Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

bij een goeie vriendin thuis.

U leest om dit moment het verhaal bij een goeie vriendin thuis gepost door ge. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: ge
Gepost op: 2009-12-30

Verhaal:

bij een goeie vriendin thuis
ik was bij een goede vriendin van mij koffie aan drinken, haar man was niet thuis. Na de koffie maar een biertje. Ik keek haar eens goed aan, ze had rokje aan en zwart t-shirt. Ik dacht wat heb je mooie tieten. Haar tepels waren een beetje tezien. Toen zie ze waar kijk je naar, ik werd beetje rood en zie naar je mooie tieten. Ze lachte en zie wil je ze zien en ze deed haar shirt en bh uit. Ze had mooie lekkere borsten en haar tepels waren kei hard, net zo als mijn pik. Ik pakte haar borsten en begon met haar te tongen. Zij was zo geïl haar hand ging ik mijn broek en begon aan mij stijve pik te trekken. Ik stop met kussen trek mij helemaal uit en druk haar hoofd naar mijn pik ze pijp heerlijk mijn pik gaat tot aan de wortel in haar mondje. Ze kreund van genot. Nu is het mijn beurt ik doe haar rok en slip uit en lik haar lipjes ga diep in haar lekker kutje met mijn tong en vingers. Ze kreunt van genot. Maar dan gaat deur van woonkamer open, haar dochter van 20. We schrikken en weten niet wat te doen, maar het geïle ding zegt lekker ga door mag ik mee doen ze loopt naar ons toe en neemt mijn stijve pik in haar mond. Hmm ze pijpt heerlijk. Ik ga weg bij haar moeder ik ruk de kleren van de geïle dochter en kus haar kleine tietjes en vinger haar strakke kut ze is kei nat. Haar moeder neemt mijn lul in haar mond hmm . Ik zeg wie mag ik eerst lekker nemen de kleine geïle dochter gaat met benen ver uit elkaar op bank liggen en zegt mij. Mijn harde pik gaat in haar natte kut en neuk als of mijn leven er van afhangt. Haar moeder likt mijn ballen. Dan is zij aan de beurt ze komt op mijn stijve zitten en neukt mij. Haar dochter zit met haar natte kut boven mijn gezicht ik vinger en tong haar, ze komt klaar en haar hete vocht loopt over mijn gezicht. Ik kom ook sta op trek aan mijn pik en spuit mijn hete zaad bij moeder en dochter in gezicht en tussen hun borsten. Dit is nu een jaar geleden, we hebben nog vaak sex met elkaar zowel met drie en met moeder en dochter apart.

Aantal keer bekeken: 13847
Waardering: 4.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online