Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

buurvrouw..

U leest om dit moment het verhaal buurvrouw. gepost door Maarten. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Maarten
Gepost op: 2008-1-22

Verhaal:

buurvrouw.
Ik ben 17 jaar en woon in drenthe. Mijn buurvrouw is naturist wat ik al wel een tijdje wist. Op een dag wilde ik brieven naar de brievenbus gaan brengen, ik liep langs haar raam en ze stond naakt voor het raam. Ze zwaaide en ik liep door. op de terug weg stond ze bij de deur opening en vroeg of ik mee naar binnen wilde want ze was alleen thuis. Toen ik binnen was zei ze dat het prettig is als je naakt bent en ze vroeg of ik ook mijn kleding wilde uit doen, wat ik ook deed. Mijn buurvrouw is 54 en ze ziet er nog best goed uit. Ze vond dat ik een best grote piemel had en vroeg of ze hem mocht voelen, wat ik eerst niet wilde. Ze kwam naast me zitten en vroeg of ik wel eens een ervaring had gehad met een meisje. Ik antwoorde met nee. Ze ging me strelen op mijn benen en langzamerhand begon ze me te strelen bij me piemel. Ik kreeg gelijk een harde en ze vroeg of ze mocht zuigen, wat ik wel wilde. Op dat moment liepen we naar boven naar het bad, waar we in gingen liggen. Ze deed het water aan en ik ging aan het kutje voelen, ze werd snel nat en ze wilde me pijpen. toen ging ik over haar clitje voelen en ze werd nog natter. we gingen uit het bad en gingen naar haar kamer toe op haar bed, waar we gingen neuken. Toen we klaar waren gingen we naar beneden en stond ik daar nog met een stijve. op dat moment kwam haar man binnen lopen, hij vroeg wat wij aan het doen waren waarop ze antwoorde dat ik opgewonden werd door het naakt zijn. Hij kleede zich ook uit zoals hun altijd doen, en ik kleede me juist weer aan, ze fluisterde me nog in me oor dat ik nog wel een keer mocht langs komen,


Zon ervaring met een ouder iemand wil ik nog wel een keer
yes_maarten@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 14349
Waardering: 4.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online