Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

buurvrouw gespot.

U leest om dit moment het verhaal buurvrouw gespot gepost door geil meisje . Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: geil meisje
Gepost op: 2008-2-6

Verhaal:

buurvrouw gespot
ik was de heg aan het snoeien opeens hoorde ik aan de andere kant van de heg een gekreun ik keek over de heg en zag de buurvrouw zichzelf vingeren ik dacht niet na maar vroeg oof ik haar even moest helpen .met haar geile gezicht keek ze me aan en kreunde ik liep naar de andere kant ik likte haar kaale kutje terwiijl ik miijzelf aan het rukken was .na een tijdje kreeg ik een orgasme de buurvrouw van (45) ik 15 pijpte mijn stijve paal ondertussen stak ik mijn vinger in haar kutje
(wat een verwennerij op zo'n zomerse dag )

Aantal keer bekeken: 9325
Waardering: 2.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online