Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

boot.

U leest om dit moment het verhaal boot gepost door bert mintjes. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: bert mintjes
Gepost op: 2009-4-1

Verhaal:

boot
in geen jaren had ik mijn maat gezien ,s,avonds in mijn stamkroeg ,ja dat kon niet missen ,met dat machtige blonde stuk ,hun huwlijk was niet volmaakt ,en dat bleek algauw ,want er was een kruk naast haar vrij ,en dan ben ik nooit te beroerd om daarop te gaan zitten ,vroeger hadden we wel eens een paar woorden gewisseld ,maar niet van belang ,ik vroeg haar hoe het ermee ging ,en niet al te enthousiast antwoorde ze het kan altijd beter ,hoe vroeg ik haar ,en op dat moment voelde ik haar schuifelen in de buurt van iemand die wel eens opstandig is ,wat algauw gebeurde ,haar man die inmiddels al een mooie slok bier op had ging kletsen met een andere maat en wij waren uit beeld ,mijn vermoeden dat ze geen slipje aan had werd al snel bewezen ,hoewel ze het zelf liet zien ,van achter was het niet duidelijk tegenwoordig met die kleine rotdingen ,als je denkt bingo ,kom je toch nog een lastig pakket tegen ,ze liet me duidelijk zien dat ik vrij baan had ,maar om hierhaar op de kruk te nemen was niet niks ,hoewel ik twee vingers eraan besteede om haar te geilen ,was een halve genoeg geweest ,ze was al kleddernat ,vroeger als ik je zag ,kwam ik haast all klaar ,waaro zag je me nooit ,je was bij je man ,sorry .Oh toen was ik al zo geil op je ,nu heb jij niks en ik heb niks ,ze werd zo heet ,ik niet minder en toen ze me de gulp binnenging ,was er niet veel voor nodig ,en dat in mijn stamkroeg ,het zaad knalde onder tegen de bar op ,de twee anderen nog niks in de gaten gelukkig zaten wat geilen over andere wijven ,maar om haar hier te neuken ,nee dat zou oorlog geven met de kastelein zijn vrouw ,misschien als hij zijn vrouw even kon bewerken ,maar helaas er kwamen meer klanten binnen ,en we hadden nog wat op te ruimen met closetpapier een halve rol wisten we de toestand in orde te brengen,we schoten naar de zijkant van de bar ,waar niemand ons zag en haar toch al korte rokje liet voor my alles zien ,haar kut weer nat vingerde ik het geile vocht droop eruit ze begon bijna van genotte kreunen .We maakten een afspraak ,ze hadden een boot met veel bier ,het zou wat worden ,dat het zo zou aflope had ik echt niet gedacht . maar daar laat ik me nou niet meer over uit

Aantal keer bekeken: 7301
Waardering: 1.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online