Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

bi schierig.

U leest om dit moment het verhaal bi schierig gepost door robbedoes. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: robbedoes
Gepost op: 2009-11-6

Verhaal:

bi schierig
In de verloren uurtjes van mijn werk was ik aan het surfen op internet en kwam via via op de verhalen site terecht. Ik dacht meteen aan het avontuurtje dat ik twee weken geleden meemaakte: ik had me aangemeld op een site van bisex mannen eigenlijk zonder echte bedoelingen. Toch merkte ik dat ik het spannend vond om te surfen op die site en zelfs een reactie te geven bij een forum. Deze reactie was op een man die ook nieuwsgierig was en wilde uitproberen hoe 't was om met een andere man sex te hebben zonder overigens meteen ver te gaan en te neuken. Gewoon lekker voelen bij elkaar en aftrekken.
Ik was nog in gedachten aan die site toen ik op weg naar mijn auto tegen een man aanbotste. "ho is even hu" Niet aan 't opletten? Oh sorry zei ik. Ik was met mijn gedachten met iets heel anders bezig. Dat moet dan wel erg zijn want je was aardig aan het dromen. klopt zei ik en voor ik er erg in had noemde ik bi-mannen. Ik kreeg een ontzettend rode kop en schaamde me kapot. Ik zag 'm kijken en hij zei tot mijn verassing; dat lijkt me best spannend zo'n site.
Hij lachtte en vroeg me plompverloren of ik geen zin had samen te kijken naar de site. Hij stelde zich voor" ik ben Ruhl. Ik ben rob zei ik aangenaam,
Goed zei ik en voor ik 't wist liep ik met hem mee naar zijn kantoor. Wij werken nl. in een bedrijfsverzamelgebouw en zijn bedrijfje, hij maakt web site's zat op de tweede verdieping aan de andere kant van waar ik werkte.
Toen we binnen kwamen surfte hij in now time naar site's waarbij mannen het met mannen doen en zag ik plaatjes van zuigende jongens en mannen en nog veel meer pfff ik kreeg het warm en zei dat ik dit nog nooit gedaan had, maar hij had zijn hand al op mijn dijbeen gelegd en voelde zachtjes over mijn kruis. Omdat ik toch geil aan het worden was groeide mijn piemel en werd een beetje stijf. hmmm zie Rhul je bent hitsig aan het worden. Nou ik ben ook zo geil als boter en ook ik heb nog nooit iets met een man gehad. Waarom zijn we dan allebei geil aan 't worden?
Mijn piemel was echt hard geworden en begon te knellen in mijn broek, Wacht effe zei ik en begon mijn broek open te maken, ook hij stond op en maakte zijn broek open... Ik haalde mijn lul tevoorschijn en liet hem die al bevend van spanning zien. Ik ben niet groot geschapen en zag dat Ruhl een grotere lul had dan ik. Ik kreeg geen kans me te schamen voor de afmeting want Ruhl zei meteen oh gelukkig niet zo heel groot. Hij pakte me voorzichtig beet bij mijn lul en begon me te masseren. Ik deed hetzelfde bij hem want ervaring had ik niet. Het voelde eerst wat raar maar al vlug vond ik het best geil om een lul in mijn hand te hebben. Ik trok een beetje op en neer en voelde dat Ruhl's lul stijf werd en groter werd. hmmm dit is best lekker fluisterde ik. Lekker? heerlijk zei Ruhl. Kom zullen we gaan liggen op de grond dan kunnen we beter bij elkaar. Zo gedaan lagen we samen te spelen met elkaars lul en ballen en streelde ik voorzichtig naar onderen. Ik boog me voorover en kwam met mijn gezicht vlak bij zijn lul. Als vanzelf opende ik mijn mond en likte voorzichtig aan zijn pik. Oh man ik kreeg een rode kop en dacht wat ben je nou aan 't doen..hmmm kreunde Ruhl dit is echt lekker. Ik ben echt geen homo hoor zei Ruhl denk dat niet! Ik ook niet zei ik, maar dit is best spannend en weer nam ik zijn lul in mijn mond en ditmaal wat dieper. Ik begon te zuigen en pijpte een kerel! wat een sensatie ik zoog voor het eerst van mijn leven aan een mannenlul en vond het nog lekker ook. Ik rilde over mijn hele lijf van de spanning en voelde hoe de lul van Ruhl dikker begon te worden en van onderuit voelde ik dat hij klaar ging komen. Voor ik de tijd kreeg spoot het sperma mijn keel in. Ik proeste en slikte zelfs een beetje door. Mijn hemel wat gebeurt er met me dacht ik. Ook ik voelde dat ik ging spuiten en spoot mijn sperma in de handen van Ruhl. Sorry zei hij, nu hem je mij gepijpt en ik heb alleen getrokken. Geeft niet zei ik ik denk dat we dit misschien nog wel een keer over gaan doen? denk t wel zei hij... het is nu twee weken geleden en tot nu is het bij dit heerlijke voorval gebleven. Ruhl en ik hebben de volgende dag afgesproken dat we het eerst een tijd laten rusten want we zijn beiden zeer gelukkig gehuwd. We hebben in ieder geval wel ontdekt dat friemelen en vrijen met elkaar als sex heerlijk is. Ik denk dat we in de toekomst elkaar zeker nog wel eens zullen vinden als we geil zijn.

Aantal keer bekeken: 14702
Waardering: 5.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online