Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

bekeuring?.

U leest om dit moment het verhaal bekeuring? gepost door Fredy. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Fredy
Gepost op: 2011-3-14

Verhaal:

bekeuring?
Ik reed op mijn dooie gemakje terug naar huis na een avondje dansen. Dansen is naar mijn idee de perfecte manier om te zien hoe iemand presteerd in bed, heerlijk soepel dansen is meestal ook heerlijk soepel in bed.
Ik zelf heb een mooi figuur (maatje 40 en cup E) en kleed me dan voor een avondje dansen ook niet te stevig aan.

Onderweg naar huis zag ik een van mijn voorlichten uitgaan. Verdikke heb ik dat, in the middle of nowhere ga ik toch echt niet mijn auto stilzetten om vervolgens op mijn gemakkie in het donker mijn koplamp te vervangen. Dus ik rij door. Het is stil op de weg en ik geniet van de rust. Het verbaast me enigzins als ik zie dat ik even later op redelijk hoge snelheid wordt ingehaald. Enkele seconden later zie ik een bordje, VOLGEN, POLITIE. Nee toch, het zal toch niet he. Op een parkeerplaats komen we tot stilstand. De agent loopt naar me toe en vraagt om mijn autopapieren. Ik geef mijn papieren en zie dat hij een tersluikse blik werpt op mijn kledij. Hij vraagt me om uit te stappen en begint met het standaard verhoor. Weet u dat uw koplamp stuk is? Ja meneer agent, dat is zojuist gebeurd. U weet ook dat u dan niet meer verder mag rijden? Ja meneer ook dat weet ik, maar ik vond het niet zo prettig om in het donker op en plek die ik niet ken mijn auto aan de kant te zetten om vervolgens op mijn gemak mijn koplamp te vervangen. Heb je een nieuwe lamp bij je? Ja zeg ik, in de kofferbak. Nou, dan heb ik toch graag dat je hem nu ter plekke vervangt. Ik draai mijn auto wel even om, dan heb je voldoende licht.

Dus ik mijn motorkap los, lampje uit de kofferbak en loop naar mijn moterkap die inmiddels in het licht stond van de koplampen van de burgerauto van de agent. Ik voelde me enigzins een beetje opgelaten om in mijn korte rokje voorovergebogen mijn koplamp te vervangen, maarja, ik had niet veel keus. Wat ik niet kan zien is dat de agent zichzelf aardig zit te verlekkeren om mijn billen die goed zichtbaar zijn in mijn korte spijkerrokje. Toen ik nog verder moest bukken omdat ik er niet goed bij kon, hoorde ik de voetstappen dichterbij komen. Zo goed en zo kwaad als het kon concentreerde ik mij op mijn taak. Ik stond weer op en deed de motorkap weer dicht.

Toen ik mij omdraaide zag ik daar een agent met een ontzettend geile blik in zijn ogen die niets te raden overliet. Hij liep nog even naar zijn autoportier om zijn lichten weer uit te doen (niet iedereen hoeft mee te genieten wat hij van plan was) en liep kaarsrecht op me af, mij diep in de ogen kijkend. Ik vroeg nog even quasi onschuldig Is alles zo naar wens meneer de agent? Nee, zei hij, ik ben nog niet tevreden, er is nog iets anders wat je moet doen. Ik slikte en zei voorzichtig, ik heb toch mijn lamp vervangen. Wat wilt u nog meer? Zijn antwoord was heel duidelijk. Hij trok in 1 ruk zijn broek naar beneden en daar kwam een hele stijve paal tevoorschijn. Aangezien zijn geilheid inmiddels ook bij mij goed was aangeslagen twijfelde ik geen moment en zakte door mijn knieen. Jezus wat een mooie pik had die vent zeg. Lang, dik, grote paarse eikel bovenop. Goed geaderd en geschoren. Alles wat een vrouw maar kon wensen.

Met mijn rechterhand pakte ik zijn stam vast en bracht mijn mond dichterbij. Langzaam liet ik mijn tong over zijn eikel glijden en proefde wat voorvocht. mmm lekker. Mijn tong draaide rondjes om zijn eikel en ik liet het puntje van mijn tong even op zijn opening om al het voorvocht eruit te likken. Hij zei dwingend, doe je mond open geil wijffie. Ik opende mijn mond gewillig, pakte zijn billen vast en hij begon mijn hoofd langzaam te neuken. Ik was verbaast hoe ver ik hem kon hebben. Normaal liet ik een pik nooit zo ver toe in mijn mond maar ik voelde zijn eikel toch ver in mijn keel kloppen. Het feit dat hij zo diep ging vond ook hij blijkbaar erg prettig want als snel voelde ik hem nog dikker worden en hij voerde het tempo op. Met diepe krachtige halen neukte hij mij hoofd en spoot in 6 stoten zijn zaad diep achter in mijn keel. Zo goed en zo kwaad als het kon, probeerde ik alles binnen te houden maar het was te veel en het drupte op mijn shirtje.

Tot mijn verbazing werd hij echter niet slap en bleef hij me doorneuken tot ik zijn pik helemaal schoon had gelikt. Hij trok me omhoog en zoende me vurig. Jezus wat ben jij een geil wijf. Hij trok mijn shirt naar beneden en vond mijn borsten in mijn cuploze BH. De koele avondlucht deed mijn tepels meteen ophoog komen. Ietwat ruw begon hij mijn beide borsten te verwennen. Hij kneede ze, beet in mijn tepels om ze vervolgens weer heerlijk zacht te sabbelen.

Zijn handen gleden langs mijn rug naar beneden en trokken mijn rokje omhoog. Hij maakte korte metten met mijn stringetje. In mijn ooghoek zag ik mijn donkerpaarse string de bosjes invliegen. Hij tilde me op en gooide me achterover op de motorkap. Ik begon een te giechelen. Nog nooit ben ik zo geil geweest en nog nooit heb ik zo'n geile vent tussen mijn benen gehad. Mij gegiechel verstomde snel ik een heerlijk gekreun. Hij duwde mijn benen uit elkaar en storte zich op mijn kletsnatte grotje. Zijn tong kwam diep mijn grotje in terwijl zijn duim mijn klitje stevig masseerde. Ooohh ja kon ik slechts uitbrengen. Hij stopte met likken en liet zijn vingers in mijn kutje glijden. Hij neukte me zalig met zijn vingers. Hij maakte een kom hier beweging in mijn kutje en masseerde mijn g-spot. Hij zette zijn tong op mijn klitje en een krachtig orgasme volgde.

Ik keek hem aan en zei gvd, wat kun jij dat goed maar eigenlijk wil ik nog even goed gevuld worden. Hij grijsde van oor tot oor, liet me een klein stukje zakken en gleed in 1 krachtige stoot naar binnen. Mijn ogen puilden bijna uit hun kassen. Nog nooit ben ik zo goed gevuld. Stevig begon hij mij kutje te neuken. Zijn ballen sloegen tegen mijn billen en zijn handen masseerden mijn borsten. Wat ben ik blij dat het hier zo rustig is dacht ik nog even. Wat moeten de mensen wel niet denken als ze ons zo zien staan. Na een tijdje stevig te hebben doorgepompt (het was immers zijn 2e keer) pakte hij me van de motorkap af en draaide me om. Hij vroeg me goed voorover te bukken en ik voelde hem achterlangs diep in mijn kutje dringen. Langzaam begon hij te pompen. Hij trok mijn billen wat verder uit elkaar en begon mijn sterretje te masseren met zijn duim. Ik was zo geil dat ik alleen maar goedkeurend kon kreunen. Met wat speeksel maakte hij mijn sterretje helemaal nat en begon langzaam zijn wijsvinger naar binnen te duwen. Hij haalde zijn pik uit mijn kutje en begon mijn kutje te likken terzijl hij mijn kontje vingerde.
Hij haalde zijn vingers uit mijn kontje, spuwde nog een keer flink op mijn sterretje en zette zijn eikel er tegenaan. Steeds meer druk uitoefenend gleed hij langzaam naar binnen. Toen hij er tot de wortel in zat begon hij langzaam mijn kontje te neuken. Toen mijn kontje gewend was aan zijn aanwezigheid en het steeds soepeler ging liet hij zijn voorzichtigheid varen en begon mijn kontje genadeloos hard te neuken. Ik schreeuwde het uit van geilheid en genot. Mijn rechterhand bracht ik naar mijn klitje en begon mezelf te vingeren.
Het gevoel van zijn pik die me zo hard en diep in mijn kont neukte en mijn vingers op mijn klitje was voldoende om mij wederom tot een spetterend orgasme te brengen.
Blijkbaar was ook dit het zetje wat hij nodig had. Ik voelde zijn pik opzwellen en hij spoot mijn darmen vol.
Hij gaf me een heerlijke tongzoen en zei bedankt voor de hulp en rij veilig. Hij stapte in zijn auto en reed weg. Terwijl hij allang uit het zicht was kwam ik bij mijn positieven en trok mijn kleding weer recht. Ik stapte in mijn auto, wilde de sleutel omdraaien en bedacht me toen dat hij mijn autopapieren nog had.

2 dagen later ging mijn deurbel en 3x raden wie er voor de deur stond....


Als je mijn verhaal oke vind stem dan en wellicht vertel ik wat er verder nog gebeurde.

Aantal keer bekeken: 14671
Waardering: 7.66 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online