Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

dat enne enge....

U leest om dit moment het verhaal dat enne enge... gepost door demi van de langenberg. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: demi van de langenberg
Gepost op: 2007-9-11

Verhaal:

dat enne enge...
Schrijfster :Demi (13)

Die ene enge …

Wendy loopt door de kamer ze wacht tot haar moeder thuis komt. Wendy loopt naar haar kamer en gaat op bed liggen ze valt in slaap, 5 minuten later wordt ze weer wakker ze hoort de deur beneden open en dicht gaan Wendy schrikt . wie zou dat nou kunnen zijn. mama niet in ieder geval die is naar der werk. En als papa het is wordt ik gek want papa mag hier niet komen. Ik zal het even uitlegen papa en mama zijn namelijk gescheiden en hebben dus knallende ruzie . ik besloot om maar te gaan slapen want morgen moest ik weer vroeg naar school. Ik trok mijn nachthemd aan poetste me tanden en dook in me lekkere warme bedje. tring …tring…tring ik kroop met veel moeite me bed uit en schoof me gordijnen opzij ik keek naar buiten en ontdekte dat het regende maar dat is een zorg voor later . het kan altijd nog stoppen met regen,maargoed ik pak ondergoed uit me kast en dat ene leuke shirtje met die ene leuke spijkerbroek. ik rende naar beneden want ik moet naar school ik ben al een keer te laat gekomen en dat kan ik niet weer hebben. ik draaide de deur op slot en pakte me fiets uit de schuur,de bel van de school ging net toe ik mijn fiets parkeerde ik haalde het sleuteltje uit het slot en rende naar binnen. binnen werd ik begroet door mijn vriendinnen,ze omhelsde me en zeiden dat ze me zouden beschermen tegen die ene enge …en toen ging de bel. we rende naar de klas ,Pien vertelde veder maar ik hoorde het niet door het kabaal in de gangen. pas in de klas vertelde ik dat ik niks gehoord had. ze beloofde me het in de pauze uitgebreid te vertellen. de les duurde een eeuwigheid en ik was me letterlijk aan het vervelen. eindelijk was de les voorbij pauze Pien sleurde me mee door de gangen naar de kluisjes waar we altijd zaten. Toen vertelde ze me dat ze gister dus een sms’je had gekregen van ene ,ene enge… ze liet me het beeldscherm zien en ik lees het sms’je

Heey pien je vriendin wendy
zal morgen boete
voor haar hardhandige gedrag
om 4 uur precies
kusjes die ene enge…
ik schrok wat ik op het beeldscherm las toch niet normaal dit hoe komt die zogenaamde ene enge.. aan onze namen en jou mobiele nummer??? Pien antwoordde daar zullen we om 4 uur achter komen . ik barste in tranen uit van angst. op dat moment ging de bel en veegde ik me tranen weg en liep al nadenkend naar de klas. die avond lag ik in bed en kon ik maar niet slapen na lang liggen piekeren viel ik in slaap om 4 uur precies ging de bel,ik dacht dat het me moeder was en was dat van vanmiddag weer een beetje vergeten. dus ik deed niets vermoedend de deur open. Een dook een man naar binnen,ik gilde het uit maar het hielp niks.


5 jaar later stond in de krant dat wendy nooit meer is terug gevonden


Aantal keer bekeken: 6749
Waardering: 6.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online