Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

boederijdieren.

U leest om dit moment het verhaal boederijdieren gepost door vakantievriendinnen. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: vakantievriendinnen
Gepost op: 2011-7-29

Verhaal:

boederijdieren
Selena woont op een boederij. Ze heeft en heleboel dieren waar ze van houd. Op een dag verdween er een konijn. Ze dachten dat het een hond was die het konijn megenomen had. Toen verdween ook de hond. Nu snapte ze er niets meer van. Elke dag verdween er een dier, tot dat alleen Selena's favoriete dier over was: haar hamster Jacky. Deze kon moeilijk verdwijnen: hij stond op Selena's kamer. Ze zou hem weg zien gaan. Toen ze de volgende dag wakker werd lag haar hamster niet meer in zijn hokje. Selena moest heel hard huilen. Het was 12 december 1212. Midden in de nacht, om 12:00 werd Selena wakker door dat de kraan in de badkamer liep. Ze deed het licht aan en zag dat alle dieren dood door de badkamer versprijd waren. Uit de kraan druppelde allemaal bloed... In de spiegel zag ze een lijk bleeke man met een mes. "NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!" was het laatste woord wat Selena ooit heeft gezegd.
Mensen denken dat ze nu nog steeds rond dwarreld over de boederij opzoek naar haar dieren. Soms krijgt ze een woede aanval en vermoord ze zelf ook dieren, terwijl ze er zoveel van houd...

Aantal keer bekeken: 3390
Waardering: 5.26 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online