo door je kut richting hem te bewegen en je bekken steeds te kantelen. Je kreunt: “ Oh wat ben je lekker, pak me�. Je voelt zijn zaad in je spuiten en je lichaam begint van diep uit je buik te schokken ; diep grommend kom je klaar……..Aantal keer bekeken: 29640
Waardering: 6.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online