Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

chantage deel 1.

U leest om dit moment het verhaal chantage deel 1 gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2009-9-29

Verhaal:

chantage deel 1
Het was een zonnige zomerdag in sept. Ik heb als hobby het fotograferen van de mooie dingen in de natuur. Vlak bij mijn huis ligt een kleine bos met een diepe beek erbij. Hier had ik al vaker gezwommen en besloot dit nu ook weer te gaan doen. Zoals altijd nam ik mijn camera WEER mee.
Toen ik bij mijn faforiete plekje was aangekomen zag ik een fiets liggen.
Er stondeen jongen naast van ongeveer een jaar of 18. Ik pakte mijn camera en sloop achter een paar hoge struiken zodat ik niet gezien zou worden.
De jongen deed zijn schoenen uit en hierna was zijn t-shirt aan de beurt.
Hij was zo vriendelijk om ook zijn lange broek uit te doen. Ondertussen had ik met nijn camera al een paar fotos gemaakt van zijn heerlijke lichaam. Met alleen zijn boxershort nog aan liet hij zich de helling afglijden richting beek. Ik hoorde hoe hij het water in ging rn ging zwemmen.
De jongen had nu geen zicht meer op zijn fiets en zijn kleren. Ik besloot hier gebruik van te maken en keek in zijn broekzak waar een clubpasje van een vereniging in zat. Ik zag dat hij Jeroen heette en pas18 was geworden vorige maand. Het leek me een leuke jongen om eens uitgebreid op de foto te zetten en ik besloot zijn kleren te verstoppen en te wachten tot hij weer uit de beek kwam. Dit duurde gelukkig niet lang en Jeroen stond vreemd te kijken toen zijn kleren weg waren. Wat zag hij er lekker uit met zijn natte lichaam en zijn natte boxershort nog aan.
Ik was ondertussen te voorschijn gekomen en zei tegen Jeroen dat hij zijn kleren terug kon krijgen als hij voor mij wilde poseren als model, ook naakt. Jeroen had weinig keus en ik trok hem al snel zijn boxershort uit waar zijn behaarde paal tevoorschijn kwam. Nu ga ik je geheel inzepen en dan mag je nog een lekker modderbad gaan nemen zei ik tegen hem.
Jeroen ging op zijn buik op de grond liggen met zijn benen uit elkaar waarna ik zijn rug en zijn heerlijke kontje begon in te zepen met groene zeep. Het is best lekker zij Jeroen tegen mij. Nu draaide hij zich op zijn rug en was de gehele voorzijde aan de beurt. Bij zijn pik aangekomen masseerde ik deze nog wat meer en kwam Jeroen klaar. Ik was echter nog niet klaar met hem.
Hierover meer in deel 2

Aantal keer bekeken: 18091
Waardering: 3.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online