Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

cola gemorst.

U leest om dit moment het verhaal cola gemorst gepost door 1997. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: 1997
Gepost op: 2009-7-23

Verhaal:

cola gemorst
1)ik was uitgenodigt op het verjaardagsfeestje van mijn beste vriendin. ik was al twee keer verandert van school maar dit meisje was van de school waar ik het laatste ben van verandert. ik kwam aan en ze stelde mij voor aan een paar nieuwe mensen die ik niet kende. toen kwam ze bij de jongen waar ik vroeger smoorverlieft op was. ze zei : "ken je hem nog? dit is J" ik werdt rood. hij bood mij en mijn vriendin een glaasje cola aan. we namen het aan. al snel was het op. ik besloot om nieuwe te gaan halen. toen ik terug wou lopen, had ik de elekriciteitsdraad van de geluidsboksen niet gezien. ik struikelde erover en de glaasjes cola vielen allemaal op de jongen zijn T - shirt. ik wou nog sorry zeggen maar hij was al boos weggelopen.

Aantal keer bekeken: 4299
Waardering: 5.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online