Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

da babysitter.

U leest om dit moment het verhaal da babysitter gepost door Charellee. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Charellee
Gepost op: 2008-10-11

Verhaal:

da babysitter
Een alleenstaande vrouw moet op een een avond overwerke en vraagt haar buurvrouw op haar baby te passe 'als de baby weent mag je niet gaan kijke' zegt ze 'ze moet wenne aan het donker' zo gezegt zo gedaan de buurvrouw zit in de living met de babyfoon op tafel na een kwartiertje begint de baby luidkeels te wene ,de buurvrouw vind het zielig maar besluit toch niet te gaan kijken. een half uur later zit de baby nog te krijse . de buurvrouw is het meer dan zat en besluit naar de baby te gaan . ze komt de kamer binne en zit dat de rat die in de wieg zit aan het 5de vingertje is begonne .

Aantal keer bekeken: 1558
Waardering: 2.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online