Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

collega.

U leest om dit moment het verhaal collega gepost door anoniempje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anoniempje
Gepost op: 2010-10-6

Verhaal:

collega
'nog even gouw luchtje opdoen en ja, ik was er helemaal klaar voor! ik had zo mijn eerste dag werken bij mijn nieuwe baas, hoe spannend! ik had me natuurlijk helemaal mooi gemaakt, om een goede indruk te maken op iedereen. snel rende ik naar beneden, pakte de auto sleutels en riep doei naar me moeder.
op mijn nieuwe werk aangekomen, liep ik voorzichtig het gebouw binnen, ja ik kende daar natuurlijk helemaal niemand. ik vroeg de man bij de ingang, naar degene die me zou inwerken, hij vertelde me dat ze buiten zat te roken, en legde me uit hoe ik daar kwam. daar aangekomen stond daar een groepje van 10 mensen, chaffeurs en de vrouwen van de administratie. iedereen groette me vrolijk en heb een goede 1ste dag gehad.

2 weken later

elke dag was ik er altijd 20 min te vroeg, begon meestal wel eerder maar kon ik daar een sigaretje nog roken voordat begon, zo raakte ik altijd toevallig met dezelfde chaffeurs aan de praat, die hun dag er dan net op hadden zitten. 1 jongenman sprong er maar uit, de rest was eigenlijk ook wel te oud maargoed, ook is die niet uigesproken knap maar hij heeft toch echt iets over hem waardoor die erg intressant was, we hadden altijd wel wat te bepraten en keken elkaar vaak lachend aan, ook had ik wel door dat die me altijd aankeek, ookal praatte ik even met een andere chaffeur.

1,5 maand later

na weken zo door te gaan, wekte hij mijn intresse steeds meer op, vaak had ik jongens die grote mond hadden en dat had deze totaal niet, maar eindelijk na 1,5 vroeg hij of hij mijn hyves mocht, jaja dat was een begin, natuurlijk zei ik en legde uit hoe hij me kon vinden. die avond voegde hij me inderdaad toe en raakten aan de praat, hij vroeg mijn msn, want dat was makkelijk, ook die kreeg die en praatten gezellig daarover verder. en jaa daar komt het: hij vroeg of ik zin had om x wat met hem te gaan doen? natuurlijk had ik dat wel, maar liet me niet makkelijk versieren en zei dat wel zou kijken wanneer ik tijd kon vrij maken, hij ging daar mee akkoord.
volgende dag op het werk, merkte ik dat het tussen ons anders was geworden, er was zoveel spanning tussen ons, en volgens mij merktte andere dat ook wel op, ze keken vaak goedkeurend naar ons beide en waren extreem vrolijk alleen tegen mij van het kantoor.

1,75 maand later

eindelijk hadden we onze eerste date en die was zo leuk! gingen eerst gezellig naar de bioscoop en toen nog wat drinken in de stad. het leek of we elkaar al jaren kenden en het voelde zo vetrouwd. hij vroeg of hij me naar huis mocht brengen, ik zei ja, want anders had ik met de trein naar huis gemoeten. hij zette me netjes af op het station in het kleine dorpje waar ik woon en daar beleefden we ook onze eerste zoen.


wordt vervolgd, als er goed gestemd wordt!

Aantal keer bekeken: 2396
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online