Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

betrapt in lingerie.

U leest om dit moment het verhaal betrapt in lingerie gepost door henk. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: henk
Gepost op: 2007-9-25

Verhaal:

betrapt in lingerie
Als mijn vriendin is werken doe ik vaak haar lingerie aan. toen ze op een zondag was werken trok ik haar jarretels, kousen,string en bh aan een mooie satijnen ochtentjas erover en ging tv kijken.plotseling kwam ze binnen en zag me zo liggen ik wist niet wat ik moest zeggen. ze zei dat ze het al wist omdat haar lingerie vaak was uitgerekt en dat er zaat vlekken in zaten. ze zei dat ze het niet erg vond als ik me aan haar regels hield. ik moest ze uitdoen en in mijn kast leggen. een week zei ze er niets van ik durfde er ook niets van te zeggen. zaterdag s`morgens moest ik van haar in bad en mocht haar niet tegen spreken en geen vragen stellen toen ik uit bad kwam had ze het setje klaar liggen en moest ik het aantrekken en mijn kleren erover aandoen. ze paakte de auto sleutels en zei dat we gingen. ik zei dat ik zo niet over straat durfde omdat je de bh onder mijn shirt kon zijn en. ze zei dat ik haar niet mocht tegen spreken dat het anders nog erger zou worden. we gaan lingerie voor je kopen zodat je demijne niet meer smerig maakt. in de eerste winkel pakte ze een setje met jarretels en zei dat ik het moest gaan passen alles aandoen zei ze terwijl ze verder zocht. toen in het pashokje in ging probeerde ik dat het niemand zou zien maar dat viel niet mee op de dames afdeling blijkbaar had de verkoopster het in de gaten die vroeg toen in het bijna aan had of het allemaal lukte. ik stamelde ja. toen kwam mein vriendin kijken en deed het gerdijn expres iets te ver open en keek hoe ik het setje aan had ze zij dat deze goed was en gaf nog een paar setjes aan en een satijnen nachthempje alles aanpassen zei ze. ik hoorde haar met de verkoopster praten dat ik heel haar setjes kapot maakte en dat ik daardoor zelf maar lingerie moest hebben. toen ik alles had aangepast en laten keuren konden we naar de kassa de verkoopster keek me raar aan. na een paar winkels hadden we genoeg omdat ik haar had tegengespoken moesten we nog naar een schoen winkel ze zocht laarzen met een hoge hak uit en vroeg aan de verkoopser of ze die ook in maat 43 hadden toen ze terug kwam vroeg ze of ik ze wou aanpassen ik zei dat dat noet nodig was. blij dat ik thuis was. ik moest een setje met mijn laarzen met hooge hakken aan en het nachthemd. ze begon me te pijpen en te neuken ik kwam heftig klaar. ik wou het stje uitdoen maar ze zei dat ik het niet mocht uidoen en dad ik het ook naar mijn werk aanmoest. elke dag lagen er jarretels,kousen en string klaar. na een week zei ik dat ik het eigenlijk niet meer durfde ze zei dat ik maar moest opletten en niet moest zeuren. ik ben na twee maanden nog maar een keer betrapt toen ik in een winkel schoenen aan het passen was. begin er aan te wennen dat ik moet opletten en dat mijn string af en toe tussen mijn billen snijd. ben wel vaak opgewonden erdoor.

Aantal keer bekeken: 17233
Waardering: 5.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online