Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

behagen.

U leest om dit moment het verhaal behagen gepost door herbert. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: herbert
Gepost op: 2011-7-28

Verhaal:

behagen
Net gedouchd, samen met mijn dochter zit ik naakt voor mijn PC met mijn stijfe lul te spelen en zie op de site- laat je pik zien nl - hoe een vent zich lekker aftrekt en over zijn buik spuit. Zo, dat kan ik ook een keer doen. Ik zet de webcam aan,en zie mij zelf op het scherm hoe ik met mijn stijve lul bezig ben, kreunend en zuchtend voor geilighijd. Op eens zie ik mijn dochter naakt in beeld verschijnen, gaat achter mij staan en rolt mijn tepels tussen haar vingers. Dat is een geil gezicht en mijn eikel loopt paars aan. Onder de douche sta ik achter mijn Dochter haar haar en rug te wassen en zo voor over gebogen glijden mijn handen over haar rug en volle borsten en billen en mijn lul tussen haar schaamlipjes en kittelaar heen en weer. Soms duwd zij mijn eikel dieper tegen haar Kittelaar aan en zwijgend hebben wij een paar intieme momenten. Dat ik haar nu zie met mijn lul in de hand,mijn voorhuid op en neer trekkend, jaagt mijn geilhijd naar de top,laat mijn lul zijn volle lengte berijken en een lange straal sperma kwakt over mijn buik en borst. Langsam het spoor van het straal sperma op likkend de volgen komt zij bij mijn eikel en ik zie op het scherm hoe die in haar mond glijd, voel haar tong mijn geil tot een machtig peil te jagen en spuit nog een keer een volle straal achter in haar strot. Langzam heel langzam glijd mijn lul weer uit haar mond en zie mijn sperma langs mijn lul stromen. Klik de camera uit, en zij zegt de volgende keer maaken wij een film hoe jij mij aan het beffen bent. Nu is zij 30 en wij hebben zwijgend een leuke herinnering aan ons geheim. En de film hebben wij ook nog! tja, schón waar die jugendzeit.

Aantal keer bekeken: 8044
Waardering: 5.72 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online