Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

botten.

U leest om dit moment het verhaal botten gepost door seal. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: seal
Gepost op: 2011-5-17

Verhaal:

botten
dit verhaal is echt gebeurt en om het duidelijker te maken: we hebben het zelf mee gemaakt!wie wij zijn moet je naar onze naam kijken zullen we buiten gaan spelen? vroeg ellis
ja is goed we gaan rond struinen. zegt sanne.eerst gingen ze bij de pas geboren geitjes kijken.
he moet je zien. zegt ellis daar kan je fijn op spelen.ellis zag een hele grote zandhuivel aan de overkant van de sloot. ze gingem er heen ze moesten over een hek klimmen en toen door een weiland. eindelijk waren ze er. ze liepen wat rond tussen het zand en gingen weer terrug. kijk zegt sanne, ze staat opeens stil en houd een paar botjes in haar hand.ellis komt er bij staan. o dat zijn vast vogel botjes.
weet je wat:we nemen ze mee naar huis jij 2 ik 1. de volgen week belt sanne ellis op. ellis! ik weet waar die botten vandaan komen!
waar dan? nou mijn oma kwam gister bij mij op bezoek, ze weet waar ze vandaan komen: dat zand kwam van een begraaf plaats en ze hadden het wel gezeeft maar de baby botten waren er door gegaan!onee! riep ellis en wat had je gedaan er mee? nou in de kontener gegooit.ellis sloop zonder dat haar moeder het zag naar boven en haalde het bot toen ging ze naar buiten, naar de sloot en gooide het in het water.

ik kan nogsteeds niet slapen omdat ik rare baby geluide hoor(ellis)

Aantal keer bekeken: 2049
Waardering: 4.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online