Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

crazyy house !(gek huis engg !.

U leest om dit moment het verhaal crazyy house !(gek huis engg ! gepost door Vanessa !x. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Vanessa !x
Gepost op: 2011-3-19

Verhaal:

crazyy house !(gek huis engg !
Samina is pas verhuisd haar nieuwe buren zijn meestal nieuwschierig ze woont er nu 1 dag en samina vind het huis al saai haar ouders zeggen maar samina je bent nu 12 jaar 1 dagje maar is weinig je bent het niet gewend daarom is het .Samina vraagt haar moeder wil jij even langs gaan bij de rare buren van ons ?? Maar mama jij vind ze toch ook nutsig waarom moet ik gaan ??Kom ga nu gewoon langs de buren zouden wat gezelschap willen .Maar mama!!Samina ga nou maar vlug .Het is hier toch .Samina klopt aan de deur De deur gaat stilletjes open een vrouw zegt Ohh hallo meisje je bent hier nieuw vind je het leuk hier wonen ?? Samina zij ik woon hier pas maar 1 dag en ik vind het niet zo erg leuk .Oke ik vind het hier best aardig ..Samina vond haar eigen huis eng en die van de buren ook .Dan vraagt de vrouw wat is je naam ??Samina zegt mijn naam is Sanmina . Oke Samina hoe oud ben je ?Ik ben 12 .Oke Samina wil je wat cola of water of iets ? Samina zegt ik weet niet maakt niet uit .De vrouw loopt naar de keuken en schenkt cola in haar glas .Hier samina hier is je cola .Danku Mevrouw Mag ik jou ook wat vragen ??Jaa zegt de mevrouw wat wil je vertellen of vragen ??. Samina zegt is hier ooit iets raar gebeurd ?De vrouw kijkt naar haar en zegt Samina dat kan ik je niet vertellen ik wil je geen schrik maken sorry .Samina zegt niks meer en zegt onrustig krijgg ik nog wat cola ?Ja tuurlijk krijg je dat de vrouw schenkt een volle glas met cola hier is je cola .Dankje alweer hihi ..Samina drink haar glas meer en vraagt nog cola drinkt dat ook weer leeg Samina heeft genoeg en zegt tegen de buurvrouw Ik ga maaar eens door Toen er 1 uur voorbij was Jaa daagg zegt de vrouw . Samina loopt de trapjes op en is thuis Samina heeft het in haar hoofd wat de buurvrouw zij dat ze haar geen schrik wou maken maar daar wou ze achter komen dus liet ze het staan in haar hoofd .Ze doet de deur open Mama vroeg was het leuk bij de buurvrouw ze antwoorde :jhaa mama . toen zij ze mama mag ik even praten .Mama antwoorde Liefje ik heb nu geen tijd .Maar mama .Nee liefje .Maar mama ..Ik heb geen tijd ik heb veel werk !Oké Oké !!Dan doet samina de lamp aan ze durft niet alleen door de gang of naar wc nergens .Dan gaat ze naar haar computer en typt :Raar huis verkocht informatie (dat was het huis waar ze nu in zitten) Maar er staan geen informatie . Dus ze gaat op haar chatsite :ombekend wil een gesprek met je voeren ..Dan accepteerd ze het
------
Ombekend:ik wil je wat vertellen ..
Samina:Jaa vertel maar ??
Ombekend:Ik woonde ins in dat huis waar jij nu in woont ik weet hoe jij je voelt daar ..
Samina:Jaa ik vind het eng en het lijkt alsof er iemand in mn kamer sluipt .en het gaat soms weg als het dag is ben ik denk ik veilig .maar het kan ook n droom zijn ...
Ombekend:iK wil t zeggen maar ik wil niet dat je angsten krijgt het spijt me ..
Samina:Mn buren zijden het ook ...
Ombekend :jou buren hebben die angsten ook daarom vertelde ze t niet ..
Samina:ik wil weten wat er aand e hand is ik heb echt schrik ik moet hier wonen !
Ombekend:Maar als k je t vertel zijn je angsten waar je kan alles ook zelf zien maar daarvoor moet je niet in je kamer blijven maar het hele huis onderzoeken .
Samina:Het hele huis mag er licht aan ?
Ombekend:Nee de licht gaat niet aan als je ouders het doen wel maar door jou niet alleen een klein kaarsje of pitslampje denk ik ..
Samina:ik ga door bye bye :(:(
Ombekend bye bye doe voorzichtig x
--
Mama ik moet je spreken nu meteen nee ik wil geen stomme verhalen over ,geesten en moordenaars en vanal ..papa ??neeh wat je moeder net zij !Oke oke maar 1 ding mag ik vanacht bij jullie in de kamer slapen ?Maar Samina je bent 12 je bent groot genoeg .Jaa maar wat ik gehoord heb is veel anders nee je moet niet schrik hebben 4 uren later gaat Samina naar haar kamer blijft nog 3 uur wakker nu is het 23.57 ze gaat 3 min op haar chatsite er staat een berichtje van ombekend :begin rond 00.00 aan die enge ding ik maak je niet schrik ofzo maar doe het xXx.Ze sluit af en gaat in haar bed nog 2min ..nu is het 00.00 dan opeens hoort ze gekraak op de trap ze roept haar ouders begint te schreeuwen dan opeens is het geluid weer weg haar moeder komt Samina wat heb je je liet ons erg schrikken ik hoor geluid !op de trap ! Nee Nee SaMINA slaap nu maar ...
haar ouder gaan weg doen het licht uit vallen in slaap .Dan komt het geluid terug als haar ouders slapen het komt dichter enn dichter Samina schreeuwt alweer Mama en ze huilt heel hard Samina ik hoorde dit keer ook geluide toen kwam een moordenaar op haar moeder en samina en haar vader af ze loopten zo snel mogelijk weg en verhuisden in een zomeerhuisje wat super leuk was maar er stond opeens een briefje op de keukentafel waar op stond:Hahaha vanacht begint t weer !!elke nacht zal ik komen opdagen dus wacht maar !!!
Einde !!!!!!!!

Aantal keer bekeken: 2125
Waardering: 6.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online