Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

blijven slapen bij mijn neef.

U leest om dit moment het verhaal blijven slapen bij mijn neef gepost door michelle. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: michelle
Gepost op: 2009-1-16

Verhaal:

blijven slapen bij mijn neef
van de zomer moest ik 3 weken bij mijn tante blijven slapen bij mijn neef 20 ik 18 op zijn kamer de eerste ochtend zei hij kom maar bij mij liggen dan kan je beter tv kijken want we hadden de tv aangezet onder de dekens begon hij me te strelen van boven naar onder hij begon me uit te kleden en deed zelf ok zijn broek los hij begon mijn tepels te likken en zakte door naar onderen hevig ging hij met zijn toch heen en weer ik was ondertussen hem aan het aftrekken en ging al sneller heen en weer hij kwam klaar en spuite mijn hele buik eronder hij drukte zijn eikel telkens tegens mijn vagina dat was zo zalig hij kwam boven mij liggen en duwde hem telkens verder maar we probeerden het zacht want mijn tante en oom zaten beneden hij begon al harder en harder te stoten totdat hij hevig begon te spuiten in me de dag erna werd ik wakker en was hij me aan het likken ik ging bij hem het bed in en het ging zo de 3 weken door na die tijd heb ik niet meer zoveel contact gehad

Aantal keer bekeken: 19734
Waardering: 3.34 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online