Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

blunder vrijgezellenfeest.

U leest om dit moment het verhaal blunder vrijgezellenfeest gepost door cynthia. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: cynthia
Gepost op: 2011-3-22

Verhaal:

blunder vrijgezellenfeest
ik was 20 en zou gaan trouwen.en natuurlijk vondt er een vrijgezellen feestplaats.mijn vriendinnen liepen me al weken te pasten met een stripper die ze zouden gaan regelen,stond er op de bewuste avond een agent voor de deur.

geil dacht ik nog dat ziet er goed uit ik wilde mijn hand al richting hjet wapen steken en vragen goh haha die lijkt best wel echt.maar de agent duwde mijn arm weg.

mevrouw ik kom hier een buurtonderzoek doen i.v.m lawaaioverlast we hadden idd erg luidruchtige buren.

blozend en stotterend wist ik nog sorry uit te brengen ,meneer het is mijn vrijgezellenfeest en de schul;d van mijn vriendinnen die zouden een stripper regelen...hij kon er toen wel om lachen,,

Aantal keer bekeken: 2903
Waardering: 6.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online