Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

buurmeisje.

U leest om dit moment het verhaal buurmeisje gepost door ludoviecus. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: ludoviecus
Gepost op: 2008-12-3

Verhaal:

buurmeisje
toen ik werd opgeroepen voor een bloedafname in het ziekenhuis, kwam ik oog in oog te staan met een buurmeisje wat reeds vijftien jaar naast mij verdwenen was.desiree was haar naam en ik denk dat ze nu ongeveer 34 jaar zou zijn. de herkenning was wederzijds en zat gelijk vol vragen hoe het nu met mij was. over enweer wisselde wij wat wetenswaardigheden uit tot zij tot het moment van prikken overging. ik zij haar dat dit niet mijn favoriete bezigheid was, waaropzij antwoorde mij daarover geen zorgen te maken. ik nam plaats in de stoel, die zij direkt liet kantelen zodat ik er comfortabel bijlag.
ze zei mij te ontspannen en na enige handelingen beschikte zij al snel over de vereiste buisjes voor het onderzoek.
hierna zei ze mij nog even rustig te blijven liggen zij zou het materiaal even wegbrengen, terwijl ik wat druk op mijn arm moest blijven houden.
Na korte tijd kwam ze terug boog zich over mij heen om te controleren of ik nog bloede en gunde mij tevens een inkijk in haar openvallende jas, waarin ik twee prachtigge gebruinde borsten ontwaarde. schalks keek zij me aan en vroeg of het zo beviel, hierop reargeerde ik dat ze voor zo'n prikje wel een likje verdiend had. hierop kuste ze mij vol op de mond wat snel overging in een felle tongzoen, toen ze zich terugtrok dee ze snel de deur naar de afdeling op slot en kwam terug met de opmerking dat die tong van mij ergens anders zijn werk moest doen, hierop kantelde ze mijn stoel verder naar achter, stapte over mij heen en trok haar witte jas omhoog, waarna ik recht tegen haar kort getrimde vrouwelijkheid aankeek waar reeds het eerste vocht uitsijpelde. ze schoof naar voren en gaf me aan dat ik haar moest likken hetgeen ik met volle overgave begon. ik likte haar lippen, beet in haar kittelaar waarop zij haar lippen uit elkaar trok en vroeg mij haar te neuken met mijn tong. na enige tij werd haar ademhaling zwaarder en met een diepe zucht klemde ze mijn hoofd tussen haar benen vast en kwam met een gesmoorde kreet tot een orgasme waarbij ze me recht in mijn mond spoot. Nadat ze an me afstapte likte ze mijn gezicht schoon en bekende dat dit voor haar genoeg was.
ik keek haar aan waarop ze zij dat ze mij nu direkt door zou sturen naar de afdeling rontgen, want daar werkte een vriendin van haar. Ze gaf mij een meldingsbriefje en zei dat ik daar moest wachten bij kamer tien, dus ik op pad. ik wilde net plaatsnemen op een stoel toen er een duer openging en door een lange blonde vrouw mijn naam werd afgroepen, ik volgde haar naar de afdeling, ze stelde zich voor als carolien en zei dat ze een vriendin was van desiree. ik werd een kleedkamer ingestuurd met de mededeling uitkleden behalve onderbroek en sokken want ik kom je zo halen. kort daarna ging de deur open en riep carolien mij binnen gekleed in een witte jas waaraan te zien was dat daar niets onderzat want twee donkere tepels probeerde zich hard door de stof heen te boren. ik kreeg de opdracht op een vehoging plaats te nemen met mijn rug tegen een metalenplaat te leunen. ze kwam voor me staan keek me diep in de ogen en begon mijn lijf van boven naar beneden te strelen daarbij zeker mijn tepels niet te vergeten. na enige op en neer gaande bewegingen waarbij zij geen stukje oversloeg dwaalde ze af naar mijn short die ze gelijk mee naar beneden rolde, waarbij mijn stijve lat gelijk naar voren sprong, die genoot niet lang van zijn vrijheid want gelijk sloot ze haar lippen om mijn stijve schacht en begon aan een stevige pijpbeurt. hierbij liet zij ook mijn ballen niet met rust waardoor ik al snel een punt naderde dat er wel een een flinke lading los zou komen, hier stopte zij direkt met zuigen en kwam overeind. dit is wat desiree niet kan verdragen en waar ik soms wel behoefte aan heb,vind je dat erg vroeg ze, waarop ik vroeg of ze nog meer wilde. hierop pakte ze me bij de hand bracht me naar een behandeltafel waarop ik moest gaan liggen. hierop trok ze haar schort uit waar ze dus inderdaad niets onderaanhad en klom overme heen bracht mijn handen naar haar borsten greep mijn paal en liet zich over mij heeenglijden en als een volleerd ammazone begon zij het ruitespel na enige tijd kon ik mij echt niet meer beheersen en terwijl zij krampend klaarkwam spoot ik mijn hele lading bij haar naar binnen. zij liet zich over mij heen vallen gaf een dikke zoen en klom van mij af.hierop ging er een deur open en desiree kwam binnen met de woorden genoten buurmanwaarop ik allenmaar bevestigend kon antwoorden. dan willen wij je alleen nog vragen of je vrijdag bij ons komt eten, hetgeen ik bij beide met een dikke zoen bevestigde.

Aantal keer bekeken: 16690
Waardering: 5.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online