Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de blinde man.

U leest om dit moment het verhaal de blinde man gepost door vaneeza. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: vaneeza
Gepost op: 2010-4-15

Verhaal:

de blinde man
er was eens een blinde man hij ging opreis met de vliegtuig. maar de vliegtuig moest landen op een eiland elk avond werd iemand vermoord tot op iemand zij dat hij de hele nacht waker zou blijven maar hij viel in slaap toen werd weer iemmand vermoord jij zou toch de hele nacht waaker blijven?! toener iemand zij dat ze eten ging zoeken iedereen had wel honger dus zijden ze oke toen ze ging volgde de blinde man haar iedereen zij waar blijft ze toch toen kwam de blindeterug toen zij iemand dat hij het eveb zat was geworden hij zei dat hij ging zwemmen en dat hij terug gaat komen als hij een boot heeft gevonden toen hij weg was hordeze een meisje schreeuwen ze zei dat er 1 van jullie een mordenaar is
ze schrokken allemaal behaalve de blindeman toen kwam de man terug met een boot en politie hij zei dat er elke avond iemand werd vermoordtoen kwam de blinde man en zei nu is het jullie beurd om dood te gaan hahahaha hij pakte een afstand bediening je bent helemmaal niet blind en ja dat is waar met de avstanbedinig bestuurde hij de meisje de politie pakte de avstanbedinig en bestuurde de meisje dat de blinde man dood moest en ze waren alemmal blij

Aantal keer bekeken: 2606
Waardering: 2.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online